Здравейте съфорумници.Правя вече трети рестор за 2 часа и все един и същ проблем.След рестор и джейлбрейк при първото пускане на Cydia , когато си обновява сорсовете забелязах на няколко пъти да изписва за кратко Eror NetDB:.....нещо си ...Въпреки всичко нормално изтегля първия ъпдейт и го инсталира (мисля че беше Cydiq installer). От там нататък обаче почват проблемите.Каквото и да се опитам да инсталирам от Cydia винаги ми излиза ето това някави идеи???? Телефона ми е 3G Фабрично заключен.FW 3.0 , Джейлвам с redsnow 0.8 Благодаря!!!
Въпрос
kalufa33
Здравейте съфорумници.Правя вече трети рестор за 2 часа и все един и същ проблем.След рестор и джейлбрейк при първото пускане на Cydia , когато си обновява сорсовете забелязах на няколко пъти да изписва за кратко Eror NetDB:.....нещо си ...Въпреки всичко нормално изтегля първия ъпдейт и го инсталира (мисля че беше Cydiq installer). От там нататък обаче почват проблемите.Каквото и да се опитам да инсталирам от Cydia винаги ми излиза ето това някави идеи???? Телефона ми е 3G Фабрично заключен.FW 3.0 , Джейлвам с redsnow 0.8 Благодаря!!!
Top Posters For This Question
13
10
6
5
Популярни дни
Авг 20
13
Окт 16
13
Окт 13
6
Септ 27
6
Top Posters For This Question
Sladichuk® 13 posts
kalufa33 10 posts
mupo 6 posts
Alxx® 5 posts
Популярни дни
Авг 20 2009
13 posts
Окт 16 2009
13 posts
Окт 13 2009
6 posts
Септ 27 2010
6 posts
Популярни публикации
The Shaman
Пробва ли да го рестартираш? . Home + Power бутоните, задържаш докато излезе ябълката. И разкарай тоя пин код.
64 отговора на този въпрос
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.