Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Грешка при ъпдейт на Cydia

Featured Replies

Публикувано

Не ми се рови да видя откога беше този мой пост, но ако не се лъжа, не е от скоро, а след това имаше ъпдейт на цялата Cydia, с който всичко това се оправяше, ама за всеки случай, ето ти друг линк:

ispazionet 0-5

Свали

P.S. Сега видях – по горния пост версията е 0.4, сега давам 0.5, старата вече не я пазя...

Редактирано от Sladichuk®

• Отговори 64
  • Прегледа 11,1k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Пробва ли да го рестартираш? . Home + Power бутоните, задържаш докато излезе ябълката. И разкарай тоя пин код.

Публикувано
Не ми се рови да видя откога беше този мой пост, но ако не се лъжа, не е от скоро, а след това имаше ъпдейт на цялата Cydia, с който всичко това се оправяше, ама за всеки случай, ето ти друг линк:

ispazionet 0-5

[download:10t0uo9d]http://www.2shared.com/file/7728488/8d35e078/ispazionet_0-5_iphoneos-arm.html[/download:10t0uo9d]

P.S. Сега видях – по горния пост версията е 0.4, сега давам 0.5, старата вече не я пазя...

Направих всичко с WinSCP, излизат грешки с линкове, но после всичко върви.

Публикувано

Защо при ъпдейта на Cydia ми изписва Bad URL и NODATA1 на ипхоне 3G jailbreiknat на 3.0

Sladichuk:

"–Пенчо, бе, чети!

Пенчо не чете....

–Пенчо, бе, чети, бе!

Пенчо пак не ще..." Пенчо Славейков

Вървиш устремено към първо предупреждение!

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Здраейте,

изтрих от соурса ispazio но с този download: ispazio.net_0-5_iphoneos-arm.deb не знам точно какво да направя? Когато пробвам в iphona да добавя http//ispaziorepository.com ми отговаря че не съществува. Помогнете моля да въстановя ispacio като соурс в iphona ми.

Благодаря

Публикувано

Сорса на ispazio е - http://www.ispaziorepo.com/cydia/apt/

Публикувано

мерси Миро

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

От известно време постоянно ми дава някакви грешки при refresh на Cydia. Махнах всички сорсове и пак същото... :)

Публикувано

Някви грешки?! Какви по-точно?

Публикувано

Ми нещо си fetch data to... и всеки път пише, че в различни сорсове е грешката. Аз сега делнах всички сорсове и добавих няколко, дадох refresh, но гледам че не ми даде грешка. Дано се е оправило... :)

Публикувано

Грешката е в сорсовете - случва се да са офлайн и оттам и грешката. Това не е проблем със самата сидиа.

Публикувано

Мда, а аз се чудя защо от няколко дни xsellize е off. Мерси Шамане.

Публикувано
  • Автор

Shamane отворих линка който си дал,но съм "малко зле с английския"....би ли обяснил какво трябва да се направи защото имам същия проблем като alxx.Благодаря

Публикувано

Махни apt.xsellize.com/....... и сложи нов: cydia.xsellize.com

Това ще са масово достъпните пакети, всички останали "благинки" от xsellize са във ВИП- репо. Т.е.: само за дарители.

Публикувано
  • Автор

благодаря alxx !!!!

Публикувано

Хи-хи, знаеш темата за "Благодарности..." :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Публикувано

Така и така сте подкарали тук инфо за промяната в сорса на xsellize, вече знаете сигурно и за прецакването на досегашните ВИП юзъри, но за тези, които още не са се ориентирали– не бързайте дословно да изпълнявате каквото ви се указва в сайта, и да изтривате ВИП сорса си от тела, променете само основния сорс, за който говори The Shaman, и след това рефрешвайте; Вероятността да имате достъп отново и до ВИП сорса е много голяма. При мен например си е остана и е налице.

Публикувано

Налице е при теб защото си го имала добавен още преди промените, но мисля съдържанието което виждаш от него сорс ще е същото като това от обикновенния (cydia.xsellize.com)

Публикувано

Не, не е така, Миро, съдържанието си е на ВИП сорса, не е същото като на новия, и да, имах достъп преди промените, нали точно за това говоря, това е идеята – да не затриват ВИП сорса (който си го има), както ги съветват от xsellize. Виж във форума им, има писано точно за тоя достъп и от други.

Публикувано

Здравейте!

Аз се опитах сутринта да си добавя репото на xsellixe и ми даде грешка, след която ми изчезнаха всички сорсове в Cydia: Error Database: Encountered a section with no package: header, след това влязох в /var/lib/apt/lists и изтрих всичко което съдържа xsellize, рестартирах и се оправи, но всеки път, в който се опитам да го добавя, ми прави същия проблем!

Какво означава това? Опитах няколко варианта и всеки път така се получава. Какво да направя?

Публикувано

Sladichuk аз не го затрих първоначално, обаче от списъка с пакети не мога да инсталирам нищо. Пише че нямам достъп до сървъра, т.е. пазиш или не - файда йок.

Публикувано

Странно защо при теб така, аз инсталирам, всичко си е ок. :surprised:

Публикувано

Аз го добавих сега, но гледам иконите на всики пакети са във въпрос, което е малко гадно... :Wink:

Публикувано

Какъв въпрос, бе Тони, за първи път ли го качваш тоя сорс, не си ли слагал досега RepoPrep? Това е пакетът за иконката с X на пакетите от xsellize.

Публикувано

Ми да, никога не го бях качвал. И да ти кажа не видях нищо кой знае какво в него.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.