Публикувано Август 20, 200916 гд Здравейте съфорумници.Правя вече трети рестор за 2 часа и все един и същ проблем.След рестор и джейлбрейк при първото пускане на Cydia , когато си обновява сорсовете забелязах на няколко пъти да изписва за кратко Eror NetDB:.....нещо си ...Въпреки всичко нормално изтегля първия ъпдейт и го инсталира (мисля че беше Cydiq installer). От там нататък обаче почват проблемите.Каквото и да се опитам да инсталирам от Cydia винаги ми излиза ето това някави идеи???? Телефона ми е 3G Фабрично заключен.FW 3.0 , Джейлвам с redsnow 0.8 Благодаря!!!
Публикувано Август 20, 200916 гд Да не си инсталирал и Cydia и Icy при джейлбрейка ,ако е така почват грешките поне при мен.
Публикувано Август 20, 200916 гд Автор да ще опитам.а има ли възможност този сорс да е времено бъгнал.
Публикувано Август 20, 200916 гд Автор След като махнах репото на ispazio нещата си дойдоха на мястото ..вече не излиза това съобщение..., но дали пък точно липсата му няма да създава бъдещи проблеми и до колко е важно това репо..
Публикувано Август 20, 200916 гд Ще можеш, ако преди да добавиш наново, почистиш ръчно остатъчните файлове в системата от предходната инсталация на соурса.
Публикувано Август 20, 200916 гд Автор ей това не съм го правил и незнам как става (ръчното почистване)
Публикувано Август 20, 200916 гд Аз пък забелязвам, че от известно време не получавам никакви ъпдейти за програмите от Cydia, а имам около 30 такива. Говоря за време от може би една седмица. Някой забелязал ли е нещо по въпроса?
Публикувано Август 20, 200916 гд ей това не съм го правил и незнам как става (ръчното почистване) Търси да няма остатъци с iFile например във /var/lib/apt/lists и /etc/apt/sources.list.d, ако има, изтрий ги.
Публикувано Август 20, 200916 гд Автор За съжаление не стана!!! Изтрих всички остатъци и отново пробвах да инсталирам сорса на ispazio.Сорса се инсталира но накрая при Relowding data пак изскача онова досадно съобщение.Силно се надявам това да е някакво временно явление.
Публикувано Август 20, 200916 гд Не си трил качествено, пропуснал си нещо, денстал пак, и отново, като намериш всичко. Последно–опитай да деинстал всички сорсове, изтрий всички остатъци, и отново качи сорсовете си.
Публикувано Август 22, 200916 гд ей това не съм го правил и незнам как става (ръчното почистване) Търси да няма остатъци с iFile например във /var/lib/apt/lists и /etc/apt/sources.list.d, ако има, изтрий ги. Ако изтрия всички остатъци с iFile от Биг бос,няма ли да стане беля с програмките качени от този сорс?
Публикувано Август 22, 200916 гд Ами трябва да внимаваш, ще триеш остатъци от сорса, не програмите, просто чети пълните наименования на всеки файл, който искаш да триеш, в тях се съдържа името на програмата, ако е за програмка, но принципно в тия директории се съхраняват сорсовете, не файлове от програми.
Публикувано Август 22, 200916 гд На мен след рестор онзи ден ми се появи същия проблем със Cydia.Преинсталирах въпросния сорс и се оправи.
Публикувано Август 22, 200916 гд На мен след рестор онзи ден ми се появи същия проблем със Cydia.Преинсталирах въпросния сорс и се оправи. Проблемът е че Сидия не иска нито да трие нито да качва.Как да махна сорса??????????
Публикувано Август 22, 200916 гд Manage :arrow: Packages :arrow: намираш iSpazio :arrow: Modify(горе в дясно) :arrow: Reinstall или Remove. Аз цъкнах Reinstall и се оправи.
Публикувано Август 23, 200916 гд "Неприятното" съобщение ще изчезне и без да деинсталираш, ако само изтриеш ръчно файла ispazio.net.list,които се намира в roоt/etc/apt/sources.list.d . Ако искаш, последно опитай след денстал на соурса на ispazio, и ръчното изтриване на този файл, да качиш ръчно по–стара версия на соурса от *.deb файл. ispazio debs Пиши какво се получава. Редактирано Януари 22, 201016 гд от Sladichuk®
Публикувано Август 27, 200916 гд Автор След като около 2 седмици репото на ispazio не работи коректно ...ето че най накрая излезе ъпдейт в сидия който оправя проблема.Успех на всички които ползват репото,и аз съм един от тях !!!!
Публикувано Август 27, 200916 гд Аз проблеми с репото им нямах и продължавам да нямам, така че не знам дали ъпдейта оправя проблемите които сте имали, а самия той (ъпдейта) е от преди 2-3 дни
Публикувано Септември 11, 200916 гд "Неприятното" съобщение ще изчезне и без да деинсталираш, ако само изтриеш ръчно файла ispazio.net.list,които се намира в roоt/etc/apt/sources.list.d .Ако искаш, последно опитай след денстал на соурса на ispazio, и ръчното изтриване на този файл, да качиш ръчно по–стара версия на соурса от *.deb файл. ispazio debs Пиши какво се получава. Не ми дава да изтегля файла. Искам да го пробвам. Ако може да се качи някъде другаде - ще го пробвам! Междувременно, потвърждавам, че като изтрих линка и изобщо iSpazio вече нямам никакви грешки! Редактирано Януари 22, 201016 гд от Sladichuk®
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате