Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Стара хАмериканска фирма, единствената оцеляла над столетие :) Ползват механизми ЕТА(но не винаги швейцарски, правят се и в Тайван). Не са лоши(и хич не са скъпи) и са ценени навън, а понеже си е екзотика тук - определено ще "блеснеш". Ако искаш обаче да "тежиш" - взимаш швейцарец и така...

Публикувано

Тежиш-тежиш, колко да тежиш? Каквото и да си вземеш, повече от часа и датата няма да узнаеш! ;)

Публикувано

Така е, ама на някои им се променя видимо походката от надписа :tooth:

Публикувано

мерси за отговорите. а в какъв смисъл да тежа? целта ми не е да блесна, просто адски ме кефи тоя Open heart и розовото злато. А и какво имаш предвид под това да си взема швейцарец (нали този се прави в Швейцария? или бъркам). Би ли ми предложил нещо друго ??

Публикувано

Въпрос на вкус - щом те кефи, вземи го. Само това трябва да е от значение.

Публикувано

Часовникът на Jose Mourihno ;)

HUBLOT - Big Bang Black Magic 44mm

Retail price - 14'900$

Hublot_black_magic_Jose_mourinho_watch_FIFA_Ballon_d_Or_2010.jpg

Публикувано

porsche.gif

P 6520 Compass Watch

P_6520.jpg

P_6520-all.jpg

Публикувано

LUBECA, имащ ли мнение по въпроса ми ? плс изкажи някво зашото твойто много ще ми помогне( и мисля че си адски компетентен)!

Публикувано

Младежо, не очаквай друг да донася решенията, вместо теб. Казах: ако наистина ти пълни душата - мятай се. К'во ти пука за мнението на околните?

Публикувано

Присъединявам се към мнението на Alxx®

Най-важно при избора на часовник е да ти харесва на теб.

Иначе часовника е сносен, марката е сравнително добра за своя ценови клас, и според мен ще си оправдае парите. :)

Публикувано

Ок :) мерси!! исках да чуя нещо такова : Иначе часовника е сносен, марката е сравнително добра за своя ценови клас, и според мен ще си оправдае парите. :)! мисля да го зимам , защото тая година ми е бала и ще е добре! А някви предложения за някой сите от който да го поръчам ?

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Ето още един шедьовър :wub:

Klepcys.jpg

Klepcys-all.jpg

Публикувано

Мнения за марката Invicta и по-специално за Invicta Reserve Bolt Limited Edition?

invicta-mens-0195-reserve-collection-bolt-chronograph-black-polyurethane-watch_2843515_500.jpg

Публикувано

По назад сигурно си видял моята, доволен съм.

Този е готин, не се замисляй ако е изгоден...

Публикувано

Инвиктата е страхотна, както каза Пешо ако е на цена......... да ти е честит :)

Публикувано

брутално изглежда ;)

Кварц или механика?

Публикувано

Ще ви разочаровам, но не съм тръгнал на пазар за часовник :)

Този часовник е на колега и реших да ви попитам какво е мнението ви за часовника, знаейки че сте доста информирани на тази тема.

Интересното е че и на мен ми харесва, въпреки че не се вълнувам от часовници и не им обръщам внимание.

LUBECA®, пише че е кварц :)

http://www.keepthetime.com/index.php?main_page=product_info&products_id=427

Публикувано

Като си купува Инвикта човек, трябва да гледа хубаво размера :biggrin: и тоя дето Миро го показа е с 7 мм. повече от това което очакваш :biggrin: , моя като го взех даже 9 мм. отгоре дойде - никога не пишат размера с корпуса :biggrin:

Публикувано

ThUnDeR, междудругото на колегата ми часовника няма и година и му е паднала стрелката за секундите, но се е заклещила така че да не пречи на работата на часовника :) Като се прибере в Бостън (от там е купуван) ще го връща.

Публикувано

Здравейте, ще помоля за някакъв съвет относно един часовник.. Ето го и него. Модела ми харесва, цената не е много висока и мисля да си го взема, чудя се само дали ще изкара поне една година ? :unsure:

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...