Alxx® Публикувано Август 14, 2011 Публикувано Август 14, 2011 Стара хАмериканска фирма, единствената оцеляла над столетие Ползват механизми ЕТА(но не винаги швейцарски, правят се и в Тайван). Не са лоши(и хич не са скъпи) и са ценени навън, а понеже си е екзотика тук - определено ще "блеснеш". Ако искаш обаче да "тежиш" - взимаш швейцарец и така... Цитирай
Jekylll Публикувано Август 14, 2011 Публикувано Август 14, 2011 Тежиш-тежиш, колко да тежиш? Каквото и да си вземеш, повече от часа и датата няма да узнаеш! Цитирай
Alxx® Публикувано Август 14, 2011 Публикувано Август 14, 2011 Така е, ама на някои им се променя видимо походката от надписа 5 Цитирай
Energie33 Публикувано Август 15, 2011 Публикувано Август 15, 2011 мерси за отговорите. а в какъв смисъл да тежа? целта ми не е да блесна, просто адски ме кефи тоя Open heart и розовото злато. А и какво имаш предвид под това да си взема швейцарец (нали този се прави в Швейцария? или бъркам). Би ли ми предложил нещо друго ?? Цитирай
Alxx® Публикувано Август 15, 2011 Публикувано Август 15, 2011 Въпрос на вкус - щом те кефи, вземи го. Само това трябва да е от значение. Цитирай
Severus Публикувано Август 15, 2011 Публикувано Август 15, 2011 Часовникът на Jose Mourihno HUBLOT - Big Bang Black Magic 44mm Retail price - 14'900$ Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Август 16, 2011 Публикувано Август 16, 2011 Не знам дали е пускано, но ето го официалното приложение на Hublot за iPad/iPhone: http://itunes.apple.com/us/app/hublot/id396904333?mt=8 Цитирай
Energie33 Публикувано Август 18, 2011 Публикувано Август 18, 2011 LUBECA, имащ ли мнение по въпроса ми ? плс изкажи някво зашото твойто много ще ми помогне( и мисля че си адски компетентен)! Цитирай
Alxx® Публикувано Август 18, 2011 Публикувано Август 18, 2011 Младежо, не очаквай друг да донася решенията, вместо теб. Казах: ако наистина ти пълни душата - мятай се. К'во ти пука за мнението на околните? 1 Цитирай
LUBECA Публикувано Август 19, 2011 Публикувано Август 19, 2011 Присъединявам се към мнението на Alxx® Най-важно при избора на часовник е да ти харесва на теб. Иначе часовника е сносен, марката е сравнително добра за своя ценови клас, и според мен ще си оправдае парите. 1 Цитирай
Energie33 Публикувано Август 20, 2011 Публикувано Август 20, 2011 Ок мерси!! исках да чуя нещо такова : Иначе часовника е сносен, марката е сравнително добра за своя ценови клас, и според мен ще си оправдае парите. ! мисля да го зимам , защото тая година ми е бала и ще е добре! А някви предложения за някой сите от който да го поръчам ? Цитирай
mupo Публикувано Септември 2, 2011 Публикувано Септември 2, 2011 Мнения за марката Invicta и по-специално за Invicta Reserve Bolt Limited Edition? Цитирай
Pe6o666 Публикувано Септември 2, 2011 Публикувано Септември 2, 2011 По назад сигурно си видял моята, доволен съм. Този е готин, не се замисляй ако е изгоден... Цитирай
kawabiker Публикувано Септември 2, 2011 Публикувано Септември 2, 2011 Инвиктата е страхотна, както каза Пешо ако е на цена......... да ти е честит Цитирай
LUBECA Публикувано Септември 3, 2011 Публикувано Септември 3, 2011 брутално изглежда Кварц или механика? Цитирай
mupo Публикувано Септември 3, 2011 Публикувано Септември 3, 2011 Ще ви разочаровам, но не съм тръгнал на пазар за часовник Този часовник е на колега и реших да ви попитам какво е мнението ви за часовника, знаейки че сте доста информирани на тази тема. Интересното е че и на мен ми харесва, въпреки че не се вълнувам от часовници и не им обръщам внимание. LUBECA®, пише че е кварц http://www.keepthetime.com/index.php?main_page=product_info&products_id=427 Цитирай
kawabiker Публикувано Септември 3, 2011 Публикувано Септември 3, 2011 Като си купува Инвикта човек, трябва да гледа хубаво размера и тоя дето Миро го показа е с 7 мм. повече от това което очакваш , моя като го взех даже 9 мм. отгоре дойде - никога не пишат размера с корпуса Цитирай
ThUnDeR Публикувано Септември 3, 2011 Публикувано Септември 3, 2011 mupo: http://www.amazon.com/Invicta-6940-Collection-Chronograph-Polyurethane/dp/B003UNX344/ref=sr_1_4?s=watches&ie=UTF8&qid=1315069771&sr=1-4 виж коментарите Цитирай
mupo Публикувано Септември 3, 2011 Публикувано Септември 3, 2011 ThUnDeR, междудругото на колегата ми часовника няма и година и му е паднала стрелката за секундите, но се е заклещила така че да не пречи на работата на часовника Като се прибере в Бостън (от там е купуван) ще го връща. Цитирай
Kpuc Публикувано Септември 4, 2011 Публикувано Септември 4, 2011 Здравейте, ще помоля за някакъв съвет относно един часовник.. Ето го и него. Модела ми харесва, цената не е много висока и мисля да си го взема, чудя се само дали ще изкара поне една година ? Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.