Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Взимай само ако е с дебела гаранция, от надежден дилър, че като гледам как ги хранят в ибей...

Публикувано

Оня ден поръчах този: http://www.amazon.com/gp/product/B004XF7KZ6

110$. Чакам го скоро да пристигне. Допада ми на дизайн и е по-спортен на вид. Гледах много и най-различни Инвикти, Тисоти, Фосили, но малко неща ми харесаха и за повечко пари..

Публикувано

Ментак, с японска машина, Хилфигър работят с Ронда и Ета:biggrin:

Публикувано
Публикувано (редактирано)

Като фен на марката,избрах това:Citizen

Редактирано от pepo1919
Публикувано

Някой знае ли къде мога да намеря в България часовници Nike Triax ?

• 1 месец по-късно...
Публикувано

"Страшен" сайт - щом Tissot е брандиран като Luxury brand...

Публикувано

Между другото този сайт ми го препоръча Anhony понеже си е поръчвал и е доволен. Можеш да му се оплачеш на него...

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

harry_winston_logo.gif

Ocean Sport Chronograph Skeleton

Harry-Winston-Ocean-Sport-2.jpg

corum_logo.jpg

Admiral’s Cup Seafender 48 Deep Dive Titanium

Corum-Admiral%E2%80%99s-Cup-Seafender-48-Deep-Dive-Watch-1.jpg

Seafender_Deep_Dive_Ti-all.jpg

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

Някой знае ли от къде мога да закупя оригинален Инвикта ?

Публикувано

Тук не знам да има официален вносител.

Един приятел си взе от Ebay.

• 1 месец по-късно...
Публикувано

"Страшен" сайт - щом Tissot е брандиран като Luxury brand...

А защо да не е ?

Публикувано

Защото НЕ е. Тизо е лъскава масовка. Ти на opel astra gtc луксозна кола ли викаш?

Публикувано

Не знам хора, но този Tag Heuer, който постнах по-горе ми взе акъла. Ето такива часовници харесвам. Семпло, изчистено, но като го погледнеш крещи с класата си. Красота:)

Публикувано

Кое му е семплото, Жорка, хронограф с пауър ризърв, семпло е касиото на колегата два поста нагоре.......:)

Публикувано

Е аз от часовници не разбирам. Само изказвам мнение :)

Публикувано

Ми направо е семпъл в сравнение с това което ще ви покажа сега ;)

NEW RICHARD MILLE SAPPHIRE CRYSTAL WATCH WORTH $1.65 MILLION

richard-mille-rm56-felipe-m.jpg

richard-mille-rm56-felipe-massa-sapphire-full.jpg

The expression “time is money” just got interesting. After presenting remarkable limited series of watches, such as the Winter Olympics 2010 watch, famous brand Richard Mille launches a new, but not less interesting edition of 5 watches entitled RM 56 Felipe Massa SAPPHIRE, each with a price tag of $1.65 Million.

Even though the watches produced by Richard Mille are known to pay tribute to elegance and luxury, not many people expected a design that features the entire casing carved into a piece of sapphire crystal rock. This makes the entire process of production interesting and, according to official data, quite laborious. Professionals at Richard Mille stated that it takes 1,000 hours to machine the case, another 430 hours to grind and further 350 for the finishing touches!

One could say all this effort is well worth it. The end result is intricate, stylish and absorbing. So much so, that telling time could be a bit more difficult than when dealing with a common watch, as the user’s attention is likely to be drawn by the impressive exposed mechanical system. The watch is said to be reflective and scratch resistant. The Richard Mille logo is present on the back, as a reassurance of quality and opulence.

Публикувано

27792_CasioRadioControlled.jpg

Toзи е моят абе ... не е каквото харесвам ама ми е подарък така че не е лош...

Мъжки часовник Casio WVA-430TDE-1A2VER

* Соларна батерия * Wave ceptor - автоматично сверяване на часовника чрез радиосигнал * Фосфорициращи стрелки * Луминисцентно осветление * 100 минутен дигитален хронометър * Дигитален календар * 3 аларми * Индикатор эа състоянието на батерията * Минерално стъкло * Сферично стъкло * Верижка от ТИТАН * Водоустойчив - 10 bar

Публикувано (редактирано)

С това съм сега (снимката е реална, не е промоутърска):

814426b122d4ce74.jpg

Редактирано от DreamcatcheR
Публикувано

Някой може ли да даде инфо за този часовник - http://www.ebay.co.uk/itm/New-Rado-jubile-diamond-black-ceramic-mens-watch-R3336732M-limited-edition-/220941689050?pt=Wristwatches&hash=item337126a0da#ht_741wt_1187

РЕПЛИКА е, интересува ме къде мога да го продам (не по форуми и обяви) и за какви пари иде реч.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...