LUBECA Публикувано Октомври 31, 2012 Публикувано Октомври 31, 2012 Много зависи от репликата. Ако е от скъпите (от 500 - 1000 $), може и години да изкара в добър вид и състояние. Цитирай
mishocs Публикувано Октомври 31, 2012 Публикувано Октомври 31, 2012 Става въпрос за 230$ ,благодаря за отзивчивостта Ви ,казах му той си решава,за мен по-добре по евтин оригинал отколкото скъпо менте ,но много го "кефел" 2 Цитирай
LUBECA Публикувано Ноември 27, 2012 Публикувано Ноември 27, 2012 Seamaster Planet Ocean 600M Skyfall Класически красавец 3 Цитирай
niksan76 Публикувано Ноември 28, 2012 Публикувано Ноември 28, 2012 Ето ги и моите два тиктака. 2 Цитирай
mishocs Публикувано Януари 18, 2013 Публикувано Януари 18, 2013 Ето го и новата ми поръчка от днес cookoowatch http://cookoowatch.com/ http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=jYgDAQVZLQo 1 Цитирай
arm11 Публикувано Януари 18, 2013 Публикувано Януари 18, 2013 Я виж ти, колко хитро направено Аз за планината се спрях на Suunto Ambit black hr. Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Януари 18, 2013 Публикувано Януари 18, 2013 Чели ли сте ревютата: https://itunes.apple.com/us/app/cookoo-time-to-connect/id569014243?ls=1&mt=8 Има потенциал, но за момента май е в пре-алфа вариант. Цитирай
The Shaman Публикувано Януари 18, 2013 Публикувано Януари 18, 2013 Да погледнах ги, но по-скоро ми се вижда софтуерно. Нали трябват и бета тестери Цитирай
hidalgo Публикувано Януари 18, 2013 Публикувано Януари 18, 2013 Този Cookowatch е като Pebble, като функции разбира се. Цитирай
mimeto83 Публикувано Януари 19, 2013 Публикувано Януари 19, 2013 (редактирано) Искам малко помощ в избора на часовник. След 20-тина дни мъжлето има р.д. и мисля да му взема един стилен часовник , че си носи един G-shock от 10 г. Условията са ми две: да не струва повече от 2к лв. по възможност да се намира в Бг , че за мен си купувах един от американски онлайн магазин и платих още доста мита , ддс и разни такси. Мерси Редактирано Януари 19, 2013 от mimeto83 Цитирай
Alxx® Публикувано Януари 19, 2013 Публикувано Януари 19, 2013 Бегай на Витошка, до Оварас(или Омега, ако предпочиташ - намира се до Спридер), магазинът е в ликвидация и може да спазариш цени. Може и да дръннеш, да ти спазаря аз Longines или Omega;) 1 Цитирай
baronbg Публикувано Януари 19, 2013 Публикувано Януари 19, 2013 Тази от клипа по горе, има нужда от "пълна промяна" направо ме догнуся и не се стърпях. Космите и на ръцете са повече от моите, а лакът на ръцете, просто нямам думи. 1 Цитирай
Anthony Публикувано Януари 19, 2013 Публикувано Януари 19, 2013 Бегай на Витошка, до Оварас(или Омега, ако предпочиташ - намира се до Спридер), магазинът е в ликвидация и може да спазариш цени. Може и да дръннеш, да ти спазаря аз Longines или Omega;) А кво имат на склад? Може ли да се види онлайн? Цитирай
algor Публикувано Януари 19, 2013 Публикувано Януари 19, 2013 Искам малко помощ в избора на часовник. След 20-тина дни мъжлето има р.д. и мисля да му взема един стилен часовник , че си носи един G-shock от 10 г. Условията са ми две: да не струва повече от 2к лв. по възможност да се намира в Бг , че за мен си купувах един от американски онлайн магазин и платих още доста мита , ддс и разни такси. Мерси В последните години съм купил няколко часовника в ценовия диапазон 2 - 10 000 лева от Джулиани. http://www.julliany.com/index.php Невероятно обслужване, гаранционно и следгаранционно обслужване, колкото и години да са минали от покупката на даден часовник вниманието към клиента е на най-високо ниво, без значение дали съм ходил само за почистване. До неговия магазин на Раковска е този и на брат му, но аз пазарувам от първия по ред причини. Двамата иначе не се понасят от години и са в яростна конкуренция. Дано съм ти бил полезен! Цитирай
alex.7777 Публикувано Януари 19, 2013 Публикувано Януари 19, 2013 Дано аз да съм полезен също, на Джулиани боклуците съм им ял попарата, взимах от Еди на едро стока за по 4,5000 лв на седмица.......хубаво си помислете дали ще влезете там Цитирай
algor Публикувано Януари 19, 2013 Публикувано Януари 19, 2013 Аз просто сподели моето лично мнение на база купени 6-7 часовника във високия клас. Повечето от тези часовници все още се ползват и са в къщи. Не виждам защо един да е доволен, а друг не и плюс това девойката иска нещо скъпо и качествено и затова си позволих да споделя. Както и да е - Мимето, не купувай от тях и всичко ще е ок. Цитирай
alex.7777 Публикувано Януари 19, 2013 Публикувано Януари 19, 2013 Виж от фирма Оварас съм доволен, там всичко е истинско, не знаех, че е в ликвидация магазина, жалко ако е така, в Софето маѝ само там са оригиналише часовниците Цитирай
Alxx® Публикувано Януари 19, 2013 Публикувано Януари 19, 2013 И при стария Гюлиан биват Тони, то първо сайтът умря. Всичко на място - каквото е останало по витрините. Кажи, ако искаш да скокнем до там, да чукна среща със стария и да врътнем пазарлък. Той иначе не се вясва там. Цитирай
Anthony Публикувано Януари 19, 2013 Публикувано Януари 19, 2013 Исках просто да разгледам да видя дали ще ме грабне нещо. Жалко, че са фалирали. Писна ми да виждам умиращ бизнес около мен Цитирай
Alxx® Публикувано Януари 20, 2013 Публикувано Януари 20, 2013 Не е фалирал Пенсионира се, а синовете му си имат друг бизнес. Човекът е на над 70...най - свестният работодател който съм имал. Цитирай
mimeto83 Публикувано Януари 20, 2013 Публикувано Януари 20, 2013 Идеята ми беше ,вие като мъже да си " да това е супер и с кеф бих го носил " и да ми покажете точния модел. Знам доста магазини за часовници , но ми е труден избора като става въпрос за мъжът ми. Той харесва по груби часовници " изхождам от Gshock който носи при положение ,че има едно Rado което го е слагал 2 -пъти. Бил му много женствен , а пък на мен страшно ми харесва. Точно поради тези причини исках да ми препоръчате нещо погледнато през мъжки очи. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.