Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Много зависи от репликата. Ако е от скъпите (от 500 - 1000 $), може и години да изкара в добър вид и състояние.

Публикувано

Става въпрос за 230$ ,благодаря за отзивчивостта Ви ,казах му той си решава,за мен по-добре по евтин оригинал отколкото скъпо менте ,но много го "кефел" :smile:

• 4 седмици по-късно...
Публикувано

omega.gif

Seamaster Planet Ocean 600M Skyfall

omega-seamaster-skyfall-watch-xl.jpg

omega-seamaster-planet-ocean-600m-skyfall-watch-dial.jpg

The-Seamaster-Caseback1.jpg

Omega-Seamaster-Planet-Ocean-Skyfall-Watch-2.jpg

the-seamaster-planet-ocean-600m-skyfall.jpg

Класически красавец :)

Публикувано

Ето ги и моите два тиктака.

post-8211-0-26626100-1354136632_thumb.jp post-8211-0-56636900-1354136672_thumb.jp

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Я виж ти, колко хитро направено :)

Аз за планината се спрях на Suunto Ambit black hr.

ambitHR2ss018373000_gallery_1.jpg

Публикувано

Два вече почти пътуват :)

Публикувано

Чели ли сте ревютата: https://itunes.apple.com/us/app/cookoo-time-to-connect/id569014243?ls=1&mt=8

Има потенциал, но за момента май е в пре-алфа вариант.

Публикувано

Да погледнах ги, но по-скоро ми се вижда софтуерно. Нали трябват и бета тестери :)

Публикувано

Този Cookowatch е като Pebble, като функции разбира се.

photo-full.jpg?1334081632

Публикувано (редактирано)

Искам малко помощ в избора на часовник. След 20-тина дни мъжлето има р.д. и мисля да му взема един стилен часовник , че си носи един G-shock от 10 г. Условията са ми две:

да не струва повече от 2к лв.

по възможност да се намира в Бг , че за мен си купувах един от американски онлайн магазин и платих още доста мита , ддс и разни такси.

Мерси

Редактирано от mimeto83
Публикувано

Бегай на Витошка, до Оварас(или Омега, ако предпочиташ - намира се до Спридер), магазинът е в ликвидация и може да спазариш цени. Може и да дръннеш, да ти спазаря аз Longines или Omega;)

Публикувано

Тази от клипа по горе, има нужда от "пълна промяна" направо ме догнуся и не се стърпях. Космите и на ръцете са повече от моите, а лакът на ръцете, просто нямам думи.

Публикувано

И с нещо се е боцкала;)

Публикувано
Бегай на Витошка, до Оварас(или Омега, ако предпочиташ - намира се до Спридер), магазинът е в ликвидация и може да спазариш цени. Може и да дръннеш, да ти спазаря аз Longines или Omega;)

А кво имат на склад? Може ли да се види онлайн?

Публикувано

Искам малко помощ в избора на часовник. След 20-тина дни мъжлето има р.д. и мисля да му взема един стилен часовник , че си носи един G-shock от 10 г. Условията са ми две:

да не струва повече от 2к лв.

по възможност да се намира в Бг , че за мен си купувах един от американски онлайн магазин и платих още доста мита , ддс и разни такси.

Мерси

В последните години съм купил няколко часовника в ценовия диапазон 2 - 10 000 лева от Джулиани.

http://www.julliany.com/index.php

Невероятно обслужване, гаранционно и следгаранционно обслужване, колкото и години да са минали от покупката на даден часовник вниманието към клиента е на най-високо ниво, без значение дали съм ходил само за почистване.

До неговия магазин на Раковска е този и на брат му, но аз пазарувам от първия по ред причини.

Двамата иначе не се понасят от години и са в яростна конкуренция.

Дано съм ти бил полезен!

Публикувано

Дано аз да съм полезен също, на Джулиани боклуците съм им ял попарата, взимах от Еди на едро стока за по 4,5000 лв на седмица.......хубаво си помислете дали ще влезете там :tooth:

Публикувано

Аз просто сподели моето лично мнение на база купени 6-7 часовника във високия клас.

Повечето от тези часовници все още се ползват и са в къщи.

Не виждам защо един да е доволен, а друг не и плюс това девойката иска нещо скъпо и качествено и затова си позволих да споделя.

Както и да е - Мимето, не купувай от тях и всичко ще е ок.

Публикувано

Виж от фирма Оварас съм доволен, там всичко е истинско, не знаех, че е в ликвидация магазина, жалко ако е така, в Софето маѝ само там са оригиналише часовниците

Публикувано

И при стария Гюлиан биват ;)

Тони, то първо сайтът умря. Всичко на място - каквото е останало по витрините. Кажи, ако искаш да скокнем до там, да чукна среща със стария и да врътнем пазарлък. Той иначе не се вясва там.

Публикувано

Исках просто да разгледам да видя дали ще ме грабне нещо. Жалко, че са фалирали. Писна ми да виждам умиращ бизнес около мен :(

Публикувано

Не е фалирал :smile: Пенсионира се, а синовете му си имат друг бизнес. Човекът е на над 70...най - свестният работодател който съм имал.

Публикувано

Идеята ми беше ,вие като мъже да си " да това е супер и с кеф бих го носил " и да ми покажете точния модел. Знам доста магазини за часовници , но ми е труден избора като става въпрос за мъжът ми.

Той харесва по груби часовници " изхождам от Gshock който носи при положение ,че има едно Rado което го е слагал 2 -пъти. Бил му много женствен , а пък на мен страшно ми харесва. Точно поради тези причини исках да ми препоръчате нещо погледнато през мъжки очи.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...