Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Погледнато през твоето писане за това което казваш за него, вземи последния G-Shock или този който смяташ че най-много ще му хареса и готово ;)

Публикувано

INVICTA , само ако имаш път до стария град в Пловдив, всичко е оригинално, гарантирам, магазина е на сина ми, има и по скъпички, секънд хенд с гаранция две години, за да не правя реклама, ще ти пусна саѝта му на лични :guitarred:

Публикувано (редактирано)

Идеята ми беше ,вие като мъже да си " да това е супер и с кеф бих го носил " и да ми покажете точния модел.

С костюми ли ходи повече или в спортно-елегантнен стил се облича?

Дай насока, за да ти кажа какво бих носил, но аз лично имам няколко и според облеклото сменям и часовника, разбира се.

t0186171161.jpg

Ето примерен модел, който бих носил с кеф.

T-Racing е колекцията, ценовия диапазон около 1100-1200 лева, водозащита до 10АТМ и т.н.

Въпроса е и друг и затова избора на часовник за друг човек е адски трудна задача - кръгли, правоъкълни, продълговати или друга форма му стои добре?

Аз лично съм адски капризен и много трудно правя избор, а пробите са задължителни.

Редактирано от algor
Публикувано

Ако харесва G-shock, то виж моделите на Suunto. Качеството е уникално, нищо общо с Casio. Аз си купих такъв уж само за фитнес и колоездене, ама напоследък не го свалям.

Публикувано

Този който е посочил algor ,ми се струва , че ще му допадне. Надявам се само да е толкова голям както си го представям. Нещо подобно ще ми е избора. Попитах и ,защото като прочетох темата срещнах марки ,които не съм чувала а изглеждат много добре.

Костюм слага само в редки случай и тогава пак си носи касиото и аз разбира се почвам да мрънкам. Ръката му е голяма и няма да му отива дребен часовник.

Публикувано

Миме, спорт, качествена изработка и рафинирана грубост, можеш да намериш в една нескъпа марка - Victorinox, 100% Swiss made ;) марката на швейцарската армия. Механизмите са ЕТА, корпусите от хубав материал а, дизайнът...въпрос на вкус :) Вносителят е на ул.Солунска, след изхода на бившето кино Млада гвардия(сега Спридер).

Публикувано

Днес ще пообиколя магазините и се надявам довечера да се похваля с покупката.

Публикувано

Тоя като го гледам е точно като за него , особенно ако имаше и още някое копче отстрани.

Публикувано

Този, от където и да го погледнеш си е 10,000 лева :tooth:

Публикувано

Ето ти стилен до 2к лв.

4881-stc-00209d.jpg

Познавам двама души с такъв часовник и двамата са много доволни!

Публикувано

Колеги изправен съм пред следната дилема. От близо година имам тези два часовника:

post-8211-0-56636900-1354136672_thumb.jp и

post-8211-0-26626100-1354136632_thumb.jp

Сега ми предлагат бартер, да дам двата за ето този чисто нов с кутия, гаранция и всичко останало. Заслужава ли си според Вас?

post-8211-0-63684800-1359021355_thumb.jp

Публикувано

Чисто финансово не се връзва много, на кантар е. Лонжин ми е страст и за този модел бих се навил, вероятно :)

Публикувано

Аз май си харесах нещо пак :smile:

Публикувано

Давай да го видим!

Публикувано

Мани, че форума се ебава нещо...

Публикувано

Жесток е!

Публикувано

Супер е!

Публикувано

Отдолу малкото правоъгълниче е резервата на автомата, демек колко време ще изкара с това навиване

Публикувано

От къде си го поръчва и на каква цена?

Публикувано

Все още не съм. Около 450, 500 $ са, но ми правят известна отстъпка. Един познат ги дистрибутира в Киев. Ще го питам за сайта и ще го пусна тук.

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Да се похваля и аз с горната машинка Vostok Europe north pole-1 !

Днес ми дойде като подарък директно от завода . Доста дебел изглежда но е супер като усещане. Правоъгълничето показва дали е ден или нощ. Цена 570лв

ru2amepy.jpg

Публикувано

Ха честито! :p

Публикувано

И аз съм се ориентирал на там, но през дилър, че по-тънко идва. Да координати да видим.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...