Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано (редактирано)

Така е Антъни, но пък са средно 7-800$ по-скъпи... Поразтърсих се доста и намерих места, на които цените са много близки до това което се получава след като, добавиш всички такси към цената в Jomashop, дори същите тези предлагат и гаранция, тъй като са официални представители.. Така че, според мен е безсмислено, освен ако не го купиш докато си в щатите, за да избегнеш мита и ддс.. Ето един пример- http://www.pavilion.com.mt/, бутикът се намира в Малта, официални представители са на всички марки, които продават. Сайта изглежда много семпъл, но плащането е през Пейпал и предлагат UPS доставка. Купих Тисота от там, пристигна за 2 дни до Уелс!

ПС: Цените в този магазин могат да ви шокират, ако се сравнят с тези, в някои от българските ни магазини :biggrin: :biggrin:

Редактирано от MI6O
Публикувано
Ю Талкинг то ми?.... Мито и ДДС няма как да се избегнат, освен ако не е гифт, но от този сайт е невъзможно да се случи....плащаш кат' поп и се радваш на придобивката.....Всъщност има един чалъм, но трябва да го изпратят на адрес примерно в Германия, от там вече няма мито, защото е ЕС :D

Митото и ддс-то се плаща в момента в който стоката влезе в Евросъюза.

Тъй като не мога да си позволя такъв часовник, мога поне да си позволя да пиша в темата :) Няма ли вариант часовника да дойде на ръката на някой познат избягвайки по този начин таксите?

Публикувано

Не е нужно да му е на ръката, може и в куфара. Миро така ми донесе един прекрасен Oris, за което още му дължа почерпка :)

MI60, проверявай ги в сайта на производителя дали наистина са официален дилър, иначе може да се сдобиеш с китайче.

Публикувано

Нямах намерения да се изфукам ;),но не издържах пред това бижу..;),подарък от приятеля ми,за което му благодаря още веднъж !

1f76f63f1bbbeff2ddeedb1a8c0ed32b.jpg

42338578c029268e2a350b411e174918.jpg

Ето го и верния ми приятел до сега ..;)

0102c65409cca76c69e07710b5b6d195.jpg

Публикувано

Това не е точно по темата, но приложението може би ще е интересно за любителите на часовници, а в момента е и безплатно:

Emerald Chronometer by Emerald Sequoia LLC

https://appsto.re/bg/gXa_q.i

5a3757d2d2a2869c013614cc49724aa9.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

• 3 седмици по-късно...
Публикувано (редактирано)

Слави, с добър ъпгрейт на Юблото - Richard Mille :Д

TiWibI.jpg

Редактирано от MI6O
Публикувано

В началото като го мернах на ръката му, помислих, че е Cvstos, но наистина си е Richard Mille :) Сериозна работа.

• 4 седмици по-късно...
Публикувано

Знае ли някой дали в Пловдив има магазин на CASIO, харесал съм си един скромен модел и искам да го видя на живо?

Публикувано

В халите има доста модели CASIO. На втория етаж.

Публикувано

Оригинални ли са или са реплики, дават ли гаранция с тях?

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

И двете марки са по - скоро лоу кост, и двете имат повече или по - малко стандартни механизми(механика или кварц). По - скъпите са swiss(обикновенно ЕТА), по-евтините японски кварц miyota. Въпрос на вкус. Инвиктата е много популярна в тоя форум май :) И имат много разчупен дизайн.

Публикувано

Festina са oт Swatch group, тъй че най-верoятнo ще са с механизъм ЕТА, кoетo е най-дoбрия вариант за тoзи клас. Инвикта са сбиртoк, не знаеш каквo ще има вътре. Предимствo им е цената и дизайна. Вземи кoйтo ти дoпада пoвече, надали ще има съществена разлика.

П.П.

И инвиктата са гo писали с ЕТА. Имай предвид, че е oгрoмен и е дoбре да си гo слoжиш на ръката първo. Има и пo-дoбра вoдoустoйчивoст.

Публикувано

Така е, големи са, но на мен ми допадат.

Тея цени са също огромни, сравнение с чуждоземните сайтове.

Публикувано

Ми имаш гулеми ръки, чуйек :D И аз пoд 45 мм часoвник не взимам.

Публикувано

Водомер за показване :tooth:

Не, че нещо с Епъл, ама 38-42 е границата на добрия вкус, според мен.

Публикувано

Ясно ми е, че са от по-евтините варианти, но това намерих по родните сайтове с такава форма.

Ще пообиколя магазините и ще разгледам и там.

Иска ми се да си взема с такава форма. Ако някой има предложения, ще се радвам да ги направи.

Публикувано

За 1000 лв инвикта не си заслужава. Виж Tissot, Certina, Candino. За дрес часoвник не бих избрал Инвикта.

Публикувано

Ами на мен ми харесва, но ти препоръчвам да го вземеш с верига ако се предлага в такава комбинация. Кожената каишка ще ти изкара 1 година и трябва да я сменяш. Не можеш и да плуваш или да се къпеш с него. Ако е с верига, винаги можеш да си купиш и кожена каишка и да ги сменяш когато ти е кеф.

Публикувано

Тоя модел го имаше само с кожена. Фестината има и верига.

Аз още съм разколебан щото знам какво качество е единият и какво другият, но тая правоъгълна форма мн ми харесва...

Ще ги оглеждам още, а може и други. Някакъв Лотус мярнах правоъгълен, ама тях ИЧ не ги знам що за стока са.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...