newabv Публикувано Март 13, 2015 Публикувано Март 13, 2015 Да, явно просто в конкретния магазин е нямало. В ринг мол ходих аз. Цитирай
Vancuver Публикувано Май 17, 2015 Публикувано Май 17, 2015 Някой с по-голяма отстъпка в Таймленд? Аз имам едни 10% там като плащам с карта на една банка, ама ако намеря по-голяма - по-добре. Цитирай
sarmak Публикувано Май 17, 2015 Публикувано Май 17, 2015 Да ти е честит! Със здраве да си го ползваш! Аз имам такъв от 3-4 години и съм много доволен. Цитирай
Alxx® Публикувано Май 17, 2015 Публикувано Май 17, 2015 Честито, Сиймастърът е чудо на техниката! Светльо(който ги поддържаше при бившия вносител), сега работи в магазина на Ролекс, на ул. Раковски. Носи го поне веднъж на три години за поддръжка и ще ти служи вярно. Цитирай
Anthony Публикувано Май 17, 2015 Публикувано Май 17, 2015 Този е с новия in-house калибър на Омега - cal. 8500. Обслужването е удължено на над 5 години, заради co-axial механизма. То и гаранцията му 60 месеца. Цитирай
Alxx® Публикувано Май 17, 2015 Публикувано Май 17, 2015 И старите са co-axial Часовникарят от Омега(от завода, който изпитваше Светльо за да си вземе сертификата), каза, че интервалът за смяна на гресите е около 3 години и всичко друго е нереално. Размотавах се с него из София две седмици и съм се наслушал на подробности. Цитирай
VIKING_WARRIOR Публикувано Май 18, 2015 Публикувано Май 18, 2015 Уникален часовник. Честито. Sent from my iPhone 6 Plus 128GB using Tapatalk 1 Цитирай
Anthony Публикувано Май 18, 2015 Публикувано Май 18, 2015 И старите са co-axial Часовникарят от Омега(от завода, който изпитваше Светльо за да си вземе сертификата), каза, че интервалът за смяна на гресите е около 3 години и всичко друго е нереално. Размотавах се с него из София две седмици и съм се наслушал на подробности. Знам, че и cal. 2500 е co-axial, но той е доработена ЕТА. Явно от Омега са идиоти щом дават 5 години гаранция при 3 годишен сервизен интервал Ще видим как ще се развият нещата след няколко години. Засега около половин секунда на ден е отклонението, което е доста под изискванията за COSC сертификат и ми доставя огромна радост. Цитирай
VIKING_WARRIOR Публикувано Май 18, 2015 Публикувано Май 18, 2015 Честито отново колега. Нямаш притеснения със този часовник. Изключително прецизна изработка и си струва всеки цент. Omega, Longines, Breitling, Tag H., си струват парите независимо кой модел ще избереш и това е интелигентният и разумен избор/покупка. А ти си избрал мастърпийс отвсякъде така че носи си го с огромно удоволствие и само внимавай да не го удариш инцидентно че са капризни на механични удари. Половин секунда на ден е прашинка в инфинити пустинята наречена Време. Жив и здрав. Sent from my iPhone 6 Plus 128GB using Tapatalk 2 Цитирай
Alxx® Публикувано Май 18, 2015 Публикувано Май 18, 2015 Явно от Омега са идиоти щом дават 5 години гаранция при 3 годишен сервизен интервал Маркетинг Модерният гъзар сменя часовника бързо. Казвам ти какво ми каза служител на фирмата(със статут на експерт). Смазка/обслужване какво общо има с гаранцията? Ти на колата масло не сменяш ли в гаранционния срок? Часовникът, който нося най-често е с ЕТА, от евтините. Нося го на пълен сървис на две или три години(кога как) и няма нито един ремонт за 26 години. Имам го от ученик. 1 Цитирай
Anthony Публикувано Май 18, 2015 Публикувано Май 18, 2015 Защото часовника ако спре заради смазка или не покрива COSC спецификациите заради нужда от профилактика, Омега са длъжни да го сервизират безплатно в гаранционния срок. Цитирай
alex.7777 Публикувано Май 18, 2015 Публикувано Май 18, 2015 Фирмата Omega НЕ работят с ETA, машината е на ЗЕНИТ, както и на Ролекс, помислете малко преди да пишете глупости... 1 Цитирай
Alxx® Публикувано Май 18, 2015 Публикувано Май 18, 2015 Адаш, спри се, моля. Имаш ли идея Swatch group кои брандове притежава и Зенит чии механизми ползва? 1 Цитирай
Anthony Публикувано Май 18, 2015 Публикувано Май 18, 2015 Фирмата Omega НЕ работят с ETA, машината е на ЗЕНИТ, както и на Ролекс, помислете малко преди да пишете глупости... Хахахаха, искрено ме разсмя. Наистина си специалист по часовниците. Поне разбрах, че Ролекс продават механизми на външни фирми, при това на такива от Swatch group. 1 Цитирай
alex.7777 Публикувано Май 18, 2015 Публикувано Май 18, 2015 Не ги разбираш тези работи, през оная работа ми е колко ще си се смееш...Ролекс машината е на Зенит, но защо ли да ти отварям очите, колега, хаха.....носи си ментето със здраве! 1 Цитирай
Alxx® Публикувано Май 18, 2015 Публикувано Май 18, 2015 И ти разбираш, колкото продавачите до св. Александър Невски. Ша ма прощаваш за тона, ама единственият Ролекс с различна от тяхна собствена машина е Ролекс Дайтона. Втората серия часовници е със закупени от Зенит, но модифицирани от Ролекс механики. Т.е. Зенит-ски ама не точно. И това няма общо нито със Суоч груп, нито с ЕТА(и в частност с Омега). Евтините Омега имат леко пипнати ЕТА, но специалните серии като Сиймастър-а са със собствени, патентовани механики. Сигурно ще кажеш, че и Central Turbillon механиката е менте? 1 Цитирай
alex.7777 Публикувано Май 18, 2015 Публикувано Май 18, 2015 Само потвърждаваш казаното от мен по-горе, хахаха, продавачите от Невски си ги гледай ти, адаш....сега искам хубавичко да ме чуеш какво казвам.....В БГ, НЯМА оригинали на Ролекс,Омега и т.н. Моята Дейтона е от Дубай със 300 сертификата, цената нема ти я казвам, че ше седнеш, мога да си я позволя и толкова, в момента сина ми продава Инвикта, защото са комерсиални и стават за джоба на Българина, едно време продавахме оригинали, но никой не ги искаше, защото фейка е с почти същото качество и наполовина цена, На Джулиани му разработихме магазина в Пловдив, но откакто се продават ментета там аз вече нямам нищо общо, нито сина ми ....толкова за тиктаците, ако някой иска оригинал, ще го взема с мен в Швейцария следващия път като ходя да купувам автомобил и ще му помогна да си вземе истински часовник...капиш 1 Цитирай
pepo1919 Публикувано Май 18, 2015 Публикувано Май 18, 2015 Никой май не е казал,че е от България! Цитирай
Anthony Публикувано Май 18, 2015 Публикувано Май 18, 2015 Ужас. Взел съм менте Трябваше да питам единствения специалист в България, ама е къснo. 2 Цитирай
alex.7777 Публикувано Май 18, 2015 Публикувано Май 18, 2015 Честито менте, другия път се обади 1 Цитирай
VIKING_WARRIOR Публикувано Май 19, 2015 Публикувано Май 19, 2015 Ужас. Взел съм менте Трябваше да питам единствения специалист в България, ама е къснo. Колега Anthony не слушай глупости. Абстрахирай се от такива евтини подмятания. Всичко най-добро. Безаварийно носене и да го завещаеш на син/зет внуци и правнуци. Прекрасен избор и си струва парите и радостта от покупката. Гроздето за някои е кисело нали знаеш? [Мнението е редактирано от модератор] 2 Цитирай
baronbg Публикувано Май 19, 2015 Публикувано Май 19, 2015 Тук заприлича на селска кръчма. Да ме извиняват хората живеещи на село. 4 Цитирай
LUBECA Публикувано Май 19, 2015 Публикувано Май 19, 2015 Тук стана напечено... Аз притежавам от 2003 г. Omega Seamaster Professional Chronometer 300M, Bond edition, закупен от OVARAS на Витошка, като изобщо не може да става и въпрос за менте. И тук може да се вземе оригинал все пак 3 Цитирай
Asen_77 Публикувано Май 19, 2015 Публикувано Май 19, 2015 Аз от както Apple сложиха часовник на дисплея си гледам него, а преди това гледах на дисплея на разни различни други марки телефони. Отпадна ми един проблем да мисля часовника менте ли ми е или не е? 5 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.