John Digweed Публикувано Март 12, 2013 Публикувано Март 12, 2013 Стига с Реал.... Шалке май ще паднат от ............... но тия са до тук.. Барса ще вкарат май още един, два.. но дано Милън да вкарат някой гол по-рано 1 Цитирай
Lyudmil Публикувано Март 12, 2013 Публикувано Март 12, 2013 Оф играл съм точен резултат на Барса 2:0 и на Галатасарай 1:2, а те излизат още на полувремето, ще полудея.... Цяло чудо ще е ако резултатите се запазят така до края....@#$%&("# Цитирай
Lyudmil Публикувано Март 12, 2013 Публикувано Март 12, 2013 Принципно и аз не виждам при 3:0 с тази игра как Милан ще се върнат в мача, но все пак вкарат ли 1 гол, Барса трябва да вкарат още. Цитирай
baronbg Публикувано Март 12, 2013 Публикувано Март 12, 2013 (редактирано) Абе Барса си е Барса, не съм за тях, нито за Милан. Просто обичам хубавия футбол. Да видиш лицата след края на мача, на половината съфорумци, които предричаха провала на Барселона, преди реванша... Безценно! Барса - Милан - 4:0 То и за предишния мач някои очакваха толкова, но за малко да стане обратното. Редактирано Март 12, 2013 от baronbg 3 Цитирай
baronbg Публикувано Март 12, 2013 Публикувано Март 12, 2013 Не случайно съм бил и на двата стадиона на които играха тази вечер, Фелтинс Арена и Ноу Камп с любимия Левски. Невероятна атмосвера. Цитирай
Lyudmil Публикувано Март 12, 2013 Публикувано Март 12, 2013 Барселона възкръсна в този мач, просто който се е затвори в глуха защита на Камп Ноу обикновено губи. Тики-таки 4:0 Качтеначо Следва Григор Димиров vs. Джокович по film+HD (към 00:30ч.) C'MON GRISHO!!!! Цитирай
John Digweed Публикувано Март 15, 2013 Публикувано Март 15, 2013 Реал -Г.ла.а.Сра.... Чакам го тоя мач. 1.Малага - Борусия (Дортмунд) / 3 и 9 април 2.Реал (Мадрид) -Галатасарай / 3 и 9 април 3.Пари Сен Жермен - Барселона / 2 и 10 април 4.Байерн (Мюнхен) - Ювентус / 2 и 10 април Цитирай
eek Публикувано Март 15, 2013 Публикувано Март 15, 2013 Ще са интересни полуфиналите ако се изправят испанските и германските представители един срещи друг. Цитирай
hidalgo Публикувано Април 2, 2013 Публикувано Април 2, 2013 Тази вечер предстоят два мача от Шампионската лига. За мен лично по-интересният ще е Байерн - Ювентус - доста оспорван мач между два сравнително равностойни отбора. Не се наемам с прогноза. ПСЖ - Барселона се очертава да бъде по-зрелищен, предвид главните действащи лица и в двата отбора. Според мен лееко изразен фаворит е отборът на Барселона. Enjoy Цитирай
djokando Публикувано Април 3, 2013 Публикувано Април 3, 2013 Малага-Борусиа Д. - 2 хендикап Реал-Галатасарай - Х -на полувреме …............ За феновете на залозите )) Цитирай
Lyudmil Публикувано Април 3, 2013 Публикувано Април 3, 2013 Всички подценяват жестоко Малага, а като нищо могат да се класират на полуфинал. Дортмунд не са чак толкова добри тая година, докато испанците хвърлят всички сили в Европа. Мачът според мен клони към 1-ца. А Реал колкото и да не ги харесвам според мен ще си решат мача още в Мадрид, може и да са непостоянни в Испания, но в ШЛ показват друга игра. Още повече Галатасарай не са нищо особено, едвам отстраниха Шалке, които не са нещо особено. Малага - Борусиа Д. - 1-ца с над 2.5 гола 5.00 коеф. Реал М. - Галатасарай - 1-ца ХК, но е нисък, по-добре 2-3 гола в мача е 2.40 Общо 12.00 коеф. 1 Цитирай
djokando Публикувано Април 3, 2013 Публикувано Април 3, 2013 Малага имат добър отбор наистина и имат всички шансове разбира се-обаче предвид домакинството в първия мач ще търсят задължителна победа,което според мен ще отвори много пространства за играчите на борусиа,а германците са безпощадни при подобно стечение на мача !!! Иначе всичко е възможно (топка е ,върти се ) )) Цитирай
hidalgo Публикувано Април 3, 2013 Публикувано Април 3, 2013 В такъв случай ще си дам и аз прогнозата : Малага-Борусия - 1:2 Реал-Галатасарай - 3:1 Едно е сигурно - очаква ни зрелище. 1 Цитирай
gogogetov Публикувано Април 3, 2013 Публикувано Април 3, 2013 Нямаше зрелище нито днес нито вчера. Отборите са далеч от играта която по принцип показват. Визирам така наречените фаворити Реал, Барса, Борусия. Гледах и трите мача. Не съм гледал четвъртия мач и нямам мнение за него. Симпатизирам и на трите отбора от по-горе и се радвам много на начина им на игра, но вчера и днес бях леко разочарован. 1 Цитирай
John Digweed Публикувано Април 3, 2013 Публикувано Април 3, 2013 Айде да пътуват обратно към Диарбекир тия... Очаквах повече от Малага... 2 Цитирай
eek Публикувано Април 3, 2013 Публикувано Април 3, 2013 Единственото хубаво нещо в тая лига ще е ако се паднат реал - барса и байерн - борусия на 1/2 финалите. Отборите се познават знаят си силните и слабите страни. Няма домакин/гост. Цитирай
hidalgo Публикувано Април 3, 2013 Публикувано Април 3, 2013 Имате голям късмет, че ви се паднаха те. Със всеки един другите щяхте да имате сериозни проблеми. Цитирай
eek Публикувано Април 3, 2013 Публикувано Април 3, 2013 Не е сигурно дали е късмет. Турчин показа как може да се манипулира жребия Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.