Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Champions League

DreamcatcheR

Recommended Posts

Публикувано

Стига с Реал....

Шалке май ще паднат от ............... но тия са до тук.. :)

Барса ще вкарат май още един, два.. но дано Милън да вкарат някой гол по-рано :)

Публикувано

Оф играл съм точен резултат на Барса 2:0 и на Галатасарай 1:2, а те излизат още на полувремето, ще полудея.... Цяло чудо ще е ако резултатите се запазят така до края....@#$%&("#

Публикувано

Тва беше....

Публикувано

Принципно и аз не виждам при 3:0 с тази игра как Милан ще се върнат в мача, но все пак вкарат ли 1 гол, Барса трябва да вкарат още.

Публикувано (редактирано)

Абе Барса си е Барса, не съм за тях, нито за Милан. Просто обичам хубавия футбол.

Да видиш лицата след края на мача, на половината съфорумци, които предричаха провала на Барселона, преди реванша... Безценно!

Барса - Милан - 4:0

То и за предишния мач някои очакваха толкова, но за малко да стане обратното. :biggrin:

Редактирано от baronbg
Публикувано

Не случайно съм бил и на двата стадиона на които играха тази вечер, Фелтинс Арена и Ноу Камп с любимия Левски. Невероятна атмосвера.

Публикувано

Барселона възкръсна в този мач, просто който се е затвори в глуха защита на Камп Ноу обикновено губи. Тики-таки 4:0 Качтеначо

Следва Григор Димиров vs. Джокович по film+HD (към 00:30ч.) C'MON GRISHO!!!!

Публикувано

Реал -Г.ла.а.Сра.... Чакам го тоя мач.

1.Малага - Борусия (Дортмунд) / 3 и 9 април

2.Реал (Мадрид) -Галатасарай / 3 и 9 април

3.Пари Сен Жермен - Барселона / 2 и 10 април

4.Байерн (Мюнхен) - Ювентус / 2 и 10 април

Публикувано

Ще са интересни полуфиналите ако се изправят испанските и германските представители един срещи друг.

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

Тази вечер предстоят два мача от Шампионската лига.

За мен лично по-интересният ще е Байерн - Ювентус - доста оспорван мач между два сравнително равностойни отбора. Не се наемам с прогноза.

ПСЖ - Барселона се очертава да бъде по-зрелищен, предвид главните действащи лица и в двата отбора. Според мен лееко изразен фаворит е отборът на Барселона.

Enjoy :D

Публикувано

Малага-Борусиа Д. - 2 хендикап

Реал-Галатасарай - Х -на полувреме

…............

За феновете на залозите :)))

Публикувано

Всички подценяват жестоко Малага, а като нищо могат да се класират на полуфинал. Дортмунд не са чак толкова добри тая година, докато испанците хвърлят всички сили в Европа. Мачът според мен клони към 1-ца. А Реал колкото и да не ги харесвам според мен ще си решат мача още в Мадрид, може и да са непостоянни в Испания, но в ШЛ показват друга игра. Още повече Галатасарай не са нищо особено, едвам отстраниха Шалке, които не са нещо особено.

Малага - Борусиа Д. - 1-ца с над 2.5 гола 5.00 коеф.

Реал М. - Галатасарай - 1-ца ХК, но е нисък, по-добре 2-3 гола в мача е 2.40

Общо 12.00 коеф.

Публикувано

Малага имат добър отбор наистина и имат всички шансове разбира се-обаче предвид домакинството в първия мач ще търсят задължителна победа,което според мен ще отвори много пространства за играчите на борусиа,а германците са безпощадни при подобно стечение на мача !!! Иначе всичко е възможно (топка е ,върти се ) :)))

Публикувано

В такъв случай ще си дам и аз прогнозата :tooth: :

Малага-Борусия - 1:2

Реал-Галатасарай - 3:1

Едно е сигурно - очаква ни зрелище.

Публикувано

Нямаше зрелище нито днес нито вчера. Отборите са далеч от играта която по принцип показват. Визирам така наречените фаворити Реал, Барса, Борусия. Гледах и трите мача. Не съм гледал четвъртия мач и нямам мнение за него. Симпатизирам и на трите отбора от по-горе и се радвам много на начина им на игра, но вчера и днес бях леко разочарован.

Публикувано

Айде да пътуват обратно към Диарбекир тия...

Очаквах повече от Малага... :)

Публикувано

Единственото хубаво нещо в тая лига ще е ако се паднат реал - барса и байерн - борусия на 1/2 финалите.

Отборите се познават знаят си силните и слабите страни. Няма домакин/гост.

Публикувано

Имате голям късмет, че ви се паднаха те. Със всеки един другите щяхте да имате сериозни проблеми. ;)

Публикувано

Не е сигурно дали е късмет. Турчин показа как може да се манипулира жребия

Публикувано

И двамата сте сладури ;)

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...