eek Публикувано Април 25, 2013 Публикувано Април 25, 2013 (редактирано) И една година по-късно това все още е актуално Редактирано Април 25, 2013 от eek 4 Цитирай
John Digweed Публикувано Април 26, 2013 Публикувано Април 26, 2013 Е*аси секс-а дето ни теглиха тия.... Но все още имаме шансове, 3:0 не е невъзможен резултат за Реал. Барселна нямат защитници за следващия мач. 1 Цитирай
asen4o0 Публикувано Април 26, 2013 Публикувано Април 26, 2013 Ако Роналдо, Ди Мария и Бензема играят, а Йозил и Алонсо са зад тях, имаме шанс. Цитирай
mirror Публикувано Април 27, 2013 Публикувано Април 27, 2013 Финалът е ясен! Немските машини цепят мрака! Цитирай
John Digweed Публикувано Април 27, 2013 Публикувано Април 27, 2013 Да паднете с по-малко от 4-1 Шегаджия... Мислиш ли че Реал ще падне и следващия мач. Сигурен съм в победата но не и в резултата. 1 Цитирай
Asen_77 Публикувано Април 27, 2013 Публикувано Април 27, 2013 След това което показаха немските отбори съм склонен да вярвам, че и двата полуфинала няма да завършат с победа за испанските отбори. Не говоря за класиране, а за победа във втория мач. Цитирай
ayl Публикувано Април 28, 2013 Публикувано Април 28, 2013 Моята прогноза е победа на Байерн и навън, загуба на Борусия, но не с 0:3 или нещо, което ще класира Реал. Германски финал. Мауриньо се връща в Челси, т.е. там където му е мястото - където има много и неизчерпаеми пари, за да може да прави отбори, които неизбежно в крайна сметка постигат успехи. За мен той е просто един прехвален средно успял треньор и няма да остане в историята, като сър Алекс например. На мен лично ми се ще независимо от успеха или неуспеха на Байерн в тази кампания, Юп Хайнкенс да поеме към Мадрид. Защото го е заслужил и за пореден път доказа, че е голям треньор. Полага му се да се пенсионира по подабаващ за имиджа и най-вече джоба му начин. Може би затова не казва какво ще прави от юни - човекът чака покана от някой, който не е Шалке, както го спрягат медиите в Германия. Той е и правилния избор за Реал. Та нали точно той сложи началото на възхода и трите КЕШ-а през година в края на 90-те. Цитирай
Asen_77 Публикувано Април 28, 2013 Публикувано Април 28, 2013 Балотели изуми: Ако Реал елиминира Борусия, ще оставя приятелката ми да спи с всички играчи на „белия балет“ © БГНЕС Нападателят на Милан Марио Балотели направи смело изказване по случай предстоящия реванш от полуфиналите на Шампионската лига между Реал Мадрид и Борусия Дортмунд. Ексцентричният играч обяви, че ако „белите“ елиминират „жълто-черните“, той е готов да остави нежната си половинка Фани Негуеша да спи с всички играчи от Кралския клуб. „Ако Реал успее да елиминира Борусия и да се класира за финала на Шампионската лига, аз ще оставя приятелката ми да спи с всички футболисти на „белите“, отсече играчът на „росонерите“, който явно се съмнява във възможностите на възпитаниците на Жозе Моуриньо. Реваншът между Реал Мадрид и Борусия Дортмунд е на 30 април в 21.45 часа българско време на стадион „Сантяго Бернабеу“. Източник: gong.bg :biggrin: Цитирай
Asen_77 Публикувано Април 28, 2013 Публикувано Април 28, 2013 Поне да покажем за какво се борят Цитирай
Asen_77 Публикувано Април 29, 2013 Публикувано Април 29, 2013 (редактирано) Роберт, знаеш ли кога са се прибрали играчите на Реал Мадрид в Испания? Не. След четири. Сутринта? Не. След четири гола. Ха, ха. Това беше добро. Пълното интервю с Левандовски http://gong.bg/view_...ticle_id=343633 Редактирано Април 29, 2013 от Asen_77 1 Цитирай
djokando Публикувано Април 30, 2013 Публикувано Април 30, 2013 По близуто пак нямя мач...ужас Цитирай
Grievous Публикувано Април 30, 2013 Публикувано Април 30, 2013 Няма, че и по ZDF също. Някой да знае за прилично линкче? Цитирай
sstavrov Публикувано Април 30, 2013 Публикувано Април 30, 2013 Що тъй мразя РЕАЛ?!? Много харесвам всеки един играч, Моу е велик , но се радвам когато падат или отпадат... 1 Цитирай
The Shaman Публикувано Април 30, 2013 Публикувано Април 30, 2013 Нещо си сбъркан. Няма друго обяснение 1 Цитирай
BulgarianSS Публикувано Април 30, 2013 Публикувано Април 30, 2013 Интересен мач,въпреки че все още няма голове. Определено Реал бяга....към отпадане Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Цитирай
roll2puff Публикувано Април 30, 2013 Публикувано Април 30, 2013 @Grievous, с минутка лаг, ама ако няма друго... http://livefootball.ws/11888-champions-league-real-madrid-dortmund.html 1 Цитирай
asen4o0 Публикувано Април 30, 2013 Публикувано Април 30, 2013 Непростими пропуски на Роналдо, Йозил, Игуаин и Ди Мария... Цитирай
BulgarianSS Публикувано Април 30, 2013 Публикувано Април 30, 2013 Нормално-не трябва да бият Немският финал е ясен Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Цитирай
hidalgo Публикувано Април 30, 2013 Публикувано Април 30, 2013 Днес ще се удавят Реал, утре и Барса и те така. Цитирай
BulgarianSS Публикувано Април 30, 2013 Публикувано Април 30, 2013 За Барса още ми е мъка-не ме мъчи Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.