hidalgo Публикувано Април 30, 2013 Публикувано Април 30, 2013 И на мен ми е мъка, ама още като обявиха двойките предвидих немски финал. 1 Цитирай
asen4o0 Публикувано Април 30, 2013 Публикувано Април 30, 2013 Уефалона ще купят съдията и ще получат 1-2 дузпи и 3-4 отменени гола за противниковия отбор и може да продължат. П.П. На мен ми се реве от тези пропуски. Цитирай
BulgarianSS Публикувано Април 30, 2013 Публикувано Април 30, 2013 След миналият мач и измислените голове не мисля,Уефалона е правилното има...пробвай да го сглобиш към името на Байерн-за мен Борусия заслужава най-много титлата в момента. П.П. Хубави пропуски са "Обратът изглежда почти невъзможен"-бтв коментатор Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Цитирай
sstavrov Публикувано Април 30, 2013 Публикувано Април 30, 2013 (редактирано) Абе не е късно да шътнат "Робин Худ" и да се срещнат Реал и Байерн. Все това си мисля... А оня Сокачев ... Ще се на@ка. Sent from my iPhone using DT & SX Редактирано Април 30, 2013 от sstavrov 1 Цитирай
hidalgo Публикувано Април 30, 2013 Публикувано Април 30, 2013 Все тая ми е за тоя мач, то е ясно, че Борусия ще продължат, ама ми трябват 2 гола. Който иска той да ги вкарва. Цитирай
BulgarianSS Публикувано Април 30, 2013 Публикувано Април 30, 2013 Няма такъв пропуск на Левандовски....бахти гредата... 2-ри фрапантен пропуск за Борусия... Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Цитирай
hidalgo Публикувано Април 30, 2013 Публикувано Април 30, 2013 (редактирано) Тренера не издържа на тия пропуски вече. Редактирано Април 30, 2013 от hidalgo Цитирай
asen4o0 Публикувано Април 30, 2013 Публикувано Април 30, 2013 Хауърд Уеб отново се изяви като пед@л, като не свири дузпата в 95-тата минута. Цитирай
BulgarianSS Публикувано Април 30, 2013 Публикувано Април 30, 2013 Хайде стига-той Роналдо освен да пада в наказателното този мач нищо не направи. Все съдията виновен.... Sent from my iPhone using Tapatalk 2 1 Цитирай
asen4o0 Публикувано Април 30, 2013 Публикувано Април 30, 2013 Каза фенът на уефалона... Дузпа според имаше. Цитирай
hidalgo Публикувано Април 30, 2013 Публикувано Април 30, 2013 Да, и един мармот завива шоколада в станиол... 2 Цитирай
mirror Публикувано Април 30, 2013 Публикувано Април 30, 2013 И за пореден път BVB über alles!!! Цитирай
John Digweed Публикувано Април 30, 2013 Публикувано Април 30, 2013 Много хейтъри, много нещо... 1 Цитирай
hidalgo Публикувано Април 30, 2013 Публикувано Април 30, 2013 (редактирано) Кое мнение е хейтърско? Значи някой като си изрази мнението значи хейтва, така ли? Ще те видим теб утре Редактирано Април 30, 2013 от hidalgo Цитирай
Asen_77 Публикувано Април 30, 2013 Публикувано Април 30, 2013 Просто беше време да дойде Спасов ден за Моу, когато след 3:1 и втори финал с 11 човека в наказателното поле отстрани Барселона с отбора на Интер. Е сега вече не е в Интер, но ситуацията беше подобна. Само дето Борусия не играха като тогавашния Интер и Моу беше на обратния полюс със головете. Борусия продължава напред напълно заслужено. Дуспата в 95-тата минута нямаше как да я свири просто. Щеше да бъде върха на сладоледа ако я беше свирил. 4 Цитирай
John Digweed Публикувано Май 1, 2013 Публикувано Май 1, 2013 Кое мнение е хейтърско? Значи някой като си изрази мнението значи хейтва, така ли? Ще те видим теб утре Мненията по-горе!! Не се радвам на чуждото "нещастие", е това не ме прави хехтър!! Ще ме видиш?????!! В мача довечера стискам палцни на Барселона! Не ме е яд толкова за това че отпадна Реал, яд ме че и в 2-та мача играха като пълни П**ки.... Роналдо изпусна един гол и свали три гарги... Как можеш да замениш Алонсо с Кедира. Кедира е най-бездарния футболист, той има класса да играе за отбот като Леванте. А за Игуаин просто нямам думи! Най-некадърния футболист. Цитирай
ayl Публикувано Май 1, 2013 Публикувано Май 1, 2013 То в тези големите отбори, които имат годишни обороти колкото средно голяма международна фирма, треньорът е по-скоро селекционер като националните. И точно тука идва разликата между големите треньори и тези от миманса. Моуриньо си е едно овчарче калитко, с много късмет когато му трябва най-много. Всички знаеме как взе първия КЕШ с Порто - всички големи отбори бяха в криза в момента и на финалната права стигнаха второкласни такива. С Интер пак късмет - Байерн мачкаха вътре-вън наред, те бяха фаворитите, втори жълт на Рибери, който е мотора на отбора и човека се прости с финала. Смешна картинка бяха баварците на финала, не че тези от Интер бяха добри ели пък Моу -голям треньор. Мразя го този надувко, това е истината! Цитирай
Asen_77 Публикувано Май 1, 2013 Публикувано Май 1, 2013 Не може да оправдаеш всичките му успехи с късмет. Просто не става така. Да може и да е имал късмет, но той взе много отличия със различни отбори, което показва че не е всеки. Това че го мразиш е ок и със сигурност си има причините - и аз не го харесвам толкова, НО не може току така да кажеш че не става за нищо и е късметлия. Ето какво са публикували Близу на профила си във Фейсбук: Скъпи фенове, споделяме недоволството ви от нечестната постъпка на бТВ, които ни изнудват по време на полуфиналите на ШЛ без предупреждение. Виновни сме пред всички вас, че не успяхме да ви предоставим възможност да гледате мача снощи. Днес можете да гледате мача по ZDF, макар и на немски, а до финала на ШЛ се надяваме да имаме постоянно решение. 1 Цитирай
Alxx® Публикувано Май 1, 2013 Публикувано Май 1, 2013 Сложете ме начело на Барселона, да видите как ще "жъна" успехи Цитирай
Lyudmil Публикувано Май 1, 2013 Публикувано Май 1, 2013 Алекс изпусна влака мой човек, преди 2-3 години нямаше да има разлика дали си ти или Гуардиола на чело, но сега вече тези футболисти като отбор са морално изхабени. Спечелиха всичко и по няколко пъти, вече нямат този стимул да се доказват, от там и проблемите им. На Барса им трябват нови играчи жадни за успехи, не само нов треньор. Цитирай
Grievous Публикувано Май 1, 2013 Публикувано Май 1, 2013 Барса си е Барса. От ерата Стоичков този клуб е в устата на всеки един запалянко. Същото е с Реал, Манчестър, Милан и т.н. Всяка година тези отбори се борят за титла в първенството, шампионска лига и лига Европа. Как да кажа, че някой от изброените е похабен? Не искам точно сега да влизам в подробности и да изброявам колко са играчите, които гонят 40-те и все още са жадни за титли. Само Гигс и Каръгър стигат. 2 Цитирай
sstavrov Публикувано Май 1, 2013 Публикувано Май 1, 2013 Снощи бях сигурен за 2:0. Сега ще се опитам - 3:1. Мисля че е заслужено 2 немски отбора на финал- Байерн няколко години все е там а Борусия 2 поредни години измъква титлата именно от Байерн. Барса и Реал все разчитат на някой "свръхчовек" и когато той не е във форма се се получава именно сегашната ситуация. За Байерн сме. Поздрави Sent from my iPhone using DT & SX Цитирай
Grievous Публикувано Май 1, 2013 Публикувано Май 1, 2013 Близу пуска Барселона - Байерн, но не по БТВ Цитирай
BulgarianSS Публикувано Май 1, 2013 Публикувано Май 1, 2013 Шнеле,шнеле... Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Цитирай
asen4o0 Публикувано Май 1, 2013 Публикувано Май 1, 2013 Прогноза за довечера: барселона 2-1 Байерн. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.