Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Champions League

DreamcatcheR

Recommended Posts

Публикувано

eek, осъзнаваш ли, че Касияс, Рамос, даже и Марсело, т.е. капитаните на Реал са произлязли от детско-юношеската школа на отбора? Най-добрия млад защитник и нападател също са юноши на Реал (Хесе и Варан, въпреки че втория дойде на 17 години) Също така, точно Манчестър Юнайтед купуват, обаче 90% от футболистите се провалят (Фелайни, Валенсия, Андерсон, Нани, Йънг).

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Публикувано

В Реал много повече футболисти са се провалили, в Манчестър по времето на стария, т.е. До вчера неуспешните трансфери на едната ръка се брояха. В Реал успешните се броят на едната ръка.

Публикувано

Стига глупости! Реал купиха Йозил за 1/5-а от това, за което го продадоха!

За Ди Мария също има слухове че щял да бъде продаван за космически суми. Аз се сещам само за двама футболисти, които са се провалили в последните 7-8 години - Кака и Робен, като и двамата бяха провалени от контузии.

Публикувано

Снайдер, Макманаман, Савиола, Оуен, Зе роберто, на първо четене :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Савиола никога не е бил нещо особено, Снайдер си беше титуляр толкова време и сега е звездата на Галатасарай. Оуен стоя един сезон и изигра 36 мача, вкарвайки 13 гола. Макнаман и Зе Роберто не са от последните 8 години и не мога да кажа нищо за тях. (гледам футбол от сезон 2005-2005). Ако се водиш от статистики, то и Алонсо е провален. ;)

Публикувано

Говорим за футболисти за които са дадени огромни суми и после нищо. Дори един Каналес, който изигра 2-3 мача. Юнайтед има много провалени трансфери, факт. Но не може да очакваш много от играчи за по 5-10 милиона. Понякога става, понякога не. Пропуснах да кажа Сахин. Можи би и Кедира отива към провалите след като дойде Модрич. И Варан няма нищо общо с Реал. Все едно да вземете Янузай и да кажете , че е ваш юноша. Варан има цял сезон за Ланс преди да премине в Реал

Публикувано

Какво му е на Шахин, играе си в Борусия и няма проблеми. За теб провален футболист е продаден футболист, така ли? Вие, феновете на Юнайтед казвате че Юнайтед е създал Роналдо, значи това не е така според теб. Ако Модрич не играеше щеше да кажеш, че той е провален. Сега има изгледи Кедира да не играе редовно - и той ще бъде провален.

Също такс, Анчелоти е такъв треньор, който дава равен шанс на всеки - Лопес и Касияс, Коентрао и Марсело, Бейл и Ди Мария, Карвахал и Арбелоа и още.

Публикувано

Истината е, че тима не е нищо особено, както през всяка една от тези 12 години на "суша". Просто противниците в турнира не бяха във форма пролетта. Отборът няма да се запомни с нищо освен с чудовищния си късмет на финала в 92 минута.

Публикувано

Всичко е статистика а колкото и да не ти се иска, статистиката се помни ;) Вечно!

Публикувано

ayl, изкаването ти е най-малкото лаишко. Не се обиждай, нямам за цел да давам квалификации на някого, но да кажеш, че Реал ще бъде запомнен с късмет в 92-та минута е изказване на човек, който не се интересува от това, което коментира.

Реал ще бъдат запомнени с 10-те си титли в Шампионска Лига или повече, ако спечелят такива. Ще бъдат запомнени с това, че са един от най-титулуваните клубове в света и с това, че за момента са най-титулувания клуб в Европа.

Да омаловажаваш успеха на някой като го приравняваш до късмет е ... жалко.

Всеки има късмет понякога. Няма вечно добра форма.

Колкото до това, че Реал са дали 1,2 млрд за играчи за 10 години - те са изкарали няколко милиарда от тези играчи. Най-вероятно тези 100 милиона, които дадоха за Гарет Бейл вече са си ги избили само от тениски. А останалото е чиста печалба от рекламни права, билети, снимки, ексклузивни интервюта и появи на Бейл на "горещи места" по света.

Всеки от нас е романтик вътре в себе си и не иска всичко да се случва с пари, но това е действителността в днешно време. Манчестър Юнайтед също са много богат клуб. Барселона също. Байерн Мюнхен.

Grievous, не знам защо реши, че като не се съгласих с твоето мнение исках да кажа, че повече разбирам. Това просто беше моето мнение. Не претендирам за компетентност, но все пак гледах мача и за мен така се случиха събитията.

За провалени футболисти няма смисъл да говорим. Всеки футболист, който е играл в клубове като Реал, Барса, Манчестър и т.н. еврпейски грандове не е провален. Аз познавам само един провален футболист и това е Валери Божинов. Сам си сра на таланта и кариерата заради чалга к@рви. Оуен е един продукт на медиите, както например е Уейн Рууни. Едно време вдигнаха супер шум покрай това, че е много бърз и вкара там някъв готин гол на световно ли беше, на европейско ли (ето даже не помня). Оуен си беше горе-долу добър играч и такъв си остана. Какво се случи с Рууни? Нали беше големият талант? Даже преди да се оттегли Сър Алекс го беше наврявал на кучето в гъза след като преди това беше съсипал най-добрите години в кариерата на Бербатов заради т.нар. Шрек. Ако трябва да говорим за провалени футболисти то Манчестър Юнайред е клубът, който е съсипал кариерите на най-много футболисти. Тези, които са си били посредствени и просто добри, в който и клуб да отидат ще си останат такива. Дори в отбори като Атлетико Мадрид (в последните 3 години), където залагат изключително на отборните усилия, а не на индивидуални качества на футболистите, имат играчи, без които играта им не върви. Ето това са великите играчи. Това обаче не значи, че останалите са провалени.

Пак се отплеснах в писане...ама като искам да отговоря на всички...Сори.

Публикувано

Прав си. С напредването на годините все по-малко се интересувам и гледам футбол. Вече не съм на ти със статистиката както преди 30 години, когато знаех всичко за всички във футбола. Тогава, по време на световното в Испания, по време на мача Бразилия - Италия, който е може би най-класическия, напрегнат и супер мач, който изобщо съм гледал, недоумявах как може баща ми да си върши някъква своя работа вместо да ГЛЕДА. Сега вече не се чудя, в живота всеки има приоритети, които не са непременно свързани с футбола. Ако си млад - 20-30 годишен или по-малко ще ме разбереш след години.

Това, което искам да кажа е друго. Никой не помни даден отбор като такъв през всичките години от съществуването му. Да, Реал е 10 пъти шампион и никой не го отрича. Най-големия глуб на света са без съмнение. Но за този отбор може да се говори само като:

- Реал на ДиСтефано и Пушкаш;

- Реал на Нетцер, ДелБаске и Сантиляна;

- Реал на Фиго, Зидан и Бекъм;

- и т.н.

Велики отбори Реал е имал през повечето периоди от време. Този, сегашния, поне засега няма с какво много да се похвали, а тази купа я спечелиха късметлийски в 92-рата минута. Както Манчестър на бебетата на Фергюсън - всички помнят този отбор с късметлийската победа срещу Байерн с голове в 91 и 92 минута. Феновете на Ман Юнайтед разбира се ще помнят същия този отбор и същия този мач с грандиозната победа. Въпрос на гледна точка.

Аз, като безпристрастен зрител (и двата отбора от оня ден са ми еднакво противни) ще помня това, което казах по-горе.

Публикувано

Помнят се цифрите. Помнят се паметните мачове. Юнайтед -Байерн, Милан - Ливърпул, Италия - Бразилия 82, с 3 гола на реабилитирания Роси . Юнайтед не е провалил повече от Реал. Няма как да провалиш млад или посредствен играч на който си му дал шанс. Големия футбол не е за всички. Има много богати клубове, но както казах футбола е спорт и трябва да запази това в себе си. Колко футболиста от школата на Реал играят от времето на Касияс и Рамос? Има сега някакъв , който до година е пътник. И Юнайтед може да си позволи тия пари, но това не е правилно! И ако коментирате това че съра е забил Берба, днес излезе статистика, че същия е 2 ри най-марзелив футболист.

Публикувано

Дааа-в класация където в топ 10 фигурира Меси ? И Ибрахимович ?

Оставете ги тези класации ;)

Публикувано

Меси в последната година си е за там. :D

Ще може ли линк за тази класация?

ayl, кое му е късметлийското на този обрат?! Това че Атлетико нямаха нито едно положение и буквално щяха да ни бият с автогол?

ajy3agej.jpg

Ето и за обичащоте статистики. ;)

На мен са ми противни Барса и Челси обаче не съм тръгнал да ти обяснявам как Челси буквално нямат история, нали?

Също така, Барса и темата за съдиите, която не искам да започвам…

p.s. Нещо не мога да си редактирам поста д tapatalk :/

Публикувано

Off topic:

С новата версия е бъгаво ;)

Публикувано

Със старата, пак така;)

Публикувано

Ето класацията:

Димитър Бербатов бе обявен за втория най-мързелив футболист в света. Класацията е на сайта "thethaovanhoa". "Мързелът го преследва, независимо в кой отбор отиде - Тотнъм, Манчестър Юнайтед, Фулъм, Монако. Той е технически надарен, освен това има страхотна способност да се пласира на терена. Бербатов обаче играе като принц. Българинът е от този тип футболисти, които имат талант, но не правят достатъчно да го развият", пише изданието за Бербо. Първи в класацията е бившият нападател на Интер Алваро Рекоба. Трети е Антонио Касано от "Парма". Десетката допълват Хуан Роман Рикелме, Чарли Адам, Рафаел Ван дер Ваарт, Златан Ибрахимович, Лионел Меси, Ариен Робен и Лукас Подолски.
  • 3 месеца по-късно...
Публикувано

Браво, страхотно играха. Жалко, че 2 грешки се оказаха фатални, да вземат точка или три, но във футбола е така, ако няма грешки, няма да има голове.

Публикувано

Страхотен мач за Лудогорец. Настръхснах когато чух българския химн на анфийлд. Фантастична подкрепа!

Sent from my iPad using Tapatalk

Публикувано

Не се заяждам, ама, съдейки по ник-а ти, дали щеше да "настръхнеш" ако мача беше на Олд Трафорд ;)

Публикувано

Преди всичко съм българин и подкрепям българските отбори, когато играят в чужбина, било то Левски, ЦСКА, Лудогорец или който и да било. Ако Лудогорец бяха играли на Олд Трафорд, и бяха победили пак щях да се радвам за постижението им.

Публикувано

Така е. Ама има разлика между клубен отбор и национален такъв. Макар че в последните години вече не знаеш кой какъв е и защо такъв е. Един пример - отбора на Швейцария на последното световно ;)

Публикувано

Tака като ги гледам Юнайтед в последно време, Лудогорец биха ги поотупали ;)

Публикувано

Има време. Ще напипаме правилната формула. Ван Гал все още експериментира. Все пак целта тази година е 4то място.

Публикувано

С Ван Гаал имат бъдеще Юнайтед. Мисля, че въпреки слабия старт, ще са един от кандидатите за титлата. Постепенно ще наберат скорост.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...