johnnybravo Публикувано Март 23, 2009 Публикувано Март 23, 2009 (редактирано) За тези, които не знаят, Logmein е програма за отдалечен достъп. За да я ползвате трябва да си направите безплатна регистрация на http://www.logmein.com/ след което да си инсталирате програмата на компютъра (FREE Версията!!!), който искате да управлявате от разстояние. Предимството на Logmein е това, че не ви е нужно да имате реално IP за да си достигате до компютъра. Аз лично я ползвам от няколко години и съм супер доволен. Ето как можете да си направите регистрация: Отивате на адрес: http://www.logmein.com/ и си създавате акаунт, като следвате стъпките от тези скрийншотове. След това си проверете пощата и отворете линка, който сте получили: После добавете компютъра, който искате да администрирате Remotely Ако ви даде грешка от този тип: Свалете си ръчно програмата и я инсталирайте, следвайки скрийншотовете: На финала трябва да се появи нова икона в taskbar-a: за Win или Mac OS X Сега остава само да се свържете през телефона /Screenshots/Logmein/ http://www.bgiphone.com/johnnybravo/Scr ... s/Logmein/ Редактирано Април 2, 2010 от Grievous Цитирай
zokata Публикувано Май 5, 2009 Публикувано Май 5, 2009 Моля,извенете ме но аз не мога да видя изображенията,немога да ги отворя и следователно немога да си направя всичко както си е!!!!! Програмата е в телефона ми и от там накъде.... :neutral: :neutral: :neutral: Цитирай
turieca Публикувано Май 8, 2009 Публикувано Май 8, 2009 "please check your login credentials" изписва ми това и не се логва. Въвеждам си паролата и до там. Малко помощ няма да ми е излишна. Благодаря предварително. Цитирай
johnnybravo Публикувано Май 8, 2009 Автор Публикувано Май 8, 2009 Важно е да имаш администраторски права на компютъра, на който се опитваш да подкараш програмата. What should I do before I install Orb?Make sure your computer is connected to the Internet. You need to be logged as a user with full administrative privileges on your Windows PC. You cannot install Orb on a PC if you are not logged on with these credentials. Цитирай
bombastyk Публикувано Май 15, 2009 Публикувано Май 15, 2009 При мен се получи без проблем ,в началото имаше обмен на файлове ,но сега вече не. От free версията ли е , или аз бъркам някъде? Цитирай
johnnybravo Публикувано Май 15, 2009 Автор Публикувано Май 15, 2009 От това че си с Free version. Инсталирал си си Pro version 30 days (or 120 minutes, whichever comes first) и когато е изтекъл trial period ти е секнал и file transfer Цитирай
bombastyk Публикувано Май 15, 2009 Публикувано Май 15, 2009 Благодаря johnny. Ако може съвет. П.П. Регистрирал съм два компютъра и на двата под Product пише Free? Цитирай
johnnybravo Публикувано Май 15, 2009 Автор Публикувано Май 15, 2009 Инсталирал си Pro, но когато ти е изтекъл trial period автоматично си преминал към free version, която няма ограничение за това на колко PC-та ще я инсталираш, моите в момента са: All Computers (44 computers, 3 online) и отделно съм Secondary User към още 10 акаунта. Цитирай
bombastyk Публикувано Май 16, 2009 Публикувано Май 16, 2009 В този случай какво да правя, да ънинсталирам и на ново, или? Цитирай
mupo Публикувано Май 16, 2009 Публикувано Май 16, 2009 Плащаш си за Pro и си с Pro. Ако не ти се плаща стоиш си на Free и не използваш обмен на файлове и другите предимства на Pro версията. Цитирай
bombastyk Публикувано Май 21, 2009 Публикувано Май 21, 2009 Става и без да се плаща. След като имате инсталиран Skype с два различни юзера на двата конпютъра без проблем си прехвъляте файлове от единия на другия. Дано не съм открил топлата вода последен. Цитирай
vitobuga Публикувано Юли 14, 2009 Публикувано Юли 14, 2009 Може ли линк към излекуваната програма за телефона? Благодаря! Цитирай
tonygti Публикувано Юли 15, 2009 Публикувано Юли 15, 2009 Къде точно в браузера трябваше да се влезе за да изтрия стар компютър и да применувам нов? Цитирай
Maleficus Публикувано Юли 15, 2009 Публикувано Юли 15, 2009 Пробвах няколко пати (поне 10 ) но са6тиа ефект даже намерих версиа 1.1.85 кракната и са6тото се полу4и аз я свалям слагам я в itunes и синхронизирам така ми дава проблема ако знае6 др на4ин за инсталация бих го пробвал Цитирай
cvalio Публикувано Август 20, 2009 Публикувано Август 20, 2009 На компютъра си в къщи имам LogMeIn Pro - платена за една година. Всичко беше на 6, докато ( и аз не знам защо) се съгласих да я ъпдейтне до LogMeIn Pro 2 (бета). Сега от телефона (LogMeIn Ignition) имам достъп до всички други машини, но не и до моята си ?!?!?! Съобщението е : ресетвах пароли, какви ли не щуротии - не и не . Иска ми се да се върна на платения си абонамент, но не открих как Някой друг да е вършил подобни глупости ? Цитирай
bombastyk Публикувано Август 20, 2009 Публикувано Август 20, 2009 И аз имах такъв проблем. Ти коe ъпдейтна PC или iPhone? Цитирай
cvalio Публикувано Август 27, 2009 Публикувано Август 27, 2009 След два ъпдейта ( до LogMeIn Pro 2 v.4.0.0.939 - Aug 27 2009 ) - се оправи ! :mrgreen: Цитирай
yanisslav Публикувано Септември 4, 2009 Публикувано Септември 4, 2009 Mоже да е малко тъп въпроса... но как се клика с мишката :geek: :confused: Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.