bombastyk Публикувано Септември 4, 2009 Публикувано Септември 4, 2009 В/У екрана. Бутоните се сменят с мишката намираща се в средата долу. Натисни я и ще видиш как се завъртат бутончетата. Цитирай
tonygti Публикувано Септември 8, 2009 Публикувано Септември 8, 2009 Преди малко програмата на PC-то автоматично ми се ъпдейтна. Иконката се промени. Сега ще я разгледам да видим какво ново... П.П. Дали няма и за iPhone нов ъпдейт? Цитирай
danara Публикувано Октомври 30, 2009 Публикувано Октомври 30, 2009 Хубаво, работи си програмата. Ооообаче, като вляза в текстов файл, не мога да пиша на кирилица. Натискам буквите, но въобще не изписва букви в PC-то . На латиница, когато съм на телефонната клавиатура и на кирилица на ремутнатия комп, изписва кирилски букви, но не отговарят нито на фонетика, нито на бдс. Има ли някой идея какво да правя. Не помня коя ми е версията. Ще пробвам да сложа по нова, като гледам тук има от октомври някаква. Цитирай
tonygti Публикувано Октомври 30, 2009 Публикувано Октомври 30, 2009 И по-нова версия да сложиш си е все същото. Аз обаче открих един начин за писане на кирилица. Правиш на компа да ти е на български (от Flextype примерно) и после от iPhone пишеш с латински букви, но на компа ти се появяват с кирилица. Неудобството обаче е, че някой букви като "щ","ш" и други, които не са обозначени на клавиатурата, ами са с някви препинателни знаци, на iPhone са със същите знаци и трябва да ги търсиш. Но все пак си е вариант. Цитирай
Grievous Публикувано Януари 6, 2010 Публикувано Януари 6, 2010 Имам проблем. От няколко дена съм с Windows 7 и LogMein не работи нормално. Ден-два всичко беше наред, докато днес реших да се потопя в компютъра си. Пизнайте какво? Ударих на камък. Виждам си монитора, местя мишока, но нито една икона не мога да отворя. Направих реинстал на програмите (PC+iPhone), влезнах, всичко добре. Но това само веднъж. Проблема отново е описания по-горе. Ще се радвам ако някой окаже съдействие за разрешаването му. Не правя никакви трансфери и подобни операции. Нужен ми е само за работа по форума (теми, ъплоад и др.). Цитирай
apomarinov Публикувано Януари 9, 2010 Публикувано Януари 9, 2010 Със същия телефон като твоя съм пробвах го преди дни на win7 и си върви без проблеми, виж нещо настройките на logmein в телефона или нещо по рутера да не е. От Control Panel дал ли си на remote access ли беше отметки/изключение във защитната стена... Цитирай
Grievous Публикувано Януари 11, 2010 Публикувано Януари 11, 2010 От доста време я ползвам и не е от изброените от теб проблеми. Kaspersky не позволява да се използва. Трябва да се спре опцията за изтичане на лиценза и сканиране на стартиращи програми. Цитирай
xram Публикувано Април 4, 2010 Публикувано Април 4, 2010 After installing successfuly, the app starts to open but then closes. Any suggestions? Цитирай
Sladichuk® Публикувано Април 4, 2010 Публикувано Април 4, 2010 Веднага посети раздела с правилата и изчети всички теми там от А до Я! Коригирай профила си! Пишеш в БГ форум, тук phila не е Philadelphia ! При следващ пост, издаващ лъжлива регистрационна декларация за познаване и спазване на правилата, и демонстриращ нечетене – ставаш оранжев! Цитирай
The Shaman Публикувано Април 5, 2010 Публикувано Април 5, 2010 Може и да го посети, но нямаме правилата на английски Цитирай
Sladichuk® Публикувано Април 5, 2010 Публикувано Април 5, 2010 (редактирано) Че да не съм врачка, да знам националността му. Но и това е без значение – щом разбира като чете, и се ориентира какво да пише като апостроф, значи ще разбере и какво да коригира в профила си, без да му превеждам на английски... @xram: Set up the permissions of the app folder and any file in it to 755, or 777, respring, or reboot, if necessary. And fix your profile here according the forum's rules immediately! Редактирано Април 5, 2010 от Sladichuk® Цитирай
tonygti Публикувано Май 8, 2011 Публикувано Май 8, 2011 Да попитам по-разбиращите, има ли начин да инсталирам free версията на laptop и на PC примерно и от laptop-а да влизам в PC-то от laptop-а, така все едно влизам от iPhone? Цитирай
rainrover Публикувано Май 8, 2011 Публикувано Май 8, 2011 (редактирано) Достатъчно е да инсталираш на PC-то LogMeIn Free (предполагам вече си го направил, щом го управляваш от айфона). От всеки компютър (вкл. от лаптопа) можеш да "влизаш" в PC-то през сайта на LogMeIn (www.logmein.com) - просто трябва да се логнеш там. Аз лично не виждам смисъл да се инсталира LogMeIn Ignition за Windows - едно че е trial версия и друго, че нищо повече не дава от варианта за "влизане" от сайта Редактирано Май 8, 2011 от Rain Rover Цитирай
Grievous Публикувано Май 8, 2011 Публикувано Май 8, 2011 Не е trial. Просто след изтичане на Pro версията, тази, която остава на компютъра е free. Пфф, дано се изразих правилно. Цитирай
rainrover Публикувано Май 9, 2011 Публикувано Май 9, 2011 (редактирано) Grievous, като казвам, че е trial версия имам предвид LogMeIn Ignition for Windows (т.е. софтуера, който се инсталира на компютъра ОТ който искаш да "влизаш"). Ти говориш за LogMeIn (т.е. частта, която се инсталира на компютъра, В който искаш да "влизаш"). Едно уточннение: за разлика от TeamViewer, където един и същ софтуер се използва и за двете неща (т.е. от TeamViewer можеш да управляваш други компютри, на които е инсталиран TeamViewer) в системата на LogMeIn имаме отделно софтуер за сървърната част (това е LogMeIn Free или LogMeIn Pro) и друг софтуер за клиентската част (това е LogMeIn Ignition). Редактирано Май 9, 2011 от Rain Rover Цитирай
rainrover Публикувано Май 9, 2011 Публикувано Май 9, 2011 (редактирано) Баце Неоле, с такова животно като "нет браузер" ще ти е доста трудно да се логнеш където и да било Редактирано Май 9, 2011 от Rain Rover Цитирай
rainrover Публикувано Май 9, 2011 Публикувано Май 9, 2011 Не ме заглавичквай с примери от живота на сестра ти, ами обясни кои са тия всички "нет браузери" дето уж през тях се логваш. За уеб браузери съм чувал, за интернет браузери съм чувал, ама нет браузер мога само да гадая кво е това и силно ме съмнява, че точно с нет браузър ще се логнеш в LogMeIn Абе майтап да става, Уили. Иначе някой доста преди теб е написал следното: "... от всеки компютър (вкл. от лаптопа) можеш да "влизаш" в PC-то през сайта на LogMeIn (www.logmein.com) - просто трябва да се логнеш там..." Цитирай
tonygti Публикувано Май 9, 2011 Публикувано Май 9, 2011 За първи път чувам и разбирам, че LogMeIn и LogMeIn Ignition са две различни програми и едната стои на твоя компютър, а другата на отсрещния... мислех, че е една програма, която трябва да стои на всеки компютър, в който трябва да влизаш, включително и на този, от който ще влизаш... Цитирай
cvalio Публикувано Май 9, 2011 Публикувано Май 9, 2011 И LogMeIn и TeamViewer (а и всички подобни на тях ) са така. Цитирай
rainrover Публикувано Май 9, 2011 Публикувано Май 9, 2011 (редактирано) cvalio, абе не е точно така LogMeIn има различни приложения за клиентска и сървърна част (но има вариант за клиентски достъп през web). TeamViewer няма отделни приложения за клиент и сървър, но също има достъп през web. RAdmin има отделни приложения за клиент и сървър, но пък не можеш да влезеш през web. RDM+ има само сървърна част (клиентската работи само на iPhone/iPad), ако не се лъжа може и през web . LogMeIn, TeamViewer и RDM+ имат клиент за iOS, RAdmin няма. LogMeIn и RAdmin не работят добре с GDI+ и DirectX, TeamViewer няма такива грижи. Като добавим и разликите в поддръжката за различни операционни системи (демек различни от Windows), разликите в лицензионните схеми (т.е. кое влиза и кое не влиза в безплатния достъп - примерно на LogMeIn Free не работи файловия трансфер, TeamViewer има навика да оставя един рекламен прозорец след края на сесията в безплатния вариант, а RAdmin може и прави всичко, но няма безплатен вариант) и става ясно, че и LogMeIn, и TeamViewer, и всички подобни на тях съвсем и въобще не са "така" Редактирано Май 9, 2011 от Rain Rover 2 Цитирай
cvalio Публикувано Май 10, 2011 Публикувано Май 10, 2011 т.е - на машина без инсталиран LogMeIn, TeamViewer .... можеш да влезеш със съответното приложение отвън ? ( за това ставаше въпрос) Цитирай
rainrover Публикувано Май 10, 2011 Публикувано Май 10, 2011 Ставаше въпрос, че няма смисъл да се инсталира LogMeIn на машината ОТ която влизаш. Или трябва да инсталираш LogMeIn Ignition или (лично според мен по-добрия вариант) можеш да използваш достъпа през web, като се логнеш на www.logmein.com. Ето за това ставаше въпрос. Цитирай
johnnybravo Публикувано Юли 11, 2011 Автор Публикувано Юли 11, 2011 И аз днес я обнових, но нещо има проблеми със сървъра им. Когато се логвам от компютър няма ядове, но от iPad & iPhone ми се прецаква връзката. Програмата ми е купена, не е кракната, на iPhone даже нямам jailbreak. Цитирай
rainrover Публикувано Юли 11, 2011 Публикувано Юли 11, 2011 (редактирано) Като че ли новият Игнишън е мааалко по-капризен към качеството на връзката, а и по-бавно се връзва. При мен на единия от сървърите трябваше да спра торентите за да вляза. Но пък един път върже ли се след това като че ли работи по-добре от старата версия. Между другото LogMeIn драйвера също има нова версия - 4.1.0.1868 от 06.юли.2011. Аз лично съм във възторг от настройката за посоката на скрола Редактирано Юли 12, 2011 от Rain Rover Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.