dedil Публикувано Март 5, 2013 Публикувано Март 5, 2013 Ясно, амааааа… босичък съм в това. Някой дали ще помогне? Цитирай
Баба Гана Публикувано Март 6, 2013 Публикувано Март 6, 2013 (редактирано) Моят съвет е да го изтриеш този "CleanMyMac". Достатъчно е да си чистиш кеша на няколко месеца веднъж! Редактирано Март 6, 2013 от Баба Гана Цитирай
dedil Публикувано Март 6, 2013 Публикувано Март 6, 2013 (редактирано) Защо, Баба Гана? Приложението ли е лошо или няма смисъл от него според теб? Редактирано Март 6, 2013 от dedil Цитирай
Alxx® Публикувано Март 6, 2013 Публикувано Март 6, 2013 С програма или Users/username/Library/Caches - решаваш кое ти е множко и триеш Клийн май мак още не съм я ползвал, ще споделя като и хвърля очо. Цитирай
noother Публикувано Март 6, 2013 Публикувано Март 6, 2013 Аз я ползвах доста време, ама ми се струва, че тя е в графата "Силата на внушението". Пусках я на десетина дни и все ми триеше разни кешове между 1.5-2гБ. Намерих някакво ръководство как се отстраняват тотално приложения от Мак и реших и нея да я разкарам. Така около два месеца вече и не виждам разлика. Единствено понякога Сафарито мисли по много, когато ми зарежда Фейсбук или форума например. Иначе и на мен ми се иска да получа съвет за качествена софтурна поддръжка на машината. Цитирай
Баба Гана Публикувано Март 6, 2013 Публикувано Март 6, 2013 Във "Safe Mod": sudo mv /Library/Caches ~/Temp/ sudo mv ~/Library/Caches/ ~/Temp/ Цитирай
Alxx® Публикувано Март 7, 2013 Публикувано Март 7, 2013 Кеш има смисъл да се трие, само ако е крайно разнородно съдържанието което се разглежда и започне да трупа обем. Говоря за браузър, iTunes, iPhoto(изобщо медийните програми, без VLC и подобните). Триенето на останалото само ще ви забавя при създаването на нов кеш, който на практика ще съдържа същото. Кеш файловете служат за моментално зареждане на вече отваряни неща/настройки и т.н. Не знам, що се 'абите да триете... П.П. Веднъж в месеца ресетвам сафари, трия кеша на тюнса, iweb, xcode и quartz compozer. Също пускам диск ютилити за сверка на правата. Веднъж на половин година, правя дефрагментация с драйв джиниъс и....толкоз. Мога да се закълна, че мака работи както и първия ден. Цитирай
noother Публикувано Март 7, 2013 Публикувано Март 7, 2013 Аз съм със стар Аймак. Сменях му харда преди близо две години. Сложих оригиналния ритейл на Снежко, после той си взе ъпдейта до настоящата версия. Ъпдейтвам си всичко, когато излезе. Работи като първия ден - буутване, зареждане на приложения и работа с тях. С изключения на може би Тюнса, по точно последните версии. Сякаш ми подскачат повечко. Цитирай
Alxx® Публикувано Март 7, 2013 Публикувано Март 7, 2013 При мен не. Може би ти трябва дефраг? 1 Цитирай
Pe6o666 Публикувано Март 11, 2013 Публикувано Март 11, 2013 Video cutter някакъв с краче ако може... Цитирай
warman Публикувано Март 11, 2013 Публикувано Март 11, 2013 Дайте някоя хубава програма за измерване на разтояние чрез ГПС докато се разхождам. Благодаря предварително!!! Цитирай
KurtiMakarov Публикувано Март 11, 2013 Публикувано Март 11, 2013 С лаптопа ли се разхождаш или с iMac-а ??? Sent from my iPhone using Tapatalk 2 2 Цитирай
roll2puff Публикувано Март 11, 2013 Публикувано Март 11, 2013 Дайте някоя хубава програма за измерване на разтояние чрез ГПС докато се разхождам. Благодаря предварително!!! За телефона търсиш, предполагам. Sportstracker. 1 Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Март 11, 2013 Публикувано Март 11, 2013 (редактирано) Не си оцелил раздела леко, но все пак ето моето предложение: Geotagr - по принцип я ползвам, за да си добавям геолокация на снимките от ДСЛР-а, но става и за твоите нужди. Има 2-3 настройки на локация - гпс (най-много ток), вифи (по-малко), гсм клетки (най-малко) + настройките за интервал на обновяване на местоположението. Има я и кракната, но си заслужава парите! Особено ако я ползвате за моите цели. За съпоставка - хардуерният гпс на канон/никон струва 550 лв.. Редактирано Март 11, 2013 от DreamcatcheR Цитирай
Alxx® Публикувано Март 12, 2013 Публикувано Март 12, 2013 Video cutter някакъв с краче ако може... Имам краче за куиктайм про, ама за боза. Свиркай ако искаш. Цитирай
Monro Публикувано Март 18, 2013 Публикувано Март 18, 2013 (редактирано) Програма за подписване (с ел. подпис) на документи и файлове, включително txt файлове? Редактирано Март 18, 2013 от Monro Цитирай
schwede Публикувано Март 19, 2013 Публикувано Март 19, 2013 Здравейте ! Ще се радвам, ако някой може да ми помогне да намеря кракнати една от следните две програми: Macappblocker или Appdefender. Благодаря предварително ! Цитирай
Jordyv Публикувано Март 27, 2013 Публикувано Март 27, 2013 (редактирано) Моля за Sony Vegas Pro излекувана, ако някой може да я открие. Или подобен софтуер, скойто да мога да обработвам видео в HD формат, освен iMovie. Поздрави! Редактирано Март 27, 2013 от Jordyv Цитирай
Alxx® Публикувано Април 2, 2013 Публикувано Април 2, 2013 Търся качествено краче за литъл снич 3.0.2. Цитирай
iSHOOTER Публикувано Април 4, 2013 Публикувано Април 4, 2013 Здравейте , обърнах нета за да намеря приложение работещо под Mac OS за видеонаблюдение. DVR-а е марка TVT. На iPhone 4S работи перфектно приложението SuperCamPro , което купих от Апстор. Искам да подкарам камерите и на лаптопа ми, MacBook със Os Lion. Надявам се да има някой отговор за който Ви благодаря предварително. Цитирай
The Shaman Публикувано Април 4, 2013 Публикувано Април 4, 2013 Аз успях с XQuartz и ICRealtimePSS. Много тегава работа обаче! Мъка пълна! Цитирай
Jordyv Публикувано Април 9, 2013 Публикувано Април 9, 2013 Някой да е попадал на качествен заместител на Tag&Rename ? Пробвах какво ли не и в момента се мъча с Tagger, но може да едитва таговете така добре, както Tag&Rename при Win! Ще се радвам ако препоръчате нещо качествено за работа с тагове. Поздрави! Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.