BardoSore Публикувано Септември 7, 2009 Публикувано Септември 7, 2009 ...second try. Това ще е най-тъпата игра създавана за iPhone !!! Къде го прочете?Защото,ако е вярно...хич да не се занимавам да я дърпам,като излезе! Цитирай
PL87 Публикувано Септември 7, 2009 Публикувано Септември 7, 2009 Играта ми изглежда перфектно!Моля те виж Gangstar...разбирам че все пак платформата е нова, но според мен играта е пълна излагация.Графиката е отвратителна.Предпочитам 2D което изглежда и се държи добре на платформата, от колкото боза като Гангстар.Преди години съм циклил пред компютъра на GTA и GTA II и ако Chinatown Wars е нещо подобно, определено ще е хит (зависи от качеството на порта де). +1 Аз искам малко old school 2D GTA Яко ще е 100%. Цитирай
sandeto_83 Публикувано Октомври 27, 2009 Публикувано Октомври 27, 2009 Играта за ПСП излезна преди седица ...същата като на снимките е ... но въпреки 4е не е 3D е много добра на мен ми харесва много Цитирай
KopILe Публикувано Ноември 10, 2009 Публикувано Ноември 10, 2009 sandeto_83, недей да заместваш бусквите с цифри , да не станеш оранжев, като мен! Sladichuk: :clap: Браво! Май сме свидетели на второ превъплъщение по примерa на бате tonygti... Остава само и сам да започнеш да пишеш малко по–грамотно! Цитирай
plexa Публикувано Ноември 10, 2009 Публикувано Ноември 10, 2009 Играта ще е уникална, и определено една от най-добрите правени за платформата...GTA нямат лоша игра, като дори мисля че GTA IV за PS3 е най-добрата игра правена някога! Цитирай
frihet Публикувано Ноември 11, 2009 Публикувано Ноември 11, 2009 За PS3 ли ? Защо пък за PS3 вярно че е максимално оптимизирана да но има ли я функцията High definition във настройките където я има в PC версията ? Виждал ли си каква е разликата ? Моля те гледай това клипче с HD отметката - Вярно че трябва да имаш компютър звяр зада изглежда играта така, дори и аз не я играя толкова красиво ем че видеото ми е 7.3 оценено на Windows 7 но все пак... Цитирай
plexa Публикувано Ноември 11, 2009 Публикувано Ноември 11, 2009 Какво значи дали я има HD функцията...превъртал съм играта 2 пъти на 46 инчов Сони Full HD телевизор на 1080p резолюция и няма такова изживяване...просто е прекалено реална играта. Играл съм я и за PC, и честно казано управлението с джойстика ми е пъти по-удобно. Цитирай
frihet Публикувано Ноември 11, 2009 Публикувано Ноември 11, 2009 Това което в клипа целяха да покажат е как текстурите са блестящо ясни при PC версията, благодарение на тази отметка. При конзолите до колкото знам я няма. И при тях се едно е една как да се нарече мараня (размазаност). Незнам аз съм хващал GTA-я на конзолка само в технополис но няма всъщност голямо значение наистина. Нека да те попитам нещо понеже аз сега я играя и още не съм стъпвал в последната част на града. Нормално ли е да ти писне постоянно тия приятелите ти и специално Роман да ти званят за срещи ? Понеже аз вече само им отказвам. Писна ми едно и също ! Sladichuk: :naughty: Ееееееее, пак ли? А твърдо ми обеща нещо... :twisted: Цитирай
plexa Публикувано Ноември 11, 2009 Публикувано Ноември 11, 2009 Хаха, игнорирай ги и въобще не им вдигай телефона. Като вдигнеш приятелството си с тях до определено ниво, ти дават разни благинки, но не мисля че си заслужава да губиш ценно време за минаване на мисии в правене на едно и също с тях. Иначе лично според мен играта доставя много по-голямо удоволствие като се играе на голям телевизор, отколкото на монитор. Пък и на това филмче главното сравнение е с Х360, частите показвани от PS3 са филмчета, и малко cinematic cam. Освен това за да успееш наистина да изкараш по-хубава графика ти трябва страшно мощен компютър с мега видеото... Sladichuk: :naughty: Освен в случай, че не си просиш оранжев медал, на секундата приведи подписа си в съответствие с правилата, и разкарай графиките, да не го правя аз... А дали преди, или след това – искам да видя отбелязано поне за 30 мин.твое последователно присъствие във всяка тема от раздела с правилата (естествено–четейки всяка от тях от първата до последната буква, тире, запетая, точка)! Цитирай
frihet Публикувано Ноември 14, 2009 Публикувано Ноември 14, 2009 @ Sladichuk Смятам че тук вече прекаляваш! Признавам си некадърен съм трудно ми е да пиша баш по правилата но ти публично се заяде с мен и със plexa ! Колкото и да не е поне се старая да пиша грамотно има ги такива които и това не прават ! Моля админа да обърне внимание ! Sladichuk:Какъв точно ти е прблемът пък именно на теб, дето вече толкова пъти те пускам между капките, след като културно се разбрахме и ми обеща твърдо, че ще се стараеш, и виждам, че го правиш? Искаш да процедирам по правилата ли, по които отдавна трябваше да си пооранжевял? OK, така да е, получаваш първото, което води до второто... П.п: Теб бих те определил с думата работохолик ! Цитирай
Ganja_Breed Публикувано Декември 10, 2009 Публикувано Декември 10, 2009 Ще излиза ли скоро игричката някой чувал ли е нещо? Цитирай
ThUnDeR Публикувано Януари 18, 2010 Публикувано Януари 18, 2010 (редактирано) App Store Link: Grand Theft Auto: Chinatown Wars, $9.99 Редактирано Януари 18, 2010 от The Shaman Цитирай
frihet Публикувано Януари 18, 2010 Публикувано Януари 18, 2010 Бързам да кажа че тези които са със софтуер 3.0 няма да могат да и се радват. Играта иска 3.1. Цитирай
apomarinov Публикувано Януари 18, 2010 Публикувано Януари 18, 2010 Ауууу супер изненада дано е добро! Цитирай
The Shaman Публикувано Януари 18, 2010 Публикувано Януари 18, 2010 Добро, добро, колко да е добро... Има какво да се види, но като цяло нещо не ми легна... Цитирай
daniel Публикувано Януари 18, 2010 Публикувано Януари 18, 2010 Играта нещо не оправда очакванията ми. :[ Цитирай
mario.vutov Публикувано Януари 18, 2010 Публикувано Януари 18, 2010 Линковете не работят,моля за други Цитирай
BANNN Публикувано Януари 18, 2010 Публикувано Януари 18, 2010 (редактирано) http://www.appscene.org/download/McI0wWRUGUa236335bcb http://www.2shared.com/file/10747766/5274381c/GTA-CTW-v10-StaSiS.html Редактирано Януари 18, 2010 от GPower Цитирай
The Shaman Публикувано Януари 18, 2010 Публикувано Януари 18, 2010 И седемте ли не работят ??? Цитирай
BANNN Публикувано Януари 18, 2010 Публикувано Януари 18, 2010 Всъщност току що проверих и работят в първия пост! Шит! Цитирай
The Shaman Публикувано Януари 25, 2010 Публикувано Януари 25, 2010 (редактирано) GTA: Chinatown Wars Cheat Codes Всичко, което трябва да се направи е да се създадат словосъчетания с магнитните букви на дъската в стаята: LOADOA – Grenade, nightstick, pistol, minigun, assault rifle, micro SMG, and stubby shotgun. LOADOB – Molotov, tazer, dual pistols, flamethrower, carbine, SMG, and dual-barrel shotgun. LOADOC – Mine, chainsaw, revolver, flamethrower, carbine, SMG, and dual-barrel shotgun. LOADOD – Flashbang, bat, pistol, RPG, carbine, micro SMB and stubby shotgun. CASHIN – прибавя $10 000. LIFEUP – възстановява енергията. SHELLY – възтановява бронежилетката. COPIN – прибавя една звезда. COPOUT – маха една звезда. Редактирано Януари 26, 2010 от The Shaman Цитирай
Jorky_pld Публикувано Януари 25, 2010 Публикувано Януари 25, 2010 Работят си.Току-що ги пробвах.Супер е. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.