ThUnDeR Публикувано Декември 24, 2009 Публикувано Декември 24, 2009 http://www.apple.com/downloads/ Цитирай
mitkoiphone Публикувано Януари 6, 2010 Публикувано Януари 6, 2010 Здравейте отново, възобновявам една темичка, но искам да попитам. Понеже днес си инсталирах Мак ОС, и не съм много на ясно. Чета ли чета, но ако има някой с малко свободно време, нека драсне два реда и подреди кои програми са ми необходими като заначало и от къде мога да ги дръпна ... фрее. Ще съм му много благодарен. Чао и ще чакам Цитирай
techo91 Публикувано Януари 6, 2010 Публикувано Януари 6, 2010 Колега, то темата си е точно за това. Принципно почти всичко което ти трябва за начало си го има в операционната система. Ако искаш нещо по специално е друг въпрос. Тогава пишеш в google това което ти трябва и операционната система, примерно "Mac OS X movie player", виждаш какво се ползва, намираш си го и готово. Аз примерно няма как да знам какво ти трябва за да ти го предоставя. Цитирай
ThUnDeR Публикувано Януари 6, 2010 Публикувано Януари 6, 2010 Всички ние сме на ясно с какво се занимаваш и какво ти трябва... Цитирай
mitkoiphone Публикувано Януари 6, 2010 Публикувано Януари 6, 2010 Вече съжалих че съм пуснал отговора. Опитвам се да се оправя сам. Нещата които са пуснати в темата ги търся излекувани. Линковете някои не работят и така. Ще се справям сам явно. Пак че един,двама откликнаха на лични. Благодаря все пак де, ставаше върпос за 5 програми най-важни, първите които се слагат при ползване на тази ОС. Компа ми е за интернет и филми. Благодаря Цитирай
Aveliky Публикувано Януари 6, 2010 Публикувано Януари 6, 2010 Няма най важни програми. За човек занимаващ се със видео обработка най важната програма е Final Cut, скайп-а му е на заден план. Как да знаем за теб кои ще са най важните програми? Линковете които не работят можеше да помолиш да ги обновим. Цитирай
mitkoiphone Публикувано Януари 7, 2010 Публикувано Януари 7, 2010 Няма проблем. Започвам да се оправям вече. С помоща на един,двама от форума вече започвам да ровичкам все повече. Благодаря засега. Ако имам нещо конкретно, ще пиша ) Цитирай
Raptole Публикувано Януари 16, 2010 Публикувано Януари 16, 2010 някой може ли да ми даде съвет как безопасно да се отърва от Глимс за Сафари, защото е вече изнервящ, всеки път щом стартирам браузъра ми излиза съобщение, че предния път се е получила грешка при затварянето на прозорците и табовете и натискам ОК и това е доста дразнещо Цитирай
jabkata Публикувано Февруари 21, 2010 Публикувано Февруари 21, 2010 Ето ви един полезен сайт с доста приложения за Mac: http://www.freemacware.com/category/audio-freeware-for-macs/ Цитирай
bochi Публикувано Февруари 27, 2010 Публикувано Февруари 27, 2010 NOD32 OS_X http://beta.eset.com/macosx Цитирай
KurtiMakarov Публикувано Април 25, 2010 Публикувано Април 25, 2010 dox.bg Flip4Mac-WMV-2.3.0.14.dmg Цитирай
Aveliky Публикувано Април 27, 2010 Публикувано Април 27, 2010 Научете се, че тази тема не е за request-и. За request: Относно: Програми/Applications (искаме програми/request .dmg) Цитирай
Psycho Публикувано Април 29, 2010 Публикувано Април 29, 2010 Бих искал да ви запозная с един много добър архиватор. Лично мое мнение е, че е класи над Stuff It - по-красив, по-удобен за работа, по-интуитивен и всичко по Представям ви: Rucksack Цитирай
SJobs Публикувано Юни 12, 2010 Публикувано Юни 12, 2010 http://binarytricks.com/ WATSS Програма за калибриране на батерията на маковете. Цитирай
Jekylll Публикувано Април 16, 2012 Публикувано Април 16, 2012 TinkerTool - достъп до някои "скрити" настройки на Mac OS X. Според някои - аналог на TweakUI за Windows. Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Април 16, 2012 Публикувано Април 16, 2012 (редактирано) От този огромен списък с опции не се натъкнах на нищо полезно. 99% от нещата така трябва да са си, т.е. да не са включени през програмата. A ето една полезна добавка за сафари - изчистен youtube. В top rated е. https://extensions.apple.com/ clea.nr Videos for YouTube Редактирано Април 16, 2012 от DreamcatcheR Цитирай
Alxx® Публикувано Април 17, 2012 Публикувано Април 17, 2012 Хубаво е, но колкото повече реклами има в сайта, толкова по - бавно отваря страницата. Има по - лесен начин: с литъл снич просто забраняваш рекламните домейни форевър(от типа на googleads.com и addthis.com) и всичко е ок. Сафарито просто лети без реклами. Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Април 17, 2012 Публикувано Април 17, 2012 (редактирано) Ами аз нямах предвид точно рекламите, по-скоро изчистения дизайн и това, че коментарите и suggested videos са по-надолу, а не ти бъркат в мозъка, докато гледаш видео Има и бутон dim lights точно под видеото Иначе за реклами по-добро от adblocker няма. Пак е в топ-рейтед в екстеншъните за Сафари. Редактирано Април 17, 2012 от DreamcatcheR Цитирай
mitkoiphone Публикувано Април 17, 2012 Публикувано Април 17, 2012 Само аз ли съм най-глупавия и използвам либания хром ? Не че кой знае какво правя де, ама нали чета и аз тук таме и взимам професионални мнения. Взема да го сменя, тъкмо сега е времето. На пресен инстал съм на Снежко, даже още нямам тракпад и звук на Хакито Цитирай
Alxx® Публикувано Април 18, 2012 Публикувано Април 18, 2012 Аз се чудя как тотално да забраня на гугъл да ми рови в компа, ти съвсем си ги пуснал?! Цитирай
mitkoiphone Публикувано Април 18, 2012 Публикувано Април 18, 2012 Явно някъде, нещо пропускам. Цитирай
WolfDale Публикувано Април 28, 2012 Публикувано Април 28, 2012 (редактирано) Предложете някой хубав видео плеър, защото ползвам Movist 1.1.4, обаче качеството на картината не може да се сравнява с това на KMPlayer при Win (става въпрос основно за .mkv файлове), а нещо немога да накарам VLC да ми показва субтитрите в черното поле ... П.П. Пробвах и MPlayerX, но не съм очарован. Редактирано Април 28, 2012 от WolfDale Цитирай
mitkoiphone Публикувано Април 28, 2012 Публикувано Април 28, 2012 Да ти кажа, не забелязвам някакво по различно качество в картината, но щом казваш. И най-много ме радва, че субтитрите ги взема направо от архива, не е нужно да се разархивират, да се преименуват и т.н. Става въпрос за Movist-a Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Април 28, 2012 Публикувано Април 28, 2012 МplayerX e player-a, колкото и да не ти допада Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.