johnnybravo Публикувано Ноември 30, 2011 Автор Публикувано Ноември 30, 2011 списък с транспондери и програми на SatelliteBG списък с транспондери и програми на Bulsatcom Цитирай
eek Публикувано Ноември 30, 2011 Публикувано Ноември 30, 2011 Пффф то всичко което му трябва на човек е на 1 транспондер. Визирам спортните канали на диема Цитирай
Pe6o666 Публикувано Ноември 30, 2011 Публикувано Ноември 30, 2011 Мисля че е крайно време да заговорите на български език 2 Цитирай
LUBECA Публикувано Декември 1, 2011 Публикувано Декември 1, 2011 Бос съм по материята, но да попитам все пак... Има ли някаква възможност, да се гледа IPTV от рода на QUARTO или телевизията на Мегалан на ATV2? Цитирай
johnnybravo Публикувано Декември 1, 2011 Автор Публикувано Декември 1, 2011 99% съм сигурен, че може, само трябва да се видят URL на стриймовете. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
eek Публикувано Декември 1, 2011 Публикувано Декември 1, 2011 Имам прияте,л който ползва подобна услуга след като от доставчика са му предложили стрийм адресите. Цитирай
LUBECA Публикувано Декември 1, 2011 Публикувано Декември 1, 2011 Ако не ми ги предложат, няма как да ги науча нали? Ще ги попритисна, пък да видим какво ще стане Утре пристига ATV2-ката Цитирай
johnnybravo Публикувано Декември 1, 2011 Автор Публикувано Декември 1, 2011 Преди, когато имах IPTV от Cores Networks, всичко минаваше през VLC и можех да си видя стриймовете, след като отворя плейлиста с textEdit (notepad). Проблем беше това, че можеха да се отварят само от моето IP, но тогава се заигравах с orb live и си прекарвах стриймовете от там, но това водеше до друго неудобство, компютъра ти трябва да е включен 24/7 Следващата стъпка, която предприех е да си добавя към рутъра VPN, което реши всичките ми проблеми. На финала си взех Dreambox и забравих за IPTV Цитирай
LUBECA Публикувано Декември 2, 2011 Публикувано Декември 2, 2011 Как добави VPN към рутера? За VPN акаунт знам, че се плаща. Ще ми се да си отключа Netflix през VPN, за това питам. Цитирай
johnnybravo Публикувано Декември 2, 2011 Автор Публикувано Декември 2, 2011 Добавил съм VPN сървър. Рутърът ми е Linksys WRT54GL и съм му сложил имидж на dd-wrt (dd-wrt.v24_vpn_generic.bin) Има възможност да се настрои и като VPN клиент, но качествените VPN в USA са платени. Има и безплатни алтернативи, но прекъсват и изнервят Прочети пост #21 на тази тема, там съм споделил как е при мен. 1 Цитирай
teryl Публикувано Януари 16, 2012 Публикувано Януари 16, 2012 Здравейте, имам дм500s и успях да подкарам телевизия по споменатият начин, но много често прекъсва и буферира. Ъплоуда е достатачен за стриймването на каналите, както и даунлоуда за гледане. Аз си мисля, че това се дължи на дм500s. Може ли пробелма да е другаде. Поздрави PS. Гледам на лаптоп с Windows 7 Цитирай
arm11 Публикувано Януари 31, 2012 Публикувано Януари 31, 2012 Странен проблем се появи при мен. Понеже ме нямаше известно време и не беше пускан ДБ, сега като реших да си гледам тв, ми изкарва само звук без картина и на АТВ и на телефона. Рестартирах, но не се оправи. Идеи? Цитирай
bobiturboto Публикувано Февруари 25, 2012 Публикувано Февруари 25, 2012 Не цитирай последно мнение! При мен е същата работа когато стирийма е от satellite bg само звук, а на компютъра си има звук и картина. Булсатком не мога да кажа, понеже не съм в БГ в момента и нета ми е слаб за MPEG-2 (тоест стрийма на компа). Четох че аппле тв имал проблем с възпроизвеждането на mpeg4 dvb ts stream http://forum.xbmc.or...ad.php?t=119987 Моля потвърдете как е при вас. Цитирай
Tarashev Публикувано Март 3, 2012 Публикувано Март 3, 2012 Обмислям покупка на приемник. Колебанията ми са между Дриймбокс 8000 и Екстренд 9200. Чета вече и за предстоящия 9500. Нещо обаче се обърках... Цената на бокса е х2, а характеристиките сходни???? Ако някой знае, моля да ми посочи и магазин или човек, който да ми го настрои или съдейства, защото нямам и чиния! Цитирай
XoXo Публикувано Март 3, 2012 Публикувано Март 3, 2012 Взимай Xtrend-a. Перфектен приемник на много добра цена, ако го купиш от европейски магазин. Излиза около 680 лв. с доставка до България. Цитирай
tripboy Публикувано Март 8, 2012 Публикувано Март 8, 2012 (редактирано) четох ,четох и останах с няколко фундаментални въпроса хе хе ,ама съм много бос първо ,може ли да се гледа тв .,примерно булсат с дреамбокс или друг приемник без да имаш сателит и кой приемник бихте ми препоръчали ,среден клас благодаря ви Редактирано Март 8, 2012 от tripboy Цитирай
The Shaman Публикувано Март 8, 2012 Публикувано Март 8, 2012 Трябва ти и чиния. Втория ти въпрос е обсъден по-горе. Цитирай
tripboy Публикувано Март 9, 2012 Публикувано Март 9, 2012 аха ясно,а DreamBox DM 500 HD ще ми върши ли работа и енигма 2 ще върви ли Цитирай
johnnybravo Публикувано Март 9, 2012 Автор Публикувано Март 9, 2012 Определено съм фен на Dreambox, но ако сега ми се налагаше да си взимам още един приемник, щях да се спра на Clarke-Tech ET 9000 PLUS, XTREND ET9000 HD или VU+ Duo. Цитирай
Pe6o666 Публикувано Март 9, 2012 Публикувано Март 9, 2012 Говорейки за приемници, това дали може да ми свърши някаква работа? Цитирай
tripboy Публикувано Март 9, 2012 Публикувано Март 9, 2012 johnny мерси за съвета ,но ако си взема примерно Clarke-Tech ET 9000 PLUS ,настройките описани за дреамбокс в първата страница ще съвпадат ли Цитирай
johnnybravo Публикувано Март 9, 2012 Автор Публикувано Март 9, 2012 Би трябвало да става, но не съм имал възможност за проба. Ако има някой с такъв приемник, нека сподели. Цитирай
tripboy Публикувано Март 9, 2012 Публикувано Март 9, 2012 ясно ,принципно би трябвало тези настройки да стават и за трите приемника ,които ти ми спомена Цитирай
johnnybravo Публикувано Март 9, 2012 Автор Публикувано Март 9, 2012 Важното е да има Enigma2, ако искаш направи консултация в някой специализиран форум. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.