Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Пффф то всичко което му трябва на човек е на 1 транспондер. Визирам спортните канали на диема :)

Публикувано

Мисля че е крайно време да заговорите на български език :tooth:

Публикувано

Бос съм по материята, но да попитам все пак... :)

Има ли някаква възможност, да се гледа IPTV от рода на QUARTO или телевизията на Мегалан на ATV2?

Публикувано

99% съм сигурен, че може, само трябва да се видят URL на стриймовете.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Имам прияте,л който ползва подобна услуга след като от доставчика са му предложили стрийм адресите.

Публикувано

Ако не ми ги предложат, няма как да ги науча нали?

Ще ги попритисна, пък да видим какво ще стане ;)

Утре пристига ATV2-ката ;)

Публикувано

Преди, когато имах IPTV от Cores Networks, всичко минаваше през VLC и можех да си видя стриймовете, след като отворя плейлиста с textEdit (notepad). Проблем беше това, че можеха да се отварят само от моето IP, но тогава се заигравах с orb live и си прекарвах стриймовете от там, но това водеше до друго неудобство, компютъра ти трябва да е включен 24/7 ;) Следващата стъпка, която предприех е да си добавя към рутъра VPN, което реши всичките ми проблеми. На финала си взех Dreambox и забравих за IPTV ;)

Публикувано

Как добави VPN към рутера? За VPN акаунт знам, че се плаща. Ще ми се да си отключа Netflix през VPN, за това питам.

Публикувано

Добавил съм VPN сървър. Рутърът ми е Linksys WRT54GL и съм му сложил имидж на dd-wrt (dd-wrt.v24_vpn_generic.bin) Има възможност да се настрои и като VPN клиент, но качествените VPN в USA са платени. Има и безплатни алтернативи, но прекъсват и изнервят :)

Прочети пост #21 на тази тема, там съм споделил как е при мен.

Публикувано

Благодарско :10x:

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Здравейте, имам дм500s и успях да подкарам телевизия по споменатият начин, но много често прекъсва и буферира. Ъплоуда е достатачен за стриймването на каналите, както и даунлоуда за гледане. Аз си мисля, че това се дължи на дм500s. Може ли пробелма да е другаде.

Поздрави

PS. Гледам на лаптоп с Windows 7

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Странен проблем се появи при мен. Понеже ме нямаше известно време и не беше пускан ДБ, сега като реших да си гледам тв, ми изкарва само звук без картина и на АТВ и на телефона. Рестартирах, но не се оправи. Идеи?

• 4 седмици по-късно...
Публикувано

Не цитирай последно мнение! :angry:

При мен е същата работа когато стирийма е от satellite bg само звук, а на компютъра си има звук и картина. Булсатком не мога да кажа, понеже не съм в БГ в момента и нета ми е слаб за MPEG-2 (тоест стрийма на компа). Четох че аппле тв имал проблем с възпроизвеждането на mpeg4 dvb ts stream http://forum.xbmc.or...ad.php?t=119987

Моля потвърдете как е при вас.

Публикувано

Обмислям покупка на приемник. Колебанията ми са между Дриймбокс 8000 и Екстренд 9200. Чета вече и за предстоящия 9500. Нещо обаче се обърках... Цената на бокса е х2, а характеристиките сходни???? Ако някой знае, моля да ми посочи и магазин или човек, който да ми го настрои или съдейства, защото нямам и чиния!

Публикувано

Взимай Xtrend-a. Перфектен приемник на много добра цена, ако го купиш от европейски магазин. Излиза около 680 лв. с доставка до България.

Публикувано (редактирано)

четох ,четох и останах с няколко фундаментални въпроса хе хе ,ама съм много бос

първо ,може ли да се гледа тв .,примерно булсат с дреамбокс или друг приемник без да имаш сателит и кой приемник бихте ми препоръчали ,среден клас

благодаря ви

Редактирано от tripboy
Публикувано

Трябва ти и чиния. Втория ти въпрос е обсъден по-горе.

Публикувано

аха ясно,а DreamBox DM 500 HD ще ми върши ли работа и енигма 2 ще върви ли

Публикувано

Определено съм фен на Dreambox, но ако сега ми се налагаше да си взимам още един приемник, щях да се спра на Clarke-Tech ET 9000 PLUS, XTREND ET9000 HD или VU+ Duo.

Публикувано

Говорейки за приемници, това дали може да ми свърши някаква работа?

post-217-0-98818400-1331294448_thumb.jpg

Публикувано

johnny мерси за съвета ,но ако си взема примерно Clarke-Tech ET 9000 PLUS ,настройките описани за дреамбокс в първата страница ще съвпадат ли

Публикувано

Би трябвало да става, но не съм имал възможност за проба. Ако има някой с такъв приемник, нека сподели.

Публикувано

ясно ,принципно би трябвало тези настройки да стават и за трите приемника ,които ти ми спомена

Публикувано

Важното е да има Enigma2, ако искаш направи консултация в някой специализиран форум.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...