martina Публикувано Октомври 30, 2012 Публикувано Октомври 30, 2012 Мога също да ти кажа, къде ДА НЕ ходиш - в студентски, до техническия университет. Благодаря! Ще питам в apple. А за това място - точно към този сервиз се бях насочила! Благодаря, че ме разубеди. Сега търся който и да е да ми го смени, защото наистина много малко сервизи предлагат такава дейност, а все още не съм намерила друг, който предлага и на iPod-и Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 30, 2012 Публикувано Октомври 30, 2012 Спести си разкарването до криейтив. Те не ремонтират - могат да ти приемат стария за рециклиране и да ти дадат готов такъв, но цената няма да ти хареса. Цитирай
razr88 Публикувано Януари 28, 2014 Публикувано Януари 28, 2014 (редактирано) Здравейте!Знам,че стъклото и дисплей вървят заедно и са залепени,но съм виждал клипчета,че може да се разделят ако си внимателен мисля,че може да стане!Та въпроса ми е задължително ли е после пак да се слага лепило?Не може ли просто от горната външната страна по ръбовете да се сложи много финно силикон или друго лепило или нещо друго колкото да ги държи заедно!Пак ще са си долепени,но няма да са напълно залепени един друг?Та мисълта ми е има ли проблем,няма ли да си работи тъча и дисплея нормално! Редактирано Януари 29, 2014 от razr88 Цитирай
The Shaman Публикувано Януари 29, 2014 Публикувано Януари 29, 2014 Трябва да са плътно едно до друго. Не е кой знае колко пари. Не прави глупости. 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.