genie Публикувано Май 1, 2011 Публикувано Май 1, 2011 Незнам серията бъгове в 4.3.1 и 4.3.2 на какво се дължи?!Факт е,че на телефон без джейл (iPhone 4),със накачени само и единствено закупени приложения,се наблюдава известно забавяне(насичане)при преминаване от страница на страница(на спринг борда);при влизане в сетингс;при набиране на телефон от recent листа;при преглеждане на мейл и т.н.Издръжливоста на батерията също е намалена!Нямам идея как добавянето на няколко шрифта ,wi-fi hot spot и няколко нови тона,могат фа причинят всичко това?!Или в разработката на тези iOS има някакво недоразумение и грешка,или от Apple се опитват да ни подготвят за новия iPhone(4S например)! Цитирай
Alxx® Публикувано Май 1, 2011 Публикувано Май 1, 2011 4.3.1 е НАЙ-БЪГАВАТА, БАВНА И ЛАГАВА OS, КОЯТО СЪМ ИМАЛ НА МОЙ ТЕЛЕФОН! Б@хти дървото...2G-то с 3.1.2 работи 2х по - добре. ...Осрали са тотално мемори и пауър менаджмента - затова батерията кара повече, затова обаче телефонът влачи.... ...Тотални недоразумения: 2-ро: 4.3.1(утрепва производителността и при петте продукта които я ползват) П.П. Батерията хич не кара повече. Цитирай
tonygti Публикувано Май 1, 2011 Публикувано Май 1, 2011 Да се включа и аз. Преди няколко месеца имах един 3ГС с 4.1 и айпадски бейзбанд. Батерията му държеше ужасно малко - 1 ден, макс ден и нещо. Сега от няколко дни имам друг 3ГС, пак с айпадски бейзбанд, с 4.3.2. Еми мога да кажа, че батерията държи двойно повече като го ръчкам както предишния. В менюто си върти без да лагва, не знам защо се оплаквате, аз никаква разлика не виждам от 4.1 от към бавнодействие, само както споменах, батерията си ме кефи на макс. Цитирай
naidenoff Публикувано Май 1, 2011 Публикувано Май 1, 2011 Тони.... само ти ли от толкова потребители, не видя "куция кон" ??? От iOS 4.3 на горе, при 3GS......влачи като "родопска песен". Това е при ФО без джейл и каквото и да е било..... Хайде да не си говориме "приказки от 1001 нощ"..... Цитирай
R32 Публикувано Май 2, 2011 Публикувано Май 2, 2011 Тони намали ракийте.То на iPhone4,дори се усеща.Погледни,голимината на iOS 4.3 и нагоре и там е единия ключ на отговора. Цитирай
kartichko Публикувано Май 2, 2011 Публикувано Май 2, 2011 Да. И аз съм на мнението, че на 4ките бави. Преди си мислех, че нещо от сидията бави телефона, но след като направих чист ъпдейт от Епъл и без да връщам бейкъм/без джейл, менютата и програмите не са така плавни като преди (4.1 с limerain). В момента засичам как се държи батерията с и без джейл, но за сега не виждам разлика. Цитирай
genie Публикувано Май 2, 2011 Публикувано Май 2, 2011 Няма какво да засичаш!Според мен от Apple започват да еб@ват потребителите,за да могат да продават наесен новата си джаджа! 2 Цитирай
JVV Публикувано Май 3, 2011 Публикувано Май 3, 2011 (редактирано) На който му лагва 4.3.2 да едитне N90AP.plist и да изтрие следните редове, най-добре с iFile: <key>launch-mode</key> <string>pre-animate</string> Файлът е тук: /System/Library/CoreServices/SpringBoard.app/ За N88AP.plist се изтрива или изключва с plist editor launch-applications-while-animating При мен лагът на анимациите при отваряне на приложение изчезна. Всичко върви по-гладко и от 4.2. Respring или reboot след едита естествено. Редактирано Май 3, 2011 от JVV 2 Цитирай
V304JOR Публикувано Май 3, 2011 Публикувано Май 3, 2011 И при мен работи горния начин работи! колега! Цитирай
ayl Публикувано Май 3, 2011 Публикувано Май 3, 2011 И аз пробвах и лага изчезна, но сега ми се струва, че скролирането насича. Къде се намира този файл N88AP.plist? Цитирай
Alxx® Публикувано Май 4, 2011 Публикувано Май 4, 2011 Пише го в по - горния пост. N88AP.plist е с настройките на спрингборда за 3GS, N90AP.plist - за 4, N82AP.plist е за 3G и пр... П.П. Рибуут след редакция - задължително, това е системен файл. Цитирай
brooklin Публикувано Май 4, 2011 Публикувано Май 4, 2011 По гореописаният начин и при мен запя ! @ JVV - благодарско ! Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.