Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано (редактирано)

Здравейте,

имам iphone 4s, 5.1.1, джейлнат е .

Имам проблем, igo primo Eastern Europe - Feb 16, 2012, Version: 2.3, 847 MB. Но проблемът го има и с други версии, като съм пробвал/теглени от друго място.

ми излиза на малко екранче по средата, седи и мисли някакви неща и до там.

Прочетох, че трябва да се промени нещо в sys.txt, но не разбрах точно какво.

Може ли, някой да ми каже, как точно да си оправя проблема. Защото ползвах тази навигация на 4-ката и съм много доволен от нея.

Към момента в със.тхт файла имамследното, какво трябва да добавя, за да ми излиза цял екран.

[folders]
secondary_app="../Documents/"

[Interface]
extra_settings=1

[warning]
speedcam_maxdistance_from_road=150
speedcam_max_angle=50
speedcam_max_lookahead=1000

Благодая =)

Редактирано от Bobo
  • 4 седмици по-късно...
  • Отговори 346
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

• The Shaman

40

• Alxx®

32

• jh_ivanov

20

• MarioIvanov

16

Публикувано

Някой да има нова карта , на която да са ъпдейтнати новите пътища ,че аз съм с Bulgaria_R3_NQ_2011.Q4_120217.fbl

Публикувано

През едно мнение от твоето има линк съдържащ карти от 2012.

Публикувано

И, къде е проблемът да дръпнеш архива и да си извадиш нужното?

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Здравейте! Някой може ли да прати линк за iGo Primo Europe на ЛС. Благодаря предварително.

Публикувано

Има ли начин на оригинална (купена) версия, да се сложат предупреждения за камерите? Къде ли не го слагах тоя файл SpeedCams. Не става и не става. Вероятно и кожата трябва да се смени, но не съм открил инфо по въпроса!

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Vami случайно намерих из дебрите на чуждите форуми няколко яки теми за igo /които си нямам и на представа кой ги е правил / и от всяка извадих това което най ми хареса и сглобих една тема която вече бая време я ползвам и не ми е давала ядове. Много се озорих с звуковите предупреждения много се наслагваха гласовете един върху друг и в крайна сметка ги зарязах. Сложих си един семпъл звук да ми сигнализира за камерите и радарите.

Благодарен съм ти на теб че ни предоставяш категоризираните speedcam и благодарение на темите се отличава кое какво е.

P.S. Който пътува в Турция да не ползва картата на Навтек , защото е пълнаа трагедия. Много магистрали и пътища няма и е супер неточна. Само да спомена че магистралата от Малко Търново надолу я няма да не говорим за вторият мост към Истамбул.

За турция използвайте Телеатлас или TopMap.

Здравейте! Ще може на ЛС да ми пратите картите на България, Гърция, Македония и Сърбия. Благодаря предварително!!!

Редактирано от antracidboy
  • 1 месец по-късно...
Публикувано

Някой пробвал ли е камерите дали работят при iOS6 ,защото се чудя дали да ъпдейтвам?

• 3 седмици по-късно...
  • 4 седмици по-късно...
Публикувано

Само при мен ли платената версия на iGO е със стари карти?

Публикувано

И при мен картите са стари от 07.2011, надявам се скоро да има ъпдейт. post-5318-1356536551,5988_thumb.jpg

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Колеги някой може ли да качи компилация с БГ карти,poi и камери. Имам трудности с линковете от темата.

• 2 седмици по-късно...

Здавейте, искам да питам някои които си е закупил iGO, дали и как може да си добавят POI защото до колкото знам ги няма вградени .Да до уточня че нямам Джеил.

Редактирано от strong94
Публикувано

Картата на България в новата версия е: Bulgaria 2012.07, MMCN[120918].

Публикувано

Все още няма новите кръгови във Велико Търново.

Публикувано

Само не мога да разбера защо не сложат една истинска карта на NAVTEQ.....$$$

Публикувано

За да ни накарат да съжаляваме за похарчените пари.

Публикувано

Едно линкче на лични ако може за БГ.

Публикувано

Някой знае ли дали има оптимизирано примо за iPhone 5

Благодаря

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...