profusion Публикувано Юли 30, 2010 Публикувано Юли 30, 2010 Норнално ли е за 24ч на стендбай с включен пуш само за Гмейл през ексчейндж да изхаби 20% батерия? Цитирай
PunkoHead Публикувано Юли 30, 2010 Публикувано Юли 30, 2010 Ако не си на airplane mode да Пробвай да го включиш да видиш каква магия става 2G без карта 10 дни стендбай Цитирай
profusion Публикувано Юли 30, 2010 Публикувано Юли 30, 2010 Е да ама 10 дена ще имам iPod Промених вместо пуш, дадох на IMAP през 15min да видим как ще е батерията Цитирай
profusion Публикувано Август 7, 2010 Публикувано Август 7, 2010 Пак зле, върнах го на мануално Цитирай
OXYGEN Публикувано Януари 12, 2011 Публикувано Януари 12, 2011 Здравейте, Когато съм си в Inbox-а всички мейли на български се виждат нормално, но когато ги отворя, има някакъв проблем с енкодинга и са нечетими. Преди време си бях играл с Fontswap, но не вярвам да е от него, защото в момента всичко е върнато на default fonts и другаде проблеми с кирилица нямам. Забележете как първият мейл първо показва част от текста, а после като го отворя не: Цитирай
Grievous Публикувано Януари 12, 2011 Публикувано Януари 12, 2011 Предполагам го ползваш през Exchange, защото, ако си я добавиш нормално през Gmail проблема го няма. Имам обаче чувството, че при 4.2.1 независимо как го ползваш, този проблем е отстранен. Тези от форума свързани с Л.С.-та вече идват нормално. Скоро не съм получавал от Dice за да потвърдя. Хм, ти пък си с 3.1.2. Странна раОта. Цитирай
OXYGEN Публикувано Януари 12, 2011 Публикувано Януари 12, 2011 Не гледай профила ми, забравил съм да го ъпдейтна 3GS с 4.1 е Ако добавя Гмейл не като ексчейндж, ще има ли синхронизация на контакти и календар? Цитирай
mupo Публикувано Януари 12, 2011 Публикувано Януари 12, 2011 Това че Gmail-а (обикновенната страница, не мобилната) е на български не играеше ли също роля? Ако ти е на БГ, промени го на английски и виж дали ще има ефект, върти ми се в гавата че това имаше значение. Цитирай
Grievous Публикувано Януари 12, 2011 Публикувано Януари 12, 2011 http://bgiphone.com/topic/2124-eae-aea-neiodhiiecedhaiaa-eiioaeoeoaa-ne-n-outlook/page__p__33967__hl__синхронизирате__fromsearch__1#entry33967 Цитирай
OXYGEN Публикувано Януари 12, 2011 Публикувано Януари 12, 2011 Това че Gmail-а (обикновенната страница, не мобилната) е на български не играеше ли също роля? Ако ти е на БГ, промени го на английски и виж дали ще има ефект, върти ми се в гавата че това имаше значение. За съжаление не е от това - на английски ми е. Порових малко и се оказа, че проблема се получава при мейли с windows-1251 кодировка. Цитирай
newabv Публикувано Януари 18, 2011 Публикувано Януари 18, 2011 Активирах си Push-a за Google и нямам проблеми с мейла, но не мога да си синхронизирам календара.. Просто нищо не отива на телефона. Да няма някоя тънкост? Доколкото знам, синхронизацията на календара е само еднопосочна- от календара на телефона към акаунта... Само в андроид имат изцяло функциониращо приложение на гугъл календар... Цитирай
strong94 Публикувано Юни 1, 2011 Публикувано Юни 1, 2011 Здравейте днес си взех втора ръка iPhone 4, фабрично отключен с фирмуер 4.3.3. Направих настройките за Гугъл, но в менюто за синхронизация липсва иконата за синхронизация на контактите, иначе иконите за календар, меил и бележки те ги има. Моля дайте ми съвет. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.