kawabiker Публикувано Септември 29, 2009 Публикувано Септември 29, 2009 Добре де, аз ли се бъркам или се доказа че "избухналите, гръмналите и т.н. " устройства са били китайски ментета на айфон !? Цитирай
Anthony Публикувано Септември 29, 2009 Публикувано Септември 29, 2009 Това, че огромно количество западноевропейци са п***ли е абсолютно безспорен факт. За съжаление тази квалификация може да се приложи към българите в много по-голяма степен. PL87, не съм имал конкретно теб предвид. Цитирай
Zaro Публикувано Септември 29, 2009 Публикувано Септември 29, 2009 Ха-ха, даже по новините на БТВ съобщиха новината! Цитирай
pApit0 Публикувано Септември 29, 2009 Публикувано Септември 29, 2009 когато си закупувате мобилен апарат от APPLE , трябва да ходите с противобомбен отряд ! Цитирай
John Digweed Публикувано Септември 29, 2009 Публикувано Септември 29, 2009 Да и аз чух по БТВ ,така го казаха имах чувството че говорят за Осам Бен Ладен. Цитирай
Severus Публикувано Септември 29, 2009 Публикувано Септември 29, 2009 Прилича ми на добре организирана и режисирана кампания срещу най-успешния продукт на Apple. Аз задавам следния въпрос, как не гръмна някой телефон и тук в БГ?! Що се касае до това дали принципно съществува такава вероятност, тя е нито повече, нито по-малко от всяка електроника с Li-Ion батерия. Цитирай
John Digweed Публикувано Септември 29, 2009 Публикувано Септември 29, 2009 Ами не са искали не е гръманл, аз съм сигурен 100% че всичко е постановка, защот всеки 2-и говори за iPhone и има много продажби (така мисля аз) Цитирай
cuspider Публикувано Септември 29, 2009 Автор Публикувано Септември 29, 2009 Аз немога да разбера защо се мъчат да го рекламират абсолютно навсякъде , сякаш се стараят да не пропуснат някой , който не е чул ?! Да кажеш , че е гръмнал в лицето на някой българин та да се запалят толкова , не е ,....... цялата работа е да оплюят телефона ! Цитирай
Grievous Публикувано Септември 29, 2009 Публикувано Септември 29, 2009 Защо не псувахте същата Меглена Кунева, когато обяви, че unlock & jailbreak на iPhone не е никакво престъпление и всеки собственик е в правото си да го направи? То едното с другото няма нищо общо, но какво я накара така да се врътне на 180 градуса? Дали не е някой дебел портфейл. Цитирай
Severus Публикувано Септември 29, 2009 Публикувано Септември 29, 2009 Хм...Защо мислиш, че това е противоположна позиция. И двете решения удрят по джоба на Apple. Цитирай
cuspider Публикувано Септември 29, 2009 Автор Публикувано Септември 29, 2009 То за jailbreack-a нямаше , много какво да направо по въпроса , тъй като по закона , който нашите любими политици са писали , не могат да ни го забранят ! А в случая , чисто и просто следва примера на господа евро депутатите ... виж вече зад анти-рекламата , която всички медии въртят е много вероятно да седи нечии портфейл Цитирай
Mammoth Публикувано Септември 30, 2009 Публикувано Септември 30, 2009 Абе или просто са толкова лоши устройствата на Епъл или работата намирисва на заговор срещу тях. Първите две поколения не са гърмяли още и изведнъж излиза 2 пъти по бърз телефон и почва да гърми. Как е станало никой не казва, само се върти една новина, че е гръмнал някаде си, на някой си Айфона, ама защо е гръмнал всички мълчат. Аз моя с вода го поливах и нищо му няма, а оня го зел обадил се и докато говорил му гръмнал в лицето. :arrow: :exclaim: Цитирай
trader Публикувано Септември 30, 2009 Публикувано Септември 30, 2009 Аз викам и да изтеглят всички Поршета, БеЕмВета, Мерцедеси и Ферарита защото като им се сипе керосин или ракетно гориво вместо бензин/нафта и след 10 километра гърмят здраво Цитирай
genie Публикувано Септември 30, 2009 Публикувано Септември 30, 2009 Аз съветвам тези,които се опасяват от евентуална експлозия,да залепят по един скрийн протектор и да говорят без да се притесняват!Поне стъклото няма да се разлети и да нанесе допълнителни поражения ! Цитирай
cuspider Публикувано Септември 30, 2009 Автор Публикувано Септември 30, 2009 Може пак да е опасно ... така ще ти излети цялото стъкло на дисплея в лицето :roulette: Цитирай
cvalio Публикувано Септември 30, 2009 Публикувано Септември 30, 2009 Сещам се и за един ангажимент на Apple да осигури iPhone за китайския пазар, и за затрудненията с доставката на количества и ...... едни такива нещица също ми се разхождат в кратуната ...... Цитирай
chayanne Публикувано Октомври 1, 2009 Публикувано Октомври 1, 2009 От всичко до тук си направих следния извод: телефона е много як - направо е "пушка" Цитирай
SpyDeR Публикувано Октомври 1, 2009 Публикувано Октомври 1, 2009 От утре вече ще си слагам шлем/каска, че знам ли кога може да ми гръмне в лицето Iphona. Цитирай
korn3 Публикувано Октомври 1, 2009 Публикувано Октомври 1, 2009 Айди да обираме банка. Всеки ще държи айфон и ще го използваме за влизане с взлом като граната. На трезора ще залепим 5 айфона и като гръмнат,димът ще се разнесе и вътре е $$$$$$$ Цитирай
Pe6o666 Публикувано Октомври 1, 2009 Публикувано Октомври 1, 2009 Моля,минете към темата за спам Цитирай
SpyDeR Публикувано Октомври 1, 2009 Публикувано Октомври 1, 2009 Buy the new Iphone 3G S - "S" stands for Schrapnels. Цитирай
Mammoth Публикувано Октомври 3, 2009 Публикувано Октомври 3, 2009 ...димът ще се разнесе и вътре е $$$$$$$ И ще земем още 10 и ще оберем 2 банки. :surprised: Цитирай
nikyyyyyy Публикувано Октомври 3, 2009 Публикувано Октомври 3, 2009 Мен тази новина въобще не ме трогва и слабо ме интересува, поради 2 причини: Откакто телефонът се продава 'официално' в България аз никакви промени не съм видял, никакви облаги и никакви привилегии. Само слушам Глобул измамници, Германос не ми отключват телефона, чакам обаждане от 123 вече 4-ти ден и тн. Другата причина е, че ако искам 3ГС винаги ще си го намеря. Така че, заплашен, изтеглен, спрян - без значение за мен. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.