bobbyggx Публикувано Август 18, 2009 Публикувано Август 18, 2009 Някой да има представа с кое приложение не се харесва mCoolPhone, защото програмката си тръгва, всичко е наред, само, че не действа. Настройл съм го като ми звъня някой и раздрусам телефона, да вдигам, но неще да работи. Направих си шейкинг силата. Преди време я ползвах на 2.2.1 и бачкаше добре, докато един път спря, явно пак съм качил нещо, но не се сещам какво може да е то. Почти нямам работи от Сидиа-та, всичко ми е официално кракнати приложения Цитирай
ludiamax Публикувано Август 18, 2009 Публикувано Август 18, 2009 Ами разкарай го от телефона и си инсталирай "CallControler" има го в сорса на "xsellize" Цитирай
BeCuTo Публикувано Август 18, 2009 Публикувано Август 18, 2009 Ами разкарай го от телефона и си инсталирай "CallControler" има го в сорса на "xsellize" А кракнатото им приложение на версия 0.1 върви ли нормално на 3.0? Цитирай
ludiamax Публикувано Август 18, 2009 Публикувано Август 18, 2009 Върви без никакви ядове, поне аз нямам такива Цитирай
WoLF™ Публикувано Август 18, 2009 Публикувано Август 18, 2009 Прав си! Върви идеално и съм много доволен и аз вече Убеден съм, че и когато сестрами се върне от пазаруването ще си я сложи и ще бъде много доволна :Р Благодаря ви! Цитирай
Jorky_pld Публикувано Август 25, 2009 Публикувано Август 25, 2009 Интересува ме има ли развитие по отношение на кракването , че съм много доволен от програмката и чакам с нетърпение развръзката. :mrgreen: Цитирай
WoLF™ Публикувано Август 25, 2009 Публикувано Август 25, 2009 CallControler върши същата работа Има я кракната в Cydia дори и версия 0.4 (0.1 също работи без проблеми на фирм 3.0 и 3.0.1) Цитирай
Grievous Публикувано Декември 7, 2009 Публикувано Декември 7, 2009 mCoolPhone v1.4.0 излезе кракната. Може да си я свалите от репото http://repo.beyouriphone.com/ Цитирай
Lamer Публикувано Декември 7, 2009 Публикувано Декември 7, 2009 В репото http://repo.beyouriphone.com/ ми дава 3 дни за активация :eek: Цитирай
Grievous Публикувано Декември 7, 2009 Публикувано Декември 7, 2009 Верно ли? А ти активира ли го с това? п.п. май само инсталирате без да четете инфото. Цитирай
Sladichuk® Публикувано Декември 7, 2009 Публикувано Декември 7, 2009 Ми нали така са свикнали – някой за ръчичка да ги подхване... като във форума, пък те да тропкат с крачета и да викат "Няяяяямааа пъък, искам това..... Кака пак се кара, ама аз пък няма да слушкам и четаааа, няма пъъъък..." Цитирай
tonygti Публикувано Декември 7, 2009 Публикувано Декември 7, 2009 Преди малко я инсталирах. За сега изглежда стабилна, не е като Call Controler. Дано не влияе на батерията и всичко ще е наред. Цитирай
Lamer Публикувано Януари 5, 2010 Публикувано Януари 5, 2010 Мен само ме дразни това "cool", което го изписва най-отгоре в статус бара. И не знам дали е от mCool (1.4.0), но MiVTones (3.4.1) не винаги ми изкарва клип и звук, ако ми звъни телефона, след като сложих mCool. Затова махам mCool и ще опитам с CallControler. CallControler (0.4, xSellize): Освен, че ми излиза икона в статус бара (вярно, че е по-малка от "cool"), всеки път като включвам програмата все едно не съм правил никакви настройки.. Връщам се на mCool. А да, и проблемът с MiVtones си остава.. Ще търся друго решение. Дано съм ви помогнал в избора: mCool vs Call Controler Update: И при двете програми не праща SMS, при сложена отметка ON. Има верояност да е от QuickBoard-a. Цитирай
Пресиян Публикувано Юни 3, 2010 Публикувано Юни 3, 2010 Здравейте, понеже домейна и репото вече изглежда не функционират се наложи да потърся програмата от друго място. Намерих я в репо - http://h7v.org/cydia същия вариант на регистрация с които да е осем цифри. Работи, но крашва като зададаеш изпращане на СМС - без тази опция работи ЧУК! Цитирай
heartagram1980 Публикувано Юни 3, 2010 Публикувано Юни 3, 2010 Аз ползвам mcool от доста време и 1.4.0 е много добра за сравнение call controler 1.8 не сработва при мен и ще се чака по добър cracker. Цитирай
T-O-M-Y Публикувано Юли 11, 2010 Публикувано Юли 11, 2010 Дали скоро ще има Update за 4.0 или последната версия v1.4 става за 4.0? Цитирай
heartagram1980 Публикувано Юли 11, 2010 Публикувано Юли 11, 2010 call controler 1.9 работи с iOS 4 Цитирай
sniperdage Публикувано Септември 5, 2010 Публикувано Септември 5, 2010 Здравейте, Някой има ли представа как да махна досадният надпис "cool", който се изписва на статус бара след като се активира приложението? Иначе при мен mCool - а си работи перфектно. Репо: http://clubifone.org/repo/ Между другото работи доста по - добре от CallController, само да не изкачаше тоя гаден надпис... Цитирай
sniperdage Публикувано Септември 6, 2010 Публикувано Септември 6, 2010 Благодаря за отговора, но това вече го направих. Аз поне не намерих някакъв отделен файл за тая пуста икона. Да не ставам досаден с тая икона ама наистина ми омазва стаус бара (имам доста приложения, които излизат на стауса) така, че ако има други идеи... Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.