Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Homescreen Settings

Grievous

Recommended Posts

От днес в Cydia!

Homescreen Settings ви позволява лесен достъп до всички настройки на началния екран, като ги превръщат в икони. Това може да направи с настройките от приложения / модове в следствие на Jailbreak, както и стандартните приложения от AppStore! Цената му е $1.99 и може да се закупи от репото на BigBoss. Клипа дава реална представа за какво иде реч. ;)

Homescreen Settings 0.96-83

Свали

f3573d44ff214b79.jpg

00b4a364838ae8dc.jpg

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Пробвах да направя шорткът на WiFi с вече инсталиран WiFi Booster, но приложението крашва, изтриват се иконите от Settings на приложенията от Сидиа. Нещо не се разбират, поне при мен. Закупени са?!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Пиши на Лимнеос, отзивчив е. Преди година имах проблем със SBR и той го нагласи за ден и половина.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Предупреждавам ви че програмата по свои думи е"оптимизирана" за iOS 4.3.x и функционалността и в най-добрия случай е ограничена, а в по лошия - Cydia ще ви иска да я трие

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Works on all iOS 4 versions and also on upcoming iOS 5.

b451d391ed93eb17.PNG

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добре бе пич, инсталирал съм я на 4.2.1, казвам ти какво съм видял аз от лични наблюденя и ти казвам и програмата какъв MSG ми извади, обясни ми защо ме апострофираш по този ненужен начин?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Пенчев, пишеш глупости. Не знам какво си чел и къде, но предният ти пост е несъстоятелен. Не знам какъв "MSG" ти е извадила(тук пишем на български), но не се ли замисляш че грешката е в твоя телевизор?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

ОК. Бавничко ще обясня. Инсталирах приложението на 4.2.1. Още при първото стартиране на приложението, самото приложение ми изписа СЪОБЩЕНИЕ че е оптимизирано за 4.3.x и ще ми работи с ОГРАНИЧЕНА функционалност. И ми липсваше опцията да добавя shortcut към 3G, Cellular Data и Location Services, което ми беше основното желание към апликация от този вид.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

На мен пък ми крашва когато искам да се свържа към Wi-Fi мрежа от шорткъта!Телефона се респрингва!Ползвам версията от по-горния линк!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм с 3G с 4.1 и е същата работа при мене. Може би това съобщение излиза на фирм по-малък от 4,3,3 защото и на мене ми го показа.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Респринговете, крашовете и т.н. са породени от това че използвате и други приложения които пипат по един или друг начин Wi-Fi. Изказването ми важи само за 4.2.1, като на всеки друг FW може да се дължи на "ограничената функционалност"

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

С Lockinfo (оригиналното) при мен работи без проблем, няма никакви крашове. Просто не мога да извадя 3G и Bluetooth но това си е от версията на FW-a.Версията на програмаа съм я свалил от Sinful repo

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 7 месеца по-късно...

Homescreen Settings 0.96-83

What's new:

- Added iOS5 support

- Fixed several bugs

Линк

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...