Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

За звук - търсете ОРИГИНАЛА! Няма по -по - най:

2007_hot_rod_power_tour_day_5_pictures_12_z%2B1969_camaro_rs_ss%2Bside_view.jpg

П.П. Екземпляра на снимката е Big Block, около 8 литра обем!!!

Публикувано

alxx SS и на мен ми е една от любимите коли.

Принципно не съм голям фен на френските коли, но това ме разколебава:

[youtube:2qqmh26g]

[/youtube:2qqmh26g]
Публикувано

Няма как да не те грабне - дизайна е дзверски. А, и ти май натам си се упътил :mrgreen:

Публикувано

Ще ми се :rolleyes:

Публикувано

Французите са пионери в много от най-значимите неща в автомобилостроенето. Подобни приказки са несериозни и адски дразнещи, не защото карам Ситроен естествено. :biggrin:

Публикувано

На Ситроен предното предаване и предпазните колани. :mrgreen:

Публикувано

Доста много неща дължиме на Френското автомобилостроене :driving:

Публикувано

:imsorry: ако съм обидил някого, не е нарочно.

Не съм имал френска кола може за това да мился така, но не съм и чувал нищо хубаво.

Публикувано

Френските коли не могат да стъпят по нищо на германските.

Публикувано

Това е спор, който няма край :bravo: а не за това сме се събрали.

Публикувано
На Ситроен предното предаване и предпазните колани. :mrgreen:

Е, точно за предното не знам какво толкова им дължим. Мосю Ситроен е измислил как да скопи колите с него.

Публикувано

Тука малко не съм съгласен. Вярно е, че всички истински бегачки са със задно, но при задното се губят част от конете, за разлика от предното предаване...

Публикувано
:bravo::lol::lol: И къде точно отиват? На паша?
Публикувано

Май не си достатъчно осведомен. Едно е въртящия момент да отиде да предните колела, съвсем друго е да мине през диференциала и да отиде до задните колела. Не случайно се казва: "конски сили на двигателя" и "конски сили на колелетата". :bravo: Както и да е, не ми се спори...

Публикувано

:lol::lol::lol: Синко, стажа ми е със седем цифри/км от няколко години...

П.П. Предното няма диференциал,така ли? :bravo:

П.П.2 Ти виждал ли си дино стенд? И знаеш ли какво прави?

П.П.3 Казва се "На колянов вал" и "На колела".

Публикувано

Както казах това е спор, който няма край. Много "разбирачи" ще се изкажат, но едва ли ще се убедим едните в едно, другите в друго. :bravo:

Публикувано

Няма ама абсолютно никакво значение какви километри имаш. Знаеш ли аз какви километри имам? Не знаеш естествено. Много добре знаеш какво е разтоянието до задните колела и какво е то до предните нали? И всъщност да, виждал съм дино тест... Не ми се спори, както и да е...

Публикувано

Прав е Tonigti. Сам казва, че бегачките са със задно, ама така се губели коне. Ами нарочно ги правят така, защото ще станат много бързи и неудържими сложат ли им предно.

Даже и във Формула 1 са им забранили предното за да намалят мощноста.

Аз лично от 10 годни карам само коли със задно и дори мисълта, че може да си купя кола с предно ме кара да се чувствам гадно. По принцип всички хора, които не са карали кола със задно мислят като Tonigti. Аз също преди години бях така заблуден. Ама зимата е много кофти, ама ще се завърти, ама не знам си какво. Пълни тъпотии. Покарай кола със задно, особено в завои и после ще си говорим.

Публикувано

Карал съм Мерцедес преди 7-8 години и знам какво е :)

Публикувано

Говорим за бегачки, не за пенсионерски автомобили. На тази марка и без това си и липсват конете, поне в стандартните модели.

Публикувано

Охх стига с тоя спор, защото ме човърка и ако го почнем няма да има край. Изправи едно BMW 325 е36 192 коня срещу една Opel Astra GSi 2.0 16V 150 коня и виж кой ще бие. BMW са супер коли, бегачки са, но съвсем не са чак толкова бързи. Едно бързо сравнение: BMW M6 vs Mercedes CLK 55AMG. Еми разликата е 7 коня в полза на Mercedes-a, но по отношение на вървене го пребива все едно е със 200 коня повече. Аз лично се учудих супер много, но това е реалността. Спирам да пиша в тая тема.

Публикувано

4x4 RULEZ :mrgreen:

Публикувано

С нищо неможе да се сравни изживяването и това какво може да ти даде едно BMW когато го разхождаш! Това е неповторимо удоволствие което може да ти даде само Баварише Мотор Верке !

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...