Alxx® Публикувано Май 8, 2014 Публикувано Май 8, 2014 Баварецът вече е с двигател Gentlemen, start your engines! Коя е "вашата" от 33-те? 8 Цитирай
algor Публикувано Юни 10, 2014 Публикувано Юни 10, 2014 Позачудих се къде да постна видеото, но нямаме тема за бивши бегачки и резачки. Изводите ги оставям всеки сам за себе си да направи и осмисли. 2 Цитирай
Alxx® Публикувано Юни 22, 2014 Публикувано Юни 22, 2014 Тоя "водач" си е кихнал за тест драйв(така се оказа), обаче каското покрива 50% от щетите. Честито да му е. Нисан "точат ножове" срещу изявените марки : 6 Цитирай
Alxx® Публикувано Юли 22, 2014 Публикувано Юли 22, 2014 Tesla се обърна към програмисти и хакери за подсигуряване на автомобилите си Компанията ще предложи награда на всеки, който успее да пробие системите за сигурност в електромобила Tesla Model S стана обект на множество хакерски атаки на конференцията SyScan +360 в Пекин. След като китайската софтуерна компания Qihoo 360 Technology Co. откри начин да управлява дистанционно алармената система, клаксона, фаровете и стъкления покрив на автомобила, докато той е в движение, Tesla Motors реши да предприеме по-сериозни мерки за подобряването сигурността на електромобилa си. Американският производител предложи награда от 10 хил. долара на всеки, който открие начин да пробие системите за сигурност и да поеме контрола над превозното средство или да извлече информация от него. В свое изявление пред медиите главният изпълнителен директор на Tesla Motors Елън Мъск сподели, че подобряването на сигурността в автомобилите е много важен фактор за развитието на бъдещите им модели. Източник: cars.bg Цитирай
arm11 Публикувано Август 3, 2014 Публикувано Август 3, 2014 Германците нямат стигане. http://youtu.be/Y9TdvhqzFG0 5 Цитирай
malkiq Публикувано Септември 13, 2014 Публикувано Септември 13, 2014 Като фен на Japan реших да споделя Sent from my iPhone using Tapatalk 7 Цитирай
Alxx® Публикувано Декември 3, 2014 Публикувано Декември 3, 2014 Fittingly nicknamed ‘The Beast Of Turin', the S76 was built in 1910 with the express intention of beating the land speed record, held at the time by Blitzen-Benz. As well as the sort of engine displacement normally reserved for supertankers, it boasted - by the standards of the day - some pretty cutting-edge hardware: four valves per cylinder, multi-spark and overhead cam technology helping it produce something in the region of 300bhp. 300bhp! In 1910! Packard - Bentley, чудовище със скромен двигател: 42 литра(!!!) работен обем и 12 цилиндъра. 4 Цитирай
alex.7777 Публикувано Януари 3, 2015 Публикувано Януари 3, 2015 Новата 7-er..лазерни фарове, "баси якото" , както казват блондинките!!! 8 Цитирай
Alxx® Публикувано Януари 4, 2015 Публикувано Януари 4, 2015 Абе...не знам за блондитата, ама сефте от години баварски салон да ми хареса повече от Бенц. Семпъл, типично баварски(деба и тоя барок ) и въпреки това различен. Новите бенцове са ми твърде помпозни и преекспонирани. В БМВ постъпиха правилно, като разкараха Крис Бенгъл. 3 Цитирай
The Shaman Публикувано Януари 17, 2015 Публикувано Януари 17, 2015 И ние сме готови с превозното средство, Be Cool Argento Bandit Zero 3 Цитирай
alex.7777 Публикувано Януари 21, 2015 Публикувано Януари 21, 2015 http://www.cars.bg/news/news/view/16433/Avtomobil-razraboten-v-Bylgariya-se-gotvi-za-systezaniyata-Ljoman-%28VIDEO%29 Цитирай
The Shaman Публикувано Януари 26, 2015 Публикувано Януари 26, 2015 Следващата ми колица DS5 2 Цитирай
Asen_77 Публикувано Февруари 3, 2015 Публикувано Февруари 3, 2015 http://youtu.be/LQvdIGeUUvo 3 Цитирай
The Shaman Публикувано Февруари 17, 2015 Публикувано Февруари 17, 2015 Някои от култовите реплики на Джеръми Кларксън-водещият на Top Gear... ЗА КОЛИТЕ: -"За мен "Ферари" е умалена версия на Бог." -"Често обвиняват "Топ Гиър", че показва коли, които не всеки може да си позволи. Добре, днес започваме с най-евтиното "Ферари". -"Високата скорост не е убила никого. Рязкото спиране прецаква нещата." -"Непонятна ми е логиката на автобусните ленти - как така някой по-беден от мен ще пристига по-бързо там, закъдето съм тръгнал и аз?!" -"Винаги щом видя мъж над 50 г. да кара кабрио, имам усещането, че гледам рекламен клип на "Виагра". -"Хората, които карат BMW M3, нямат приятели." -"Защо в Англия не готвим кучета? Ами защото не можем. Откъде накъде корейците ще правят автомобили?!" -"С "Хюндай купе" корейците са се опитали да имитират "Ферари". Но вместо да го направят както трябва, да купят едно "Ферари", да го разкостят и да го копират, те просто са пратили един кореец в Рим да им разкаже по телефона как изглежда "Ферари". Явно и връзката е била доста лоша..." -"От 0 до 100 с "Порше Кайен" отнема 5 секунди и 50л бензин. Що се отнася до дизайна на тази кола, виждал съм гангренясали рани, които изглеждат по-добре." -"Алфа Ромео Брера е като Анджелина Джоли - всички сме чували, че е луда и се храни с лепило за тапети, но никой няма да откаже, нали?" -"Адаптивното окачване на "Бентли континентъл GT" е нещо точно толкова полезно, колкото бутон "Още 5 минути сън" върху противопожарна аларма." -"Пробвах няколко пъти сателитната навигация на новото BMW и накрая все навлизах в Полша." -"Да караш този пикап на "Форд" е толкова приятно, колкото да ти правят клизма с уасаби." -"Тих" за дизел е като "възпитан" за Убиец." -"Сегуей" е за дебели американци, да ходят до хладилника, без да се изморяват много." -"Твърдят, че произведената в Малайзия кола "Перодуа Келиса" развива максимална скорост от 140 км/ч. Това обаче става толкова бавно, че се съмнявам някой да е живял достатъчно дълго, за да го потвърди." -"Винаги когато страдам от безсъние, поглеждам снимка на "Тойота Камри" и тутакси заспивам." -"Карането на "Лотус Елиз" доставя същия кеф, като да наблюдаваш ескадрила френски изтребители, които се разбиват във фабрика за фойерверки." -"Кабрио с 4 седалки?! Единственият човек, който някога е изглеждал добре в такава кола, е Адолф Хитлер." -"Една дума описва точно "Опел Вектра"- започва с "л" и завършва на "о", но не е "лято". -"Климатикът на "Ламборгини" е като астматик, скрит в панела, който духа през сламка." -"Рено еспас" е добър ван, но не е нещо, с което трябва да се хвалиш. Все едно да викаш с цяло гърло: "Ехей, аз имам СИФИЛИС, най-добрата от венерическите болести!" -"Предпочитам да съм в Aston Martin V8, отколкото в Кийра Найтли." Клуб Ситрoен България 15 Цитирай
Pe6o666 Публикувано Февруари 18, 2015 Публикувано Февруари 18, 2015 За последното не съм съгласен!!! Ама изобщо! 3 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.