algor Публикувано Ноември 3, 2018 Публикувано Ноември 3, 2018 Виваком вече официално ще продава цялата гама Apple iPhone, като в следващите дни очакват зареждане на доста от магазините в страната с над 4000 броя апарати. Доста от магазините ще бъдат брандирани челно с логото на Apple, като избора кои точно да бъдат е на база най-много продадени апарати от бранда до сега (тоест като са продавали неофициално). Ще правят промоции на мястото на продажбата, ще имат презентатори в магазините и т.н. От другата седмица ще имат зареждане и с цялата цветова гама на Xr, които ще бъдат обособени в отделни щендери. Предполагам всеки момент ще бъде обновен и списъка в Apple по региони и държави в раздел Wireless carrier support and features for iPhone in Europe, където трябва да се появи и името на Виваком. 14 1 Цитирай
kawabiker Публикувано Ноември 6, 2018 Публикувано Ноември 6, 2018 Аз в личностен план страдам от тази новина - до сега от Виваком съм купувал телефони на най-добрите цени и то защото беше апокрифно , а сега като станат официални няма да има мърдане Цитирай
mirror Публикувано Ноември 13, 2018 Публикувано Ноември 13, 2018 Всички казват, че айфоните от Теленор са отключени, но има ли някой, който да си е взел XR и да потвърди, че това е така? Цитирай
linkinpark79 Публикувано Ноември 14, 2018 Публикувано Ноември 14, 2018 И откога са отключени???Аз не съм чувал подобно нещо.Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
londongunner Публикувано Ноември 14, 2018 Публикувано Ноември 14, 2018 Абсолютно всички са отключени не само новозакупените а и всички стари.Sent from my iPhone X using Tapatalk Pro Цитирай
dessyteneva Публикувано Ноември 14, 2018 Публикувано Ноември 14, 2018 Ами не знам дали е точно така, защото преди няма и месец отключвах седмица и не ми казаха нищо такова, подадохме си заявление и го отключиха. Цитирай
londongunner Публикувано Ноември 14, 2018 Публикувано Ноември 14, 2018 Толкова ли е трудно да си сложите друга карта в телефона и да пробвате вместо да се чудите и да задавате въпроси на които е отговореноSent from my iPhone X using Tapatalk Pro 1 Цитирай
gogi6 Публикувано Ноември 14, 2018 Публикувано Ноември 14, 2018 Ами не знам дали е точно така, защото преди няма и месец отключвах седмица и не ми казаха нищо такова, подадохме си заявление и го отключиха.Всичко от 7 нагоре е отключено! Може да подаваш колкото си искаш заявления. Както казва колегата, слагаш карта и опитваш Въпроса е друг, когато купуваш ново у-во и не можеш да тестваш. Все си мисля обаче, че не е добре да се тръби по форумите! Цитирай
dessyteneva Публикувано Ноември 14, 2018 Публикувано Ноември 14, 2018 Забелязах, че вече не е описано в условията, че телефоните са заключени, така че нищо чудно да е вярно, не съм обърнала внимание. Цитирай
momchil_g Публикувано Ноември 14, 2018 Публикувано Ноември 14, 2018 Сега пробвах на моя 8+ купен преди година и 10 дена от Теленор на лизинг с договор. Работи с виваком. 3 Цитирай
mirror Публикувано Ноември 15, 2018 Публикувано Ноември 15, 2018 Да, току що взех ХР от Теленор и си работи с А1. 1 Цитирай
WULAS Публикувано Февруари 7, 2019 Публикувано Февруари 7, 2019 (редактирано) Съжалявам ако това не е темата, но имам едно въпросче. Преди два дни си дадох личния телефон (iPhone 7 Plus) в Теленор за смяна на батерията понеже телефона се изключваше на 15%, а ако е и по-студено и на 30%. Днес ми се обадиха, че описания дефект не е констатиран и общо взето си ми го връщат в същото състояние. Та въпросчето ми колкото и глупаво да е, имам ли право при приемане в техен офис да им го върна обратно към сервиза? Имам още 2 месеца гаранция към тях, после не ми се дават луди пари за смяна на батерията на 2 годишен телефон. ? Вмъквам какво са писали на сервизния протокол. Цитат iPhone 7 Plus 32GB Не е констатиран описания дефект. Апарата покрива успешно сервизните тестове. Батерията е консмумативен компонент от мобилния апарат и намалява своя апацитет с времето. Батерията на този апарат в нормален стадий на амортизация - 82% Редактирано Февруари 7, 2019 от WULAS Цитирай
gogi6 Публикувано Февруари 7, 2019 Публикувано Февруари 7, 2019 Не си описал правилно проблема навярно. Цитирай
OXYGEN Публикувано Февруари 7, 2019 Публикувано Февруари 7, 2019 И аз съм склонен да вярвам, че е от сбъркана комуникация. Също в Теленор, преди 3 месеца ми подмениха 7-ца на 81% от раз и без никакви спънки . Но аз директно си им казах, че сега са 81, да не издребняваме за този 1%, защото ако откажат, ще се постарая да го сваля за няколко дни /седмици и тогава няма да могат лесно да откажат....не се наложи. Изобщо до тук, от 8 купени от Теленор през годините, 4 са били подменяни по една или друга причина. И никога не е имало откази, разправии и т.н. Цитирай
Alxx® Публикувано Февруари 7, 2019 Публикувано Февруари 7, 2019 преди 7 часа, WULAS написа: имам ли право при приемане в техен офис да им го върна обратно към сервиза? Не го приемаш(подписваш каквото и да е) обратно. Настояваш за проблем и отстраняването му. 1 Цитирай
algor Публикувано Февруари 9, 2019 Публикувано Февруари 9, 2019 на 3.11.2018 г. at 19:04, algor написа: Виваком вече официално ще продава цялата гама Apple iPhone, като в следващите дни очакват зареждане на доста от магазините в страната с над 4000 броя апарати. Доста от магазините ще бъдат брандирани челно с логото на Apple, като избора кои точно да бъдат е на база най-много продадени апарати от бранда до сега (тоест като са продавали неофициално). Ще правят промоции на мястото на продажбата, ще имат презентатори в магазините и т.н. От другата седмица ще имат зареждане и с цялата цветова гама на Xr, които ще бъдат обособени в отделни щендери. Предполагам всеки момент ще бъде обновен и списъка в Apple по региони и държави в раздел Wireless carrier support and features for iPhone in Europe, където трябва да се появи и името на Виваком. Уви, не можаха да започнат да продават Apple апарати във Виваком, както беше планирано. От снощи всички офиси са почистени от всякакви рекламни материали, свързани с Айфон, изтеглени са всички наличности и от днес и в сайта са премахнати всички продукти. Без обяснения, без да е ясно временно или завинаги. Според мен ще е завинаги и ще се чуе защо, ама да видим кога. Цитирай
Kery70 Публикувано Февруари 9, 2019 Публикувано Февруари 9, 2019 Баси, точно ми направиха оферта....Sent from my iPad using Tapatalk Цитирай
algor Публикувано Февруари 9, 2019 Публикувано Февруари 9, 2019 Интересно ми е как ще продължат, щом вече са ти направили оферта. Може пък да си довършат сделката, да видим. Цитирай
Kery70 Публикувано Февруари 10, 2019 Публикувано Февруари 10, 2019 Знам ли ги, макар че и преди съм взимал от тях. Имам още месец и половина до преподписване, но онзи ден ми се обадиха по телефона. Дадоха добри цени за апарат но сега може и да е друго. Ще видим.Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
WULAS Публикувано Февруари 11, 2019 Публикувано Февруари 11, 2019 Имаха много изгодна оферта за XS Max в офиса на Гранд Мол Варна, но преди два дена видях, че са махнали всякакви реклами от офисите. Цитирай
Kery70 Публикувано Февруари 12, 2019 Публикувано Февруари 12, 2019 След днешния разговор казаха че няма проблем да доставят iphone. Всеки един от новите модели. То и преди беше така, без да го продават официално. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
WULAS Публикувано Февруари 18, 2019 Публикувано Февруари 18, 2019 (редактирано) на 7.02.2019 г. at 13:31, WULAS написа: Съжалявам ако това не е темата, но имам едно въпросче. Преди два дни си дадох личния телефон (iPhone 7 Plus) в Теленор за смяна на батерията понеже телефона се изключваше на 15%, а ако е и по-студено и на 30%. Днес ми се обадиха, че описания дефект не е констатиран и общо взето си ми го връщат в същото състояние. Та въпросчето ми колкото и глупаво да е, имам ли право при приемане в техен офис да им го върна обратно към сервиза? Имам още 2 месеца гаранция към тях, после не ми се дават луди пари за смяна на батерията на 2 годишен телефон. ? Вмъквам какво са писали на сервизния протокол. След като телефона им го върнах още няколко пъти, днес окончателно се отказвам да се занимава с т.нар " сервизен инженер" на Теленор според който телефон който се изключва на 30% цитирам " iPhone 7 Plus 32GB Апарата покрива успешно сервизните тестове на Apple . " От тук нататък повече взаимоотношения с Теленор - не! Батерията ще си я сменя в Креатив център и ще го продам. Редактирано Февруари 18, 2019 от WULAS Цитирай
Alxx® Публикувано Февруари 18, 2019 Публикувано Февруари 18, 2019 Ако ти стиска - наеми външен експерт за оценка и заведи дело. Аз телемор ги отсвирих отдавна, пак със съд по друг повод. 2 Цитирай
WULAS Публикувано Февруари 20, 2019 Публикувано Февруари 20, 2019 (редактирано) Вчера вечерта отидох да си го взема, този път имаме напредък - ресторнали са го. Отказах да подпиша каквото и да било и им казах, че искам телефона да се върне обратно в сервиза, започнаха обяснения от сорта “Ма то тоя телефон го даваме вече за не знам си кой път, май следващия път ще трябва да ви предоставим нов”. Е аз какво искам според тях?? Учтиво им казах, че ако не ме удовлетворят, ще стигнем до КЗП че и по-нагоре, и целия офис се обърна “Ама господине моля ви, не не не”. Да не говорим, че оборотния телефон който ми дадоха не е като от тях обещания “iPhone за iPhone”, а Samsung Galaxy J3 2016, освен ако това не е някакво съвместно производство с Епъл. Интересно ми е сега като го върнат какво ще е становището този път. Очаквайте развръзка. Редактирано Февруари 20, 2019 от WULAS Цитирай
dessyteneva Публикувано Февруари 20, 2019 Публикувано Февруари 20, 2019 (редактирано) Очакваме добри новини, ама нещо май и теленорци се излагат, явно след препродажбата вече номерцата са на дневен ред, преди нямаше проблеми с рекламации и замени. Помня за моята шестица с изгорелия пиксел как даже след работно време ме изчака жената в централата в Бизнес парка и даже не погледна, нарочно не го бях ресетнала, за да мога да й покажа проблема, до сервиз въобще не ходи, направо ми даде новия запечатан, подписахме протокола за замяна и кой от къде е. Между другото идва ми една идея, ако ти се занимава и, ако не си доволен от резултатите в сервиза, просто изкоментирай във фейса под някой техен рекламен пост. Аз така направих тогава, защото първоначално от магазин отказаха да ми го вземат, че беше доставен с куриер и като побеснях, направих ги на нищо, плюс жалба през формата на сайта, ама нея вече май я няма, да видиш как веднага ми се обадиха и ме викнаха за замяна. Редактирано Февруари 20, 2019 от dessyteneva Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.