costi.kocev Публикувано Ноември 7, 2019 Публикувано Ноември 7, 2019 Така и направих, общо взето нямат никаква информация какво се случва, защото за да провери наличност консултанта звъни и той като мен на другите магазини. В момента в този магазин, където съм се записал да чакам все едно купувам нова Лада има записани още сума хора. Момичето ми отвори шкафа и показа, че на последната доставка са получили 7ци и 8ци. За какъв чеп са им никой не знае. През повечето време гледам онлайн магазина. Цитирай
OXYGEN Публикувано Ноември 7, 2019 Публикувано Ноември 7, 2019 Онлайн магазина го остави, там според мен ще е последното място, където ще се появи.Явно в София с приоритет доставят свободни. Помисли да се разходиш, ако от Софийски магазин ти кажат за свободна бройка. Гледай тези по моловете. Там поъенциалните им клиенти са по-платежоспособни и явно натам насочват айфоните. Цитирай
profusion Публикувано Ноември 28, 2019 Публикувано Ноември 28, 2019 Някой може ли да потвърди, казаха ми от Теленор че вече не заключвали апаратите и дори моята 10-ка не била заключена (за съжаление нямам друга сим карта за да проверя)? Цитирай
londongunner Публикувано Ноември 28, 2019 Публикувано Ноември 28, 2019 В смисъл от една година вече айфоните се продадат отключени и всички закупени преди това са отключени вече.Sent from my iPhone 11 Pro Max using Tapatalk Pro Цитирай
Grievous Публикувано Юни 11, 2020 Публикувано Юни 11, 2020 Сигурно има по-подходяща тема свързана с моя казус, но през тапата откриването и е мъка. Някой ако иска да премести. Според Вас това нормално ли е? Нямам изпратен нито един СМС. Ако го направя, то е чрез iMessage, тъй като повечето ми приятели ползват iPhone. А и има достатъчно социални мрежи за връзка. Обадих се на оператор и сега ще чакам 7 работни дни да ми върнат отговор. Нещо като съвет през това време? Цитирай
ludiamax Публикувано Юни 11, 2020 Публикувано Юни 11, 2020 iMessage се развързва и връзва автоматично понякога и това се таксува. Ама чак пък 37 пъти. Отделно в настройките на съобщенията има отметка, която ако не е активно аймесидж праща обикновен СМС. Погледни там. Цитирай
gogi6 Публикувано Юни 11, 2020 Публикувано Юни 11, 2020 Това с вързването и развързването не го разбрах?! Как така се таксува? От кой? Цитирай
ludiamax Публикувано Юни 11, 2020 Публикувано Юни 11, 2020 Settings-Messages-iMessages, както и фейстайм при мен не много често се изключват сами. Като ги включа ми дава предупреждение, че се таксува от оператор. Мисля е 14 стотинки. На eSim от а1 при turn off this line и on, си таксува. Цитирай
venelin111111 Публикувано Юни 11, 2020 Публикувано Юни 11, 2020 Дали е така? Когато на iOS 12 имаше бъг с iMesage и не можеше да се верифицира номер за него:IPhone пращаше периодично заявка към Виваком , СМС започващ с +1.... и накрая имах 18 лв от СМС -и. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
ludiamax Публикувано Юни 11, 2020 Публикувано Юни 11, 2020 Мен от време на време си ме отписва и иска верификация. На а1. Поздрави Цитирай
gogi6 Публикувано Юни 11, 2020 Публикувано Юни 11, 2020 Телефон, праща сам смс-и? А сега де! Скайнет Цитирай
venelin111111 Публикувано Юни 11, 2020 Публикувано Юни 11, 2020 Гогиш, бе бъг на ios12 и Vivacom. После нещата се оправиха. Въртеше колелцето и айфона (опитваше да се свърже) с Виваком, но тел номер не се появяваше в полето отредено му.Ето тук нямаше номер: Полето беше празно.Едит:Верификацията на iMesage ставаше с еднократен СМС към Виваком съответно на цена 0.16 лв без ДДС . Цитирай
gogi6 Публикувано Юни 11, 2020 Публикувано Юни 11, 2020 Може аз да не съм обърнал внимание. Но пък активиране на iMessage с пращане на смс?! Това за първи път чувам! Цитирай
londongunner Публикувано Юни 11, 2020 Публикувано Юни 11, 2020 Винаги е било такаSent from my iPhone 11 Pro Max using Tapatalk Pro 3 Цитирай
Alxx® Публикувано Юни 11, 2020 Публикувано Юни 11, 2020 Винаги и откакто съм на виваком, става от първия път. Точно на 12. Коле, тебе си те кецат по рецепта. На мен телемор ми го свиха тоя номер когато бях навън преди пет години и никакви жалби не помогнаха. 83 смс-а към непознат за мен номер. Госпожата, която ми вдигна се изненада, но пък и отказа да свидетелства, че НЕ е получавала смс от мен. Тогава им хвърлих картата и им казах стотинка няма да видите от мен. Е, запазих си номера и минаха пет години - да имат да вземат Цитирай
Grievous Публикувано Юни 12, 2020 Публикувано Юни 12, 2020 Телефон, праща сам смс-и? А сега де! СкайнетНякаква ирония долавям. Имаш съмнения, че прикривам нещо ли? Че си чатя с някой чрез СМС-и? Зрял човек си да ти мине това през главата. СМС- те вече са 39.Преди малко получих съобщение от системата, че не е открито некоректно таксуване. Имах си аз. iMessage се развързва и връзва автоматично понякога и това се таксува. Ама чак пък 37 пъти. Отделно в настройките на съобщенията има отметка, която ако не е активно аймесидж праща обикновен СМС. Погледни там. Тази отметка ми е изключена откато я има. Цитирай
ludiamax Публикувано Юни 12, 2020 Публикувано Юни 12, 2020 Е те ако в системата не ги откриват, как ще те накарат да ги плащаш? Длъжни са да ти дадат информация къде и към кой отиват! Цитирай
venelin111111 Публикувано Юни 12, 2020 Публикувано Юни 12, 2020 Да, прав е колегата, че са длъжни да ти кажат къде са отишли. Писах , че имах проблем с изпратени съобщения към щатски номер и се оказа , че е към apple за верификация на iMesage. Vivacom ми казаха , че към въпросния номер съм изпратил 16 или 18 СМС вече не помня по еди колко си пари без ДДС и готово сумата излезе. Тогава бъг беше в нашия оператор ама пари не върнаха. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
gogi6 Публикувано Юни 12, 2020 Публикувано Юни 12, 2020 Никаква ирония. Даже поста не беше насочен към въпроса ти, а на колегата. Ако имам телефон, който праща сам смс-и, веднага се разделям с него. Така и не разбрах това с таксуването на смс от активация на iMessage. Май операторите ви цакат. Знам ли. Цитирай
Русев Публикувано Юни 12, 2020 Публикувано Юни 12, 2020 Няма как да ползваш iMessage или FaceTime, без телефона да изпрати SMS за активация. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
ludiamax Публикувано Юни 12, 2020 Публикувано Юни 12, 2020 преди 8 минути, gogi6 написа:Така и не разбрах това с таксуването на смс от активация на iMessage. Май операторите ви цакат. Знам ли. Е кой друг да те цака? Нали през оператор активираш? Аймесиджа как да те цака? преди 6 минути, Русев написа: Няма как да ползваш iMessage или FaceTime, без телефона да изпрати SMS за активация. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Който пък СМС се заплаща! преди 19 минути, Grievous написа: Те откриват, ама са коректни. С кое са коректни? Казват ли ти номера, на който са пратени. Един и същи ли е? Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.