Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

JaibreakMe 3.0

Recommended Posts

Публикувано

Не знам , но аз няма да го пипна тоя джейлбрейк повече .Една 3гс-ка направо заби и след рестарт умря на ябълката, на друга 3гс-ка го направих и после искаха да им сложа айпадския бейзбанд и познай какво стана , качи се бейзбанда , но сидията умря. И с нищо неможах да я оправя и накрая се стигна до рестор , защото телефона умря на ябълката.С една 4-ка същия номер ми направи и трябваше да го ресторвам. Добре , че им направих бекъпчета за всеки случай. За това на всички имащи различни от айпад 2 устройства препоръчвам да си ги джейлбрейкват с редсноу , че няма грижи.

Публикувано (редактирано)

Пичове, понеже никъде не е упоменато дали бейзбанда играе някаква роля при jailbreakme.com ме интересува следното:

Сега съм с iPhone 4, 4.2.1, ББ 03.10.01, джейлнат и мисля да кача на 4.3.3. Та - ако кача ще се качи ли и бейзбанда и има ли в крайна сметка значение за по-нататъшния джейлбрейк с jailbreakme.com?

Ънлок засега не ме интересува - ментел 4ever :)

Редактирано от stf007
Публикувано

Уфф, омръзна ми едно и също всеки ден! Само къстъм фирмуеър не ъпдейтва бейзбанда.

Вземете да почетете малко.

Публикувано

Щом го интересува само джейла, няма значка :)

@liomojo, обикновено проблема е в задклавиатурното устройство, не в клавиатурата ;)

Публикувано

@Grievous

Не че не чета, ама не мога да запомня всичките подробности и тва е. Чета, обяснявам, пак чета, питам, ама все нещо ми убягва :)

Иначе мерси за отговора, но да разбирам ли, че джейла не го бърка версията на ББ?

Публикувано
Публикувано

@liomojo, обикновено проблема е в задклавиатурното устройство, не в клавиатурата ;)

По принцип е така , но в случая не е и пак предупреждавам всички да имат едно наум с този джейлбрейк. Да много е лесен и бърз но не е най-безопасния. Направил съм на доста народ ,над 50 телефона, с редсноу или кастъм и такива проблеми не съм имал никога не ми се е налагало рестор без да съм го предвидил.

Ако ще ви трябва редсноу за нещо допълнително , не ползвайте този джелбрейк и винаги преди това си запазвайте всичко важно.

Публикувано

След джайлбреак по описания начин все пак ми дава грешка като инсталирам приложения от сайта както преди да джайлбреаквам...?

Публикувано

То да не е само джейлбрейк?!?

Има appsync.

Потърси как се инсталира.

Попълни си профила!

Публикувано

Коментарите под статията къртят :)

Публикувано (редактирано)

Искам само да попитам,имам Ipad2 3G 16GB firmware 4.3 baseband 04.10.01, мога ли да го update-тна до 4.3.3, ако имам запазени SHSH и изтегля от тук оригиналния 4.3.3 за IPad2 GSM или ще влезе в loop заради baseband-a.

Благодаря предварително

Редактирано от polki
Публикувано

Ще влезе в loop ако Apple вече не подписва 4.3.3, но ако ги подписват все още всичко ще е ОК.

Публикувано

От всичко прочетено и от получените отговори ми става ясно, че ако по някаква причина Ipad2 забие и остане в процес на постоянно зареждане и рестарт дори и без jailbreak, няма оправяне, защото още няма bootrom. Така ли е?

Публикувано

Не! Прочети мнението ми тук и обърни внимание на iPad 2 GSM/CDMA винаги ще може да се ресторне!

• 2 месеца по-късно...
Публикувано

Взех си ipad 2 3G 64GB и искам да го джейл-на. Така както чета не би трябвало да има някакъв провлем, но искам да попитам дали няма да се загуби гаранцията и дали има нещо по специфично от това да се направи джейла така както си го направих на iphone 3G-то т.е влизам в jailbreakme.com и давам jailbreak.

Публикувано

@ martin21 Същото е както на iPhona.Ако го покажеш с джейл в сервиза ще ти отпадне гаранцията.

Публикувано

Благодаря Колеги за бързите и навременни отговори, да нормално в сервиз с джейл няма да го нося :)

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

http://www.iclarifie....php?enid=17221

ВНИМАНИЕ: JailbreakMe.com вече не е безопасен за ползване!

iPhone Dev-Team съобщи, че ConceitedApps е продала подмолно JailbreakMe.com на неизвестно лице и вече не е безопасен за ползване.

Тъжно е, че @ConceitedApps продаде http://jailbreakme.com за пари. За щастие ние имаме http://jailbreaks.me и НИКОГА няма да го продадем, казва @MuscleNerd.

Новият собственик на jailbreakme.com е напълно неизвестен, ненадежден и опасен.. перфектното място за malware и вируси.

Цялото съдържание на сайтът jailbreakme.com ще бъде прехвърлено на jailbreaks.me. (Никога повече не ползвайте Jailbreakme.com!)

"Това е най-лошата продажба на @ConceitedApps. Те дори не ни дадоха възможност да насочим джейлбрейкърите към новият сайт."

ConceitedApps отговориха "Te са късметлии, че дори ги оставих с години да го ползват след като ме "изхвърлиха". Нищо не им дължа."

Ние ще ви осведомим, когато iPhone Dev-Team и Comex as the iPhone Dev-Team and Comex успеят да направят jailbreaks.me функциониращ.

Превод: SpiceBoy

Публикувано
comex

@ConceitedApps Can you please remove "Thank You, Steve Jobs" from jailbreakme.com? It is preventing people from jailbreaking. Thanks.

pwnage-head_normal.jpg

MuscleNerd

@comex @ConceitedApps It looks like that domain has been sold :( But we own jailbreaks.me and won't resell it -- ever

В туитър...

Публикувано

Доста четох по тази тема, но искам пак да попитам ще си взимам Ipad 2 wi-fi only мога ли сам да си го джайбрена с тази програмка и дали е нужно нещо друго да се прави освен споменатото в първият пост. Нужно ли е да го вкл към комп или да свалям някви програми с който да мога да довърша инсталацията или всичко става само с инсралацията на Cydia

Публикувано

За да го джейлнеш по начина описан в темата iPad-a трябва да е с версия 4.3.3. Всичко останало е както е описано в първия пост.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...