Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Ами и 6.1.4 е излязла официално, но я няма за добавяне.

Публикувано
И кое му е доброто? Такъв фърмуер официално няма излязъл. Ако някой си слага бета версии, то тогава сам си носи последствията от проблеми и може да ги сподели в темата за настоящата бета. А ако се чувстваш толкова голям с това , че си си сложил бета на телефона, напиши си го в подписа, та всички да го четат и да ти завиждат.

Не се чувствам голям въобще. Както казах, за iOS 6 beta имаше опция, а сега няма и за това. ;)

Sent from my iPhone 4S using Tapatalk

Публикувано

Според мен смисълът е, че когато някой отвори тема "НЕ МИ РАБОТИ СКАЙПЕТО ХЕЕЕЛП!!111" ще видиш, че е с бета и ще му кажеш, че това е причината. Какъвто е и смисълът от информацията в профила така или иначе. Не мисля, че всеки, който си слага бети е някакъв iOS корифей и знае къде да търси причините за проблемите си :)

Публикувано

То пък много се спазва информацията в профила.

Тук на кое да вярвам, на профила или на Tapatalk?

2ujaqepe.jpg

Извадката е от коментарите в темата iOS 7 beta.

Публикувано

Ами и 6.1.4 е излязла официално, но я няма за добавяне.

?

Публикувано
То пък много се спазва информацията в профила.

Тук на кое да вярвам, на профила или на Tapatalk?

2ujaqepe.jpg

Извадката е от коментарите в темата iOS 7 beta.

!!!!!

Публикувано (редактирано)

Ми нещо не схванах, нямате решение на проблема ли? Или вече ви е все едно след като потребителите не обръщат много внимание на тази функция в профила?

Редактирано от BardoSore
Публикувано

BardoSore май питаше за 6.1.4 ;)

Публикувано

Разбрахме го още първия път... Записано е в аналите. Когато стане, ще стане.

• 4 седмици по-късно...
Публикувано

При мен нито една новина от калдата няма снимки. Показва само малка картинка, че би трябвало да има снимка, но изглежда адреса и не е правилен.

Публикувано

Така е при всички, няма снимки.

Явно се блокират с цел.

Sent from my Galaxy Nexus

Публикувано

Има линкове към Калдата, там се виждат.

• 2 месеца по-късно...
Публикувано

Не знам дали това е правилната тема да споделя за проблем при постване, който ми се получи преди малко.

Sorry, we couldn't find that!

[#pag1]

That page doesn't exist

Полезни връзки

http://bgiphone.com/...355#entry207364

Два пъти ми излезе при опит за постване, а като отворих темата видях, че въпреки надписа, поста ми се е получил двоен.

Не знам важно ли е, но казвам, пък ако искате трийте.

Публикувано

Случва се, но само в тази тема. Причината не е известна. Също може да се случи, да си виждаш поста в списъка с темите, но когато я отвориш - да липсва. Следващият като постне се показва.

Публикувано

Само при мен ли форума е със странна тема на iPad Mini-то ми? Това и с ios6, и с ios7.

image.jpg

Публикувано

Странното е…?

Скролни в дъното на страницата и си я смени.

Публикувано

Не става. Съвпада с някаква стрелкичка, която ме изстрелва най-отгоре в темата :)

Публикувано

Зуум с пръстчетата и воала ;)

Публикувано

Може ли да се добави iOS 7.0 в профилния панел?

Публикувано

Не,че ми пречи ама преди малко шаренията не те кефи,сега пък зор да се добави(IOS7).Чудиш се какво да правиш,или..

Не става. Видимо маркира надписа за смяна на темата, но ме праща най-горе. Странното е че на айфона е с новата тема и стрелката съвпада с "Отбележи форума като прочетен", но отваря падащото меню за отбелязване. Мистерия :tooth:

П.п.: Ще пробвам на голям айпад да променя темата, пък дано запомни промените и за малкия.

Редактирано от gogzy
Публикувано

Изтрий на малкия кеша на приложението, сафари или каквото ползваш.

Не е от кеша. В момента влязох във форума за първи път от айпад 2 и положението е същото.

П.п.: туко що му дадох на 2-ката чист рестор до 7-ма версия и положението е същото.

Редактирано от gogzy

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...