Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Ще рискувам и ще се повторя, но според мен човека (Finrod) не е засегнал лично никого от Вас.

"Най-лошото", което каза беше "ябалката на гърба ви размеква?". Предлагам да пратите темата в коша

и да лягаме да спим :-)

• Харесвам 1
  • Отговори 69
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

• Jekylll

10

• Finrod

10

• The Shaman

5

• iPhoneman

5

Публикувано

Не всеки е грамотен и не всеки владее добре граматика и правопис. Сигурен съм обаче, че на всеки тук му е пределно ясно какво иска да каже човека. Аз също не съм съгласен с неговия коментар, но пък задължително ли е човек да владее правопис до съвършенство, за да му бъде позволено да защити дадена позиция? Използвате неграмотността, която в случая страни от съществото на темата, гаврите се с този недостатък, а на практика не коментирате основното.

Друг е въпросът дали въобще трябва да се коментира подобен пост. Просто твърдя, че изтъкването на недостатъци с цел отбягване на основната теза е присъща черта на нас - българчетата.

• Харесвам 1
  • Не харесвам 1
Публикувано
НО ако той не иска да го види..

Той го вижда и го знае. Ще се върне, всички се връщат пак на iOS :biggrin:

Публикувано

Да, мен ябълката ме размеква , какво лошо има в това?Гледам си 4-ката от към гърба, докато заспивам и ми е много спокоѝно, че съм с iOS, нещо маѝ се е напушил Finrod, колега сменяѝ ДИЛЪРА.:guitarred:

Публикувано

Жалко е, млад човек да се оплаква от нещо, което явно не познава, защото очевидно се е старал да го опознае точно толкова, колкото и да се научи да пише на български език. Просто жалко, няма да коментирам.

П.П. Всеки има право на мнение! Ако неговото не ви харесва - оборете го, не го плюйте.

• Харесвам 1
Публикувано

Той го вижда и го знае. Ще се върне, всички се връщат пак на iOS :biggrin:

Добре той ги вижда и ги знае, но на какво се дължи злобата неоправдани очаквания ?!

Finrod имаш 2 iPod-а пич, ако аз имах 2 , нямаше да се питам за цената дали са 200-400 лева и дали са с 50% или 100% отстъпка , явно ти не знаеш какво искаш . Такъв е моят извод : ))

Публикувано

Не мога да разбера защо някои хора сравняват функционалността на смартфон с обикновен телефон. Нормално е във втория да има вградени максимален брой функции - там няма как да се добавят. Колкото до iOS - ами то и Windows 7 няма вградени много функции и поради тази причина на пазара има хиляди специализирани програми. Дали да не заревеме, че виждаш ли, операционна система за над 200 долара няма вграден AutoCad или Photoshop... iOS е същото - базова ОС, която се надгражда с приложения по избор на потребителя.

Аз не съм седнал да проповядвам, колко прекрасна е iOS. Защо някой, при това абсолютно неграмотен(как ли е приет за студент, след като разбрахме, че е и беден), се опитва да ми втълпява противното :mad: Както споменаха повечето колеги - ми да си хареса друга(пълнофункционална) ОС и да бяга...

П.П. За колегата blackmore ще добавя - не е срамно да правиш правописни грешки, но моите извинения - студент, който е толкова неграмотен... Както спомена Тони - може да стане лекар, инжинер и т.н. Ти би ли разчитал на такъв "специалист"

Публикувано

Finrod ти май нещо не си в час за лекар си направо с извинение просто не издържах като прочетох първите 3 изречения от тоя "турски сериал" :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin:

Публикувано (редактирано)

@chayanne: Windows 7 (или който и да е) едва ли е еталон в случая. И AutoCad и Photoshop са неуместни сравнения!

Ти кое приложение от App Store би ми препоръчал, например за SMS Delivery Report (нещо, което и най-"простите"

телефони отпреди 10 години имат)?! Но да работи със всички мобилни оператори!

Редактирано от Jekylll
Публикувано
Ти кое приложение от App Store би ми препоръчал, например за SMS Delivery Report (нещо, което и

най-"простите" телефони отпреди 10 години имат) би ми препоръчал?! Но да работи със всички мобилни оператори!

Може ли аз да ти препоръчам Цък и работи с всички оператори, добро приложение за всекидневно ползване и e iOS only :tooth:

пп. На Alxx® май му хареса приложението :cool:

• Харесвам 1
  • Не харесвам 1
Публикувано
:tooth:
Публикувано

@iPhoneman: Благодаря! Ще си го купя и ще го пробвам. Но това беше само пример и мисълта ми беше друга:

-SMS delivery report

-Bluetooth

-Call History

-"флашка"

и т.н.

И ако ми покажеш приложение, с което да мога да си качвам (и трия) снимки от и на iPhone (различно от iTunes)

ще почерпя! Нещо от сорта на PwnTunes - само че за снимки. Само това ми остава и ще зарежа тъпия "тюнс"

(освен при рестор).

Публикувано

Не съм целял да дам най-уместния пример, но ако държиш - windows има вградена програма за редактиране на текстови документи, но ако искаш да работиш с word или excel, ще трябва да се изръсиш за офис пакет в пъти по скъп от ОС. Просто исках да дам пример, че компютърните ОС имат огромна функционалност, но само след инсталиране на съответното приложение. Колкото до dlivery report - от три години насам всеки, който изтъква недостатъците на iOS, се обляга на тази функция. Ми да ти кажа честно, нямам идея защо не е добавена, но сигурно си има обяснение(само дето аз не го знам) :Wink:

П.п. DropBox говори ли ти нещо?

Добре де, ама при iOS, даже да искаш да се изръсиш, пак не можеш да получиш това, което искаш!

Това искаше да каже Finrod! И съм съгласен с него! Предполагам и ти.

П.п. DropBox говори ли ти нещо? - Имам няколко хиляди снимки, подредени в няколко десетки папки. Искам

да мога да изтрия/копирам която и да е снимка/папка от/към iPhone.

Редактирано от Jekylll
Публикувано

Ами то на него и windows-а му понякога забива на син екран, но не вярвам, че е оплюл тази ОС в съответния форум. И за да е по-ясно, не визирам конкретната ОС, а по принцип, т.е. няма перфектна ОС, а има незадоволени потребители.

П.П. Блутут ползвам само за хендс фри - дъщеря ми го ползва за картинки и мелодии.

Кол хистори - в iOS 5 е решен въпроса.

Флашка - това няма да коментирам.

... и т.н.

Публикувано

chayanne, напълно съм съгласен с теб! Както вече казах, според мен Finrod просто си сподели мнението в "Говорилня"-та,

а всички дружно го оплюха. Естествено, че никой и нищо не е съвършен/о на този свят!

Публикувано

Оплюха го, защото е без реална обосновка - та той не познава камара функции в iOS, как очакваш да напише смислено "за" и "против"?

Публикувано
П.п. DropBox говори ли ти нещо? - Имам няколко хиляди снимки, подредени в няколко десетки папки. Искам

да мога да изтрия/копирам която и да е снимка/папка от/към iPhone.

И какъв е проблемът ? Триеш снимки, папки и т.н.

@iPhoneman: Имам няколко папки със снимки на лаптопа. Как да си ги кача на iPhone-а (без iTunes)?

@Alxx:

Офф, Alxx, извинявай, толкова много не съм писал през живота си! За мен iTunes е НАЙ-ТЪПАТА програма,

която съм виждал. Не съм голям "разбирател", но все пак съм използвал доста приложения. НИКОЕ от тях

не ми е "затривало" нищо, без да ме предупреди ПОНЕ ЕДИН път. "Тюнс"-а го направи вече няколко пъти.

Аз искам да си кача снимките от PC-то на iPhone-a, а той ми "затрива" приложенията на iPhone-a!!!

БЕЗ ДА МЕ ПРЕДУПРЕДИ!!! Нямам думи!!!

Редактирано от Jekylll
Публикувано

Според моето скромно мнение, SMS delivery report нарочно не е бил добавен до сега в iOS.

Както всички знаем Епъл е американска компания и най-големия пазар и са Щатите.Там, както и

в Канада, се плащат както изходящите, така и входящите текстови съобщения.Т.е, ако не си

абониран за план с неограничени текстови съобщения, то всяко съобщение, дори и това за доставен

СМС ще бъде таксувано.Дори и т.нар.неограничени планове за текстови съобщения си имат "разумно

месечно потребление", което е различно за всеки един оператор.Поради тази причина там няма и

услуга от рода, които ти изпращат СМС при пропуснато обаждане или за неплатена фактура,както е

в България.

• Харесвам 2
Публикувано
@iPhoneman: Имам няколко папки със снимки на лаптопа. Как да си ги кача на iPhone-а (без iTunes)?

С DiskAid не става ли.

Публикувано

@Alxx:

Офф, Alxx, извинявай, толкова много не съм писал през живота си! За мен iTunes е НАЙ-ТЪПАТА програма,

която съм виждал. Не съм голям "разбирател", но все пак съм използвал доста приложения. НИКОЕ от тях

не ми е "затривало" нищо, без да ме предупреди ПОНЕ ЕДИН път. "Тюнс"-а го направи вече няколко пъти.

Аз искам да си кача снимките от PC-то на iPhone-a, а той ми "затрива" приложенията на iPhone-a!!!

БЕЗ ДА МЕ ПРЕДУПРЕДИ!!! Нямам думи!!!

Приложенията, които ти е затрил свалени от ап стор ли са били или са инсталирани през installous? Защото на мен не ми се е случвало тюнса да трие нещо. Иначе за снимките - изчакай 2 месеца и облакът ще предложи решение на проблемите ти ;)

Колкото до изтъкнатите като недостатъци липса на bluetooth file transfer и възможност за ползване на телефона като флашка, смятам, че е малко преувеличено. Аз от 10 години не съм изпратил нито един файл по блутуут, а откакто навлязохме в ерата на масовия интернет, смятам, че е доста по-лесно да ми пратят файл по мейла или да ми го качат в дропбокса отколкото да търся кабели (особено предвид нестандартността на айфонския) и да се вра да търся юсб портове. Също така съществува проблемът, че ако имаш достъп до файловата система, какво ще те спре да си копираш песните, които си купил от айтюнс и да ги качиш в някой торент тракер?

Публикувано

Приложенията не ме бъркат, щото всички, които използвам съм си ги купил.

Само че съм ги подредил по папки и тъпия iTunes ги изтрива без да ме предупреди.

И после трябва да ги редя отново. И - случва се, случва се - проблема е, че не те

предупреждава, че ще трие!!!

За снимките - не мога и не искам да чакам, защото:

1. С ФЗ телефон съм!

2. Не ща iCloud, iMessage и други i-Простотии и i-Безсмислици!

Един външен HDD и Skype ме устройваt напълно.

3. Нека ти пратят прикачен файл с разширение .xyz, а ти го изтегли

и отвори с някое приложение от App Store (и ми кажи кое е то)!

Умирам от любопитство, защо тюнсът при мен не прави нищо което не съм поискал? Не го ползвам само като плейър за аудио(защото ми малеят форматите които поддържа и настройките за звука са скромни), но го ползвам за всичко останало - включително и да си правя рингтонове, да режа видео(с про-то на куиктайм) и пр. Програмата е меко казано универсална. Защо епъл позволяват да се ползва само с нея телефонът ли? Ами, отговорът е прост, та знае ли се:

тези хора работят за пари, както всички ние и искат да продават техните стоки(и успяват). Ако някога си се домогвал до комбинацията Мак + iPhone(или iPod - все тая) + TimeCapsule - нямаше да се чудиш защо някои хора не губят време да се занимават с глупости, като всичко им е лесно, просто и на един клик разстояние. Даже и магазинът за филми/музика ;)

П.П. Хората създадоха цял един нов свят, в който джаджите са в услуга на потребителя, не допълнителен товар на времето и нервите. Въпрос на вкус е дали ти харесват, но когато имаш отрицателно мнение и искаш да убедиш другите че е така - трябва да го обосновеш с факти, а не да плюеш без да си запознат въобще.

Редактирано от Alxx®
  • Харесвам 1
Публикувано

Важното е да се хейтва :)

Преди месеци се ръсеха суперлативи, когато се разбра, че съществува възможност mobile.me да стане free. Сега, когато услугата е разширена и предлага още куп удобни неща за без пари, всичко стана "i-Простотии и i-Безсмислици!"

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.
  • Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...