Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Въпрос

Публикувано

Здравейте,

Установих, че 2.4 GB от паметта на телефона (iphone 4, 32 GB, Firmware 03.10.01, фабрично заключен към M-tel, без jailbrake) е блокирана в "Other" в iTunes. След като внимателно търсих в търсачката на форума за решение на проблема, но не можах да намеря такова реших да отворя тази тема.

Следвайки съвети на други потребители, опитах да изтрия от /private/var/mobile/Media/iTunes_Control/Music файлове чрез iFunBox, но не открих каквито и да е файлове които мога да изтрия. Възможно е този проблем да е свързан с факта, че по време на синхронизация (след преместване на голямо количество снимки - около 2 GB от една папка в друга) по погрешка дръпнах кабела и синхронизацията беше прекъсната. Опасявам се, че голяма част от паметта блокирана в "Other" да са именно тези снимки, които поради прекъсната синхронизация при преместването им е възможно да са запазени два пъти.

Предварително благодаря на всички, които биха били така добри да ми помогнат чрез техните съвети.

Recommended Posts

• 0
Публикувано

Other много често са излишни папки(празни), създадени от качване/махане на музика и клипове, както и програмите и туийковете от сидиа(в т.ч. самата сидиа). Що се борите с вятърни мелници?

• 0
Публикувано

Извинявам се за поредния си глупав въпрос, но купих телефона от профила втора употреба и като го взех iTunes показваше, че има 3,3 ГБ Others. Направих абсолютно всичко описано по-горе, но няма никаква промяна.

• 0
Публикувано

Toя проблем с other си е изцяло от 5-цата насам. Дори на чисто ресторнат телефон ми излизат 500 мб. Като си синкна програмите стана над 1 гб. Няма оправия! Само примирение :smile:

Казано точно и ясно, с червените букви.

• 0
Публикувано

Не съм съгласен.

• 0
Публикувано

Поне на iPad- a,след чист рестор има 0,5GB other.След първия Sync става 0.9 GB. Без джейл,без качвне на музика или смимки.

screenshot20120928at721.png

Това е след чист рестор.

• 0
Публикувано

При размерите на иконите и медиа файловете е нормално. От това си направи извода за айфон 4 и 4с в пакет - ако све е ок след рестор, таванът на одър е 0.22гб, а след качване на 30-тина приложения и 500+ снимки(примерно) - става около 0.8гб.

Дисплеите са им с еднаква резолюция, а одър идва най - често от архиви на снимките, файлове и документи в отделните програми и пр. Имаш ли използвана facebook messenger, навигация или скайп с който си пращал/приемал снимки - ей ти ги над 1,5 гб.

• 0
Публикувано

Както вече казах, пробвах абсолютно всичко описано в темата и ефекта е нулев.

• 0
Публикувано

Ами или се примиряваш или знаеш какво е другото!

• 0
Публикувано

Ще се чака джейл значи. Благодаря за помощта все пак.

• 0
Публикувано

Няма да чакаш дълго ;)

• 0
Публикувано

Със Джейл проблема няма да се реши,само ще ти се увеличи

• 0
Публикувано

Имах предвид, че като излезе джейл - правя рестор към 6.0 и не връщам бекъп.

• 0
Публикувано

Ако си с 4S iOS 5.1.1, винаги можеш да ресторнеш към дадената версия, стига да имаш запазени SHSH файлове.

Ъпдейтнеш ли до обаче до iOS 6 - няма връщане назад.

• 0
Публикувано

аз съм с ipod 4g 8гб и 2.4 са ми в other, пробвах всичко от описаното в темата, ефект - нулев.

• 0
Публикувано

Като те знам как колекционираш теми за уинтерборд - разчисти там малко ;)

• 0
Публикувано

Според мен това "other" стана огромно след излизането на 5.1.1

Сега направих чист рестор на iPhone 4,и "other"е 0.6gb

• 0
Публикувано

Мне, и под 4.3.3, 5.1.1 и 6.0 сега са ми около 0.7 - 0.8ГБ. Телефонът ми е с 1,2ГБ музика, 7ГБ приложения и над 2ГБ снимки, видео и други подобни. От снимки и музика рядко трия, в повечето случаи само добавям. При триенето им остават архиви(other ;) ), които могат да се махнат само на джейлнат апарат или с рестор на редактиран бекъп.

• 0
Публикувано

Махнах всички програми и теми и пак other 8 гб нищо нямам в тел. :(

• 0
Публикувано

Разрови се из моите постове в последните няколко страници - там съм писал кое има за триене.

• 0
Публикувано

Да видях ги,и ги махнах всичко пак седи 8 гб

• 0
Публикувано

И аз съм така. Освен рестор без връщане на бекъп няма оправия.

Sent from my iPhone 4S using Tapatalk

• 0
Публикувано

Не съм закачал за компютър от половин година за синхронизация. Един, два пъти за рестор :) Така не се вижда адър :D

• 0
Публикувано

Рестора,несе получава пробвах всичко и неще :(

• 0
Публикувано

Епа 'оди при Жоро с бутилка под мишница :D

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на този въпрос...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...