iPhoneman Публикувано Юли 20, 2011 Публикувано Юли 20, 2011 (редактирано) ● $29.99 ● Category: Productivity ● Released: Jul 20, 2011 ● Version: 10.7 ● Size: 3.49 GB ● Languages: English, Arabic, Chinese, Czech, Danish, Dutch, Finnish, French, German, Hungarian, Italian, Japanese, Korean, Norwegian, Polish, Portuguese, Russian, Spanish, Swedish, Turkish Seller: Apple Inc. © 2011 Apple, Inc. ● Rated 4+ ● Requirements: Mac OS X 10.6.6 or later Редактирано Юли 20, 2011 от iPhoneman Цитирай
johnnybravo Публикувано Юли 20, 2011 Публикувано Юли 20, 2011 Downloading... Sent from my iPad using Tapatalk Цитирай
Cyberman Публикувано Юли 20, 2011 Публикувано Юли 20, 2011 (редактирано) “The Mac OS X Lion Up-To-Date upgrade is available at no additional charge via the Mac App Store to all customers who purchased a qualifying new Mac system from Apple or an Apple Authorized Reseller on or after June 6, 2011,” the company states." Дали има късметлии ? ПС: Тук има списък на моделите които ще могат да ъпгрейтват фрее. Аз съм от тях . Както се казва "Честито на печелившите." Редактирано Юли 20, 2011 от Cyberman Цитирай
Bad To The Bone Публикувано Юли 20, 2011 Публикувано Юли 20, 2011 Програмите за жейлбреак съвместими ли са с OS X Lion? Цитирай
iPhoneman Публикувано Юли 20, 2011 Публикувано Юли 20, 2011 (редактирано) Някой знае ли откъде да сваля iTunes за този Лъв ? пп. Time Machine пази 7.44gb. Много ми се вижда EDIT: iTunes on the Mac is now a 64-bit Cocoa app in Lion - то няма как без проблеми http://www.tuaw.com/2011/07/20/itunes-10-4-is-available-and-ready-for-lion/ EDIT2: Xcode 4.1 е без пари http://itunes.apple.com/us/app/xcode/id448457090?mt=12 Редактирано Юли 20, 2011 от iPhoneman Цитирай
andro89 Публикувано Юли 20, 2011 Публикувано Юли 20, 2011 Нямам MasterCard или Visa и не мога да закупя Лъва,имам само дебитна Maestro, някакви идеи как може да стане това? Цитирай
techo91 Публикувано Юли 20, 2011 Публикувано Юли 20, 2011 Аз се ъпгрейднах, за сега много ми допада, но пък и все още тествам. Цитирай
Fakoni Публикувано Юли 20, 2011 Публикувано Юли 20, 2011 (редактирано) “The Mac OS X Lion Up-To-Date upgrade is available at no additional charge via the Mac App Store to all customers who purchased a qualifying new Mac system from Apple or an Apple Authorized Reseller on or after June 6, 2011,” the company states." Дали има късметлии ? ПС: Тук има списък на моделите които ще могат да ъпгрейтват фрее. Аз съм от тях . Както се казва "Честито на печелившите." Датата 6 юни за мен е невалидна! При положение че закупих Macbook pro на 20 май и си свалих Лъва Безплатно от appstore. На всичкото от горе влязох в app store със същият акаунт от 2 годишният ми iMac и пак си го свалих безплатно! Редактирано Юли 20, 2011 от Fakoni Цитирай
killer4o Публикувано Юли 21, 2011 Публикувано Юли 21, 2011 Аз пък трябваше да представям документ за покупка и ги чакам да ми отговорят... Цитирай
Cyberman Публикувано Юли 21, 2011 Публикувано Юли 21, 2011 Аз също снощи пуснах и чакам. Дали някой знае, колко врете тече това одобрение, че нямам търпение? Цитирай
Fakoni Публикувано Юли 21, 2011 Публикувано Юли 21, 2011 Става на секундата след като Напишеш серийния номер на компа ти излиза дали всичко е ок или не! Цитирай
Cyberman Публикувано Юли 21, 2011 Публикувано Юли 21, 2011 (редактирано) Става на секундата след като Напишеш серийния номер на компа ти излиза дали всичко е ок или не! "OS X Lion Hardware Up-to-Date Program" тук после има 6 стъпки по които минах и накрай получих следното писмо. "Уважаема/и Radoslav, Вашето заявление е получено и в момента се обработва. Ще ви изпратим кода на заявлението по email, когато заявлението бъде потвърдено. Запишете си номера за справка на вашето искане: ???-???-???-001 С уважение Apple." Редактирано Юли 21, 2011 от Cyberman Цитирай
killer4o Публикувано Юли 21, 2011 Публикувано Юли 21, 2011 Мда, това с написването на номера предполагам става само в цивилизованите държави :Р При нас е с 6-стъпкови молби и скрийншотове на доказателства за покупка :/ Цитирай
iPhoneman Публикувано Юли 21, 2011 Публикувано Юли 21, 2011 (редактирано) Този линк дали ще ви свърши работа. http://store.apple.com/Apple/WebObjects/esstore?type=consesDIR&qprm=126878&partNumber=MD202Z/A edit: Място на покупката, ако трябва да е име на магазин този може би става - http://www.k-tuin.com/ Редактирано Юли 21, 2011 от iPhoneman 1 Цитирай
killer4o Публикувано Юли 21, 2011 Публикувано Юли 21, 2011 Ха! При мен се получи... с доста помощ от гугъл транслейт Мерси много! Цитирай
iPhoneman Публикувано Юли 21, 2011 Публикувано Юли 21, 2011 При мен се получи... Кажи какво сложи горе долу, че да знаят хората ако им трябва. Цитирай
killer4o Публикувано Юли 21, 2011 Публикувано Юли 21, 2011 Мисля, че няма голямо значение какво слагаш :Д важното е серийният номер да съвпада. Иначе аз писах, че е купен на 24ти, за магазина писах icenter, адресът си го измислих - за град писах Мадрид, а пощенския код го копирах от предложения ми там. И накрая си попълних верните данни за кредитната карта, след което ми пратиха кода за сваляне на лъва. Нищо сложно, но явно трябва да се досетиш, че няма проблем да лъжеш и мажеш Което ме навява на мисълта, че ако човек не разбира испански, може да си хареса някоя англоговоряща държава, откъдето да стартира up to date процедурата. Цитирай
jabkata Публикувано Юли 22, 2011 Публикувано Юли 22, 2011 И при мен стана, по-горе описаният начин, в момента го тегля. Цитирай
AssA Публикувано Юли 22, 2011 Публикувано Юли 22, 2011 (редактирано) И аз го инсталирах, направих упдейт, всички програми си ми стоят в момента го тествам. Редактирано Юли 22, 2011 от AssA Цитирай
iPhoneman Публикувано Юли 22, 2011 Публикувано Юли 22, 2011 Mac OS Vista Limited Edition - с леко променено Aero към Mission Control Компа ми увисва поне 40 пъти на час , а Lion Server мЪкА...Утре му пердаша Leoparda и до тук със зверовете. Цитирай
Cyberman Публикувано Юли 22, 2011 Публикувано Юли 22, 2011 И все пак пулучих писмо от Ябълката (БГ) в което има ключ с който ми даде да си сваля Лъва. Але Луя и България я има на картат Цитирай
johnnybravo Публикувано Юли 22, 2011 Публикувано Юли 22, 2011 Mac OS Vista Limited Edition - с леко променено Aero към Mission Control Компа ми увисва поне 40 пъти на час , а Lion Server мЪкА...Утре му пердаша Leoparda и до тук със зверовете. Ще споделиш ли на каква машина го мъчиш, защото аз съм го сложил на две (един MacBook Pro 2.4GHz, 4GB RAM 640GB HDD и един MacBook Air 2.13GHz 4GB RAM 256GB SSD) и нямам никакви проблеми, всичко лети а леопарда ще си остане само в спомените ми едит: На Pro-то първо направих един Backup на Time Capsule, след което го форматирах и инсталирах на чисто. После си копирах каквото сметнах за важно от архива и по този начин разчистих машинката от всякакви лайна, които съм накачил през последните две години На Air-a му направих Update, но и там всичко лети. Цитирай
iPhoneman Публикувано Юли 23, 2011 Публикувано Юли 23, 2011 Машината не е зле, Core 2 Duo на 2.16гхз. с 2гб 667мхз. Определено няма кой знае какво ново в Лъва, поне за момента, така че би трябвало да движи по добре. Едно нещо е ясно - нов Мас задължително със SSD и поне 4гб. RAM. Имам усещането, че Лъвчо му харесва повече SSD. Няма MB Air да е с проблеми при Лъва, дори и "диска" му да не точно SSD. off> Много добре са измислили илюминирането или както там се казва за клавиатурата на новият AIR - само два диода и всичко друго фибра. Добра машина, но мразя лаптопи. Виж новият Mini като му се добави още един диск е перфектен . Цитирай
killer4o Публикувано Юли 23, 2011 Публикувано Юли 23, 2011 При мен на MBPro 15" (Early 2011), на моменти xcode като компилира и всичко зависва. Не бях забелязал да прави така при Snow Leopard. Може пък проблемът да е от новия xcode, не от лъвчо. Цитирай
johnnybravo Публикувано Юли 23, 2011 Публикувано Юли 23, 2011 Аз съм с версия която си купих от AppStore, който я е изтеглил, лесно може да си я направи на флашка или да я сподели с когото си поиска. edit: Направих едно бързо клипче как става номера с флашката 3 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.