apomarinov Публикувано Юни 22, 2010 Публикувано Юни 22, 2010 (редактирано) Аз пък да благодаря на neol23, отидох в тях пробвахме да сложим 4.0 ама пък не искаше да се свали и направо 3.1.3, джейл/ънлок всичко точно, после 5минути рестартираме и се радваме как се пуска без компютър, евалата! Редактирано Юни 23, 2010 от apodjeki Цитирай
John Digweed Публикувано Юни 23, 2010 Публикувано Юни 23, 2010 Искма да БЛАГОДАРЯ от цялото си сърце и душа на Grievous, човекат със главни букви,той ми активира телфона, вече имам телефон, БЛАГОДАРЯ БЛАГОДАРЯ БЛАГОДАРЯ и още веднъж БЛАГОДАРЯ. :clap::clap: Уважавам и обичам (като брат) :razz: И също така на Aveliky който се помъчи да ми помогне за телефона БЛАГОДАРЯ. Забравих да спомена че на Grievous пратих вчера телефона, и днес ми я прати обратно, готов ! Утре съм със телефон Цитирай
Pe6o666 Публикувано Юни 26, 2010 Публикувано Юни 26, 2010 И аз съм наред да изкажа ОГРОМНАТА си благодарност на колегата Grievous!!! Мерси много приятелю, без теб, телефона щеше да си стои като паметник!!! :jumpeveryone: Цитирай
MI6O Публикувано Юни 29, 2010 Публикувано Юни 29, 2010 Искам да изкажа огромната си благодарност към Grievous, който отдели час и половина за да ми помогне да даунгрейдна моя 3ГС до 3.1.2 от иос 4 и после да кача къстъма на същата(иос 4), и всичко това го направи собственоръчно през Тийм Вюър - БЛАГОДАРЯ ПРИЯТЕЛЮ ! Също искам да благодаря на целия форум и най-вече на всички модератори който винаги са готови да помогнат ! Благадаря и на Aveliky че е създал и поддържа този страхотен форум ! Цитирай
RHCP Публикувано Юли 14, 2010 Публикувано Юли 14, 2010 Първо искам да благодаря на john_digweed и на The Shaman. Та днес се престраших и направих Jailbreak, след като направих такъв на iPod-a cи, на iPad 3.2 32 GB WiFi + 3G . Толкова съм доволен, че направо нямам толкова енергия да ви опиша. Още ведъж благодаря на всички! Цитирай
Anetheron Публикувано Юли 19, 2010 Публикувано Юли 19, 2010 Благодарности и от мен. Фен съм на мобилни телефони с операционна система, но IPHONE e нещо уникално. Чудно ми е само кога спите,след като следите толкова теми,иотговаряте нон стоп на толкова въпроси? Питай ги как/кога работят, при положение, че отговарят на толкова много въпроси... xD И от мен - хиляди благодарности на всички! Цитирай
apomarinov Публикувано Август 11, 2010 Публикувано Август 11, 2010 Пак ми дойде реда да се изблагодаря на neol23(във форума никога не са ми работели емотиконите, явно и цветовете не работят), много лесно ми сложи 4.0.1. всичко беше точно, главно заради активацията, защото аз така или иначе не разполагам с глобулска карта, много благодарности и по-бързо да ти бледнее оранжевото, даже съм готов аз да стана оранжав, а той да се оправи. Цитирай
The Shaman Публикувано Август 11, 2010 Публикувано Август 11, 2010 Е да не е болен бе та да се оправя На 18-ти ще е нов Цитирай
miroslav45 Публикувано Август 17, 2010 Публикувано Август 17, 2010 Здравейте МАЙСТОРИ.Дойде и моят ред да изкажа благодарности като цяло към създателите на форума и тези,които го поддържат...и в частност към Grievous.Не искам да звуча прозаично и патетично,но наистина всичко което знам за iPhone е от този форум и вие сте "виновни " да се влюбя в този телефон)Трогнат съм от вниманието и времето,което отдели Grievous за моя проблем и пред невярващите ми очи по Skype ми ресторна тела.Най-малко съм имал очаквания и надежди,че някой ще предложи точно на мен помощ...даже не знаех,че може по този начин)Благодаря още веднъж.Сега ще ви споделя нещо да се посмеете:преди около година започнах да чета форума,и без да съм виждал на живо iPhone реших,че това е моят телефон...речено-сторено.Поръчка в интернет магазин и след дни тела е в ръцете ми.....уаууу-любов от пръв поглед.Влюбих се...бижу.Изобщо не съжалявах за парите,които платих за нещо,което не бях виждал до този момент.На следващия ден на работа през минута две го вадя от джоба си и му се радвам.Вечерта се прибирам и решавам,че трябва да си опера дънките...събувам ги и хоп в пералнятааа.След десетина минути чувам странни удари докато се върти барабана,навеждам се да чуя по-добре и.....се сещам че новата ми любов iPhone е останал в джоба и се пере...причерня ми пред очите...седнах пред пералнята и ако щете вярвайте се разревах (на 40г.съм)жената се уплаши,че ще получа инфаркт.Сега ми е смешно като пиша,но тогава...))На следващия ден тела замина за резервни части в сервиз,взех пари назаем и отново поръчка за втори...и така до днес.Дано не съм ви досадил.Всички сте супер.Наистина ви се възхищавам. Цитирай
Sladichuk® Публикувано Август 17, 2010 Публикувано Август 17, 2010 Ревлив сладур какин.... Е, вече оттук нататък– дерзай, чети, учи, и успех ! Цитирай
miroslav45 Публикувано Август 17, 2010 Публикувано Август 17, 2010 Кака(ако ми позволиш да се обърна така към теб)кажи,че съм успял да те разсмея и ще спя като къпан...не че не съм де ) Цитирай
Sladichuk® Публикувано Август 17, 2010 Публикувано Август 17, 2010 Разсмя ме... през сълзи... Направо си представих какво ти е било, и ми се скъса сърцето... С кеф спи като двойно къпан... Цитирай
dadada21 Публикувано Август 23, 2010 Публикувано Август 23, 2010 Grievous беше единствения който ми помогна с рестора ! Супер много ти благодаря ! Дано за напред има повече хора като него във форума Цитирай
pepo1919 Публикувано Август 23, 2010 Публикувано Август 23, 2010 Специални благодарности на Johhnybravo за отделеното време и нерви! Направи и невъзможното и резултата е налице! Цитирай
Jammerbg Публикувано Август 27, 2010 Публикувано Август 27, 2010 Благодаря на Grievous за помощта!!! Много се радвам, че има такива хора, които отделят време да се занимават с отчаяни потребители (на каквото и да е) Grievous си изхаби час от скъпоценното време и положи специално усилие да ми "помогне на живо". Признавам, че се уплаших, когато осъзнах какво е "TeamViewer" но после се оставих в неговите сръчни ръце. БЛАГОДАРЯ! БЛАГОДАРЯ! БЛАГОДАРЯ! Цитирай
konak Публикувано Август 29, 2010 Публикувано Август 29, 2010 Благодаря от сърце на Aveliky за оказаното помощ ОНЛИНЕ ..... човека отдели 1 час от почивния си ден , конектна се в пс-то ми и ми оправи IPHONE смъкна на 3.1.3 от 4.0.3 ... много съм му благодарен за оказаното помощ , сам нямаше как да се справя с това... и всичко това направи за без пари! Но аз съм му обещал Агнешко и хубава дом. ракия в РОДОПИТЕ... Сашо жив и здрав бате!!!!! Цитирай
Huntly Публикувано Септември 6, 2010 Публикувано Септември 6, 2010 Ейййй няма такъв човек, като Grievous. Влезна ми в компа човека, ресторна ми кочинката, отключи ми я и ми даде най подробни упътвания за Cydia... Евала Цитирай
The Shaman Публикувано Септември 6, 2010 Публикувано Септември 6, 2010 Тоя Кольо в колко компа ВЛЕЗЕ, не е за вярване Цитирай
Sladichuk® Публикувано Септември 6, 2010 Публикувано Септември 6, 2010 Голям е подстрекатело–зарибител.... Цитирай
fenixs Публикувано Октомври 5, 2010 Публикувано Октомври 5, 2010 Едно голямо СПАСИБА на neol23,които е един от най-разбиращите в този форум и изобщо. Цитирай
BANNN Публикувано Октомври 28, 2010 Публикувано Октомври 28, 2010 Отново благодарности на intruder без който Иво(maNcHeSteRUTD) нямаше да има телефон. В това число добавям Mupo и Grievous! Цитирай
maNcHeSteRUTD Публикувано Октомври 28, 2010 Публикувано Октомври 28, 2010 Огромно благодаря на GPower, intruder. Момчета без вас нямаше да имам 4ка ... Страхотни сте !!! Цитирай
apomarinov Публикувано Декември 6, 2010 Публикувано Декември 6, 2010 Още кредит към бате neol23, че подкарахме FaceTime Цитирай
gogo75 Публикувано Декември 9, 2010 Публикувано Декември 9, 2010 И аз искам да изкажа блогодарности на всички които помагат на нас които не се справяме и наи вече на alessandros и да не забравяме наи голямия Aveliky Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.