orbitalen Публикувано Юни 10, 2011 Публикувано Юни 10, 2011 (редактирано) Аз пък искам да изкажа благодарност към Aveliky за чудесно оптимизираната мобилна версия на форума. До сега няколко пъти съм разглеждал форума през телефона и всеки път изпитвам гъделичкащо чувство на удоволствие и не виждам абсолютно никакъв смисъл (поне за мен) да се използват допълнителни програми като Tapatalk, например. Редактирано Юни 10, 2011 от orbitalen Цитирай
kHRYSTAL Публикувано Юни 30, 2011 Публикувано Юни 30, 2011 Страшно много благодаря на Grievous за това че ми инсталира нов software, cydia и ми даде насока за още неща. Наистина много ми помогна. Също така има още няколко потребителя, които ме 'светнаха' за разни неща, за нещастие не помня точните никове, но те ме помнят, предполагам, искам да благодаря и на вас. Целувки за всички Цитирай
conte Публикувано Юли 28, 2011 Публикувано Юли 28, 2011 (редактирано) СТРАШЕН ПИЧ Е Grievous, помогна ми много!!!Нека рейтингът му скочи до небето, хаха Редактирано Юли 28, 2011 от conte Цитирай
Papercut Публикувано Август 2, 2011 Публикувано Август 2, 2011 Искам и аз да кажа едно ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ,на всички в този форум.Много от нещата,с които са ми помогнали хората тук струват сума на стойност iPhona ми.Всеки от тях ми е помогнал,като е отделил част от собственото си време абсолютно безплатно,а всеки знае,че времето е пари.Благодаря за отношението и търпението им към всеки от нас.Благодаря за Уважението. Наистина този форум ме радва,че съм Българин.Рядко се среща такава помощ без да очакваш нещо в замяна. Благодаря на Alxx,който ми помогна да се изправя на крака,както и на naidenoff и Grievous и много други,които ми помагат да вървя напред. 1 Цитирай
BANNN Публикувано Август 2, 2011 Публикувано Август 2, 2011 Аз искам да благодаря на ammcfc!Това човече е много точно и се извинявам за притесненията които и ако съм му създал! Благодаря ти човече за съветите и помощта която ми оказваш! Цитирай
danger777 Публикувано Август 2, 2011 Публикувано Август 2, 2011 (редактирано) Grievous - МНОГО ТОЧЕН. Влезна ми в компа направи всичко както трябва - ТИ СИ БОГ Редактирано Август 2, 2011 от danger777 Цитирай
alex.7777 Публикувано Август 7, 2011 Публикувано Август 7, 2011 Мисля, че е краѝно време да кажа на Alxx едно голямо БЛАГОДАРЯ, питал съм го над 100 пъти, за всичко ми е помогнал изключително вещо, евала адашче от мен!!! 2 Цитирай
Veselin Minchev Публикувано Август 8, 2011 Публикувано Август 8, 2011 Аз искам да благодаря на gorgior, който ми е помагал хиляди пъти, от самото начало. Благодаря! 2 Цитирай
Kpuc Публикувано Август 8, 2011 Публикувано Август 8, 2011 Аз искам искренно да благодаря на iPhoneman за съдействието което получих от негова страна! Рядко се срещат хора които не те познават и са готови да помогнат! Благодаря ти за спестените нерви в четене и лутане из форумите и също така за сумата която ми спести! И да не забравя SpiceBoy, които също много ми помогна днес! Без негова помощ нямаше и да помисля за iOS 5! Благодаря Ви! 1 Цитирай
BIG_BAD_BOY Публикувано Август 10, 2011 Публикувано Август 10, 2011 Много благодаря за оказаното съдействие и помош на naidenoff, много готин и разбран пич, както и всички готини и стойностни хора който са създали този сайт, за да помагат на хора като нас , още един път ви благодаря за чудесния сайт който сте разработили и усъвършенствали взаимно. БЛАГОДАРЯ ВИ. 1 Цитирай
asen4o0 Публикувано Октомври 19, 2011 Публикувано Октомври 19, 2011 Искрени благодарности на Grievous! Цяла вечер ми помагаше да ъпдейтна 3GS-а! Вече съм модерен с къстъм 5.0. 1 Цитирай
Grievous Публикувано Октомври 19, 2011 Публикувано Октомври 19, 2011 Как цяла вечер бре, не ме излагай. Има - няма час и беше готов. 4 Цитирай
asen4o0 Публикувано Октомври 21, 2011 Публикувано Октомври 21, 2011 Благодаря и на еmco 83, защото ми помогна да отключа ИОС 5.0! Как цяла вечер бре, не ме излагай. Има - няма час и беше готов. Не бъди скромен! Не можа да си гледаш Шампионската лига от мен! Цитирай
sniperdage Публикувано Октомври 21, 2011 Публикувано Октомври 21, 2011 Здравейте на всички готини хора, които поддържат, помагат и правят форума такъв какъвто е: готин, супер подреден и по -различен! Тук научих много и тъй като смятам, че човек трябва да уважава своите учители, моля приемете моето най - искрено БЛАГОДАРЯ! 4 Цитирай
BANNN Публикувано Октомври 22, 2011 Публикувано Октомври 22, 2011 Искам да благодаря на Mupo, един от няколкото точни пичове, които имам честта да познавам! 1 Цитирай
MI6O Публикувано Ноември 20, 2011 Публикувано Ноември 20, 2011 Огромни благодарности на Aveliky и на целия екип в сервиза, препоръчвам на всеки който има проблем, независимо хардуерен или софтуерен да посети сервиза! Много точни и приятни хора - професионалисти! :-) Цитирай
nikitobet Публикувано Ноември 26, 2011 Публикувано Ноември 26, 2011 Искам да кажа едно огромно БЛАГОДАРЯ на @johnybravo , с помощта на ръководствата които е написал в раздела за AppleTV от раз успях да джейлна устройството и да го накича с благинки. 4 Цитирай
kosmom Публикувано Ноември 26, 2011 Публикувано Ноември 26, 2011 БЛАГОДАРЯ на всички от форума,които се отзовават на помощ на всеки нуждаещ се. Благодаря на тези,които знаят къде,кога и как. БЛАГОДАРЯ на създателите на форума и всички администратори. Да сте живи и здрави !!! 1 Цитирай
FedExpress Публикувано Декември 27, 2011 Публикувано Декември 27, 2011 (редактирано) Искам да изкажа своите ОГРОМНИ благодарности към Тhe Shaman Колкото и да е "глупав" въпроса ми тои ми отговаря с точност и стъпка по стъпка . Разбира от всичко свързано с Apple Препоръчвам го на всеки който не е запознат с Устройствата . Редактирано Декември 27, 2011 от FedExpress Цитирай
zaprin81 Публикувано Декември 28, 2011 Публикувано Декември 28, 2011 искам да изкажа благодарности на Veselin Minchev благодарение на който оправих телефончето от 4.0.1 на 3.1.3. обясни ми всичко стъпка по стъпка на скайпа. без неговата помощ не бих се справил и вероятно щях да стигна до решение да си плащам на сервиз. добре е да има повече хора като него, които помагат безпрекословно. Благодаря искрено 1 Цитирай
Pe6o666 Публикувано Януари 14, 2012 Публикувано Януари 14, 2012 Хиляди благодарности на Сашо / SJobs/ !!! Задължен съм! 1 Цитирай
Pe6o666 Публикувано Януари 21, 2012 Публикувано Януари 21, 2012 Благодарности на donibrasko за джейла Спирам си 3G-то вече и ми е кеф 1 Цитирай
rastar Публикувано Януари 23, 2012 Публикувано Януари 23, 2012 Благодаря на Grievous за бързия и точен отговор за решение на проблема ми свързан с джейлбреика на 5.0.1 Цитирай
asko44 Публикувано Януари 23, 2012 Публикувано Януари 23, 2012 Огромни благодарности на The Shaman,Жоро за всичко той си знае) 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.