turieca Публикувано Март 8, 2017 Публикувано Март 8, 2017 Аз да изкажа огромна благодарност на Миро от Плевен, че ми се върза на малкото акъл и отиде да ми купи и изпрати лозови пръчки от института по лозарство. Жив и здрав да си. 4 Цитирай
mirror Публикувано Март 8, 2017 Публикувано Март 8, 2017 Тоз ще е голям психопат щом ти се е вързал на акъла . 3 Цитирай
algor Публикувано Март 8, 2017 Публикувано Март 8, 2017 преди 4 часа, turieca написа: Аз да изкажа огромна благодарност на Миро от Плевен, че ми се върза на малкото акъл и отиде да ми купи и изпрати лозови пръчки от института по лозарство. Жив и здрав да си. На същия този Миро от Плеен аз също съм му безкрайно благодарен и признателен! Баце, наздраве с безкрайното ми уважение за това, което си! 2 Цитирай
Pe6o666 Публикувано Август 25, 2017 Публикувано Август 25, 2017 Огромни благодарности на Алексервиз и в частност на Сашо /Aveliky/ Бос, телефона на малкия бачка идеално след вашата намеса! Имаха търпение да изчакат да си покаже проблема и да го отстранят. Да можеше да му видиш ухилената физиономия като му го връчих Благодаря! 4 1 Цитирай
mirror Публикувано Декември 17, 2018 Публикувано Декември 17, 2018 Благодаря на @chayanne, че за пореден път ми оправя шорткътите!!! 1 Цитирай
turganay Публикувано Декември 17, 2018 Публикувано Декември 17, 2018 А защо не ги споделите с нас ? Цитирай
mirror Публикувано Декември 17, 2018 Публикувано Декември 17, 2018 Защото са интимни и съдържат лични данни. 1 2 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.