Ради Аврамов Публикувано Ноември 9, 2009 Публикувано Ноември 9, 2009 Хахаха Гоце, що не заместиш сегашния Гоце и да станеш президент Шегувам се, разбира се Поздравления още веднъж :drinkingcheers: Цитирай
Kpuc Публикувано Ноември 9, 2009 Публикувано Ноември 9, 2009 Браво Гоце! Наистина са станали доста добри! Нямам търпение да видя кебапчетата Баща ми прави страхотни кебапчета, но и малко нестандартни! ЕТО: Цитирай
deezel Публикувано Ноември 9, 2009 Публикувано Ноември 9, 2009 Гоце, ти накара един вегетариенец да си сготви кюфтета. Надявам се утре отново да бъда доброто старо аз, че днес ми стана адски тежко (и невероятно вкусно). :chef: Цитирай
goce kostadinov Публикувано Ноември 9, 2009 Автор Публикувано Ноември 9, 2009 Благодаря братлета. И аз неможах да го гледам, та се га като се прибрах, го изгледах от тук.А що се отнася за iPhon–a, всички работещи при него са със този телефон. А на следващите две предавания ще спомена за прекрасният по–различен форум. 2 Цитирай
alessandros Публикувано Ноември 9, 2009 Публикувано Ноември 9, 2009 Само така Гоце. п.с. направих твоята рецепта , невероятни кюфтета :thumbsup: Цитирай
Гост Публикувано Ноември 9, 2009 Публикувано Ноември 9, 2009 Гоце, аз се прибирам на 20-ти декември. Така като гледах, май от летището директно при тебе идвам :mrgreen: Цитирай
bombastyk Публикувано Ноември 9, 2009 Публикувано Ноември 9, 2009 Сега пак го гледах и едно нещо ми направи впечатление. Кимион не се ли слага само на кебапчета. Или тази рецепта се отнася само за "вкусните стари сочни кюфтета"? Цитирай
Pe6o666 Публикувано Ноември 9, 2009 Публикувано Ноември 9, 2009 Кой ресторант беше? Май ще идвам да хапвам там :mrgreen: Цитирай
Гост Публикувано Ноември 9, 2009 Публикувано Ноември 9, 2009 Еее, няма кюфтета в менюто :mrgreen: Цитирай
goce kostadinov Публикувано Ноември 9, 2009 Автор Публикувано Ноември 9, 2009 Можете да ме намерите всеки ден от 8-16 часа в ресторанта на хотел Мария Луиза до халите, на евтино и вкусно обедно меню,приготвено от мене. Шефовете ми повериха ресторанта в хотела, и вече не съм в Марая Фюжън, така че винаги добре дошли. За всички от форума в други ден ще правя шкембе по македонски, и ако някой дойде да търсе моето меню, че има и за чужденци, което не е за нас. Цитирай
Гост Публикувано Ноември 9, 2009 Публикувано Ноември 9, 2009 Ами, Гоце, аз си казах, сега и ще повторя. На 20-ти като кацна, стига да си на работа, идвам с празния стомах и гладен за хубава храна, че нещо немската кухня не ми пасва Цитирай
bombastyk Публикувано Ноември 9, 2009 Публикувано Ноември 9, 2009 Е как ще ти пасва, аз като се сетя за маринована зелка със захарен сироп и ми се повдига. :roulette: Цитирай
goce kostadinov Публикувано Ноември 9, 2009 Автор Публикувано Ноември 9, 2009 Ами, Гоце, аз си казах, сега и ще повторя. На 20-ти като кацна, стига да си на работа, идвам с празния стомах и гладен за хубава храна, че нещо немската кухня не ми пасва Тебе, брат ако трябва ще те чакам и на летището,заслужаваш го...! бъди здрав. Цитирай
Гост Публикувано Ноември 9, 2009 Публикувано Ноември 9, 2009 Чак на летището няма нужда да идваш, но аз наистина ще дойда да те видя Всички да сме здрави, пък виждането и яденето ще го измислим Цитирай
Shishko Публикувано Ноември 9, 2009 Публикувано Ноември 9, 2009 Mного офтопик, много... Пък за Ути, приятел е личен :> Цитирай
Гост Публикувано Ноември 9, 2009 Публикувано Ноември 9, 2009 Ти специално това ли да кажеш се регистрира? Цитирай
Toni- Публикувано Ноември 9, 2009 Публикувано Ноември 9, 2009 Нямах възможност да гледам по БНТ, но си го изтеглих. Трябва да кажа, Гоце, страшни кюфтаци, ще ги пробвам скоро по твоята рецепта. Цитирай
LUBECA Публикувано Ноември 10, 2009 Публикувано Ноември 10, 2009 Малеее... Освирепях, докато гледах магиите на Гоце! :sarcasm: Ще трябва да се дегустират тези произведения на изкуството! Цитирай
Adamov Публикувано Ноември 10, 2009 Публикувано Ноември 10, 2009 Гоце, да кажеш га че са другите две предавания, да те гледаме па Цитирай
bombastyk Публикувано Ноември 13, 2009 Публикувано Ноември 13, 2009 Каймичката ми отлежава вече. Довечера ще правя и от 2-та вида кюфтенца. П.П. Ще пиша за резултата в домашни условия. :razz: Цитирай
John Digweed Публикувано Ноември 13, 2009 Публикувано Ноември 13, 2009 Браво Гоце! Наистина са станали доста добри! Нямам търпение да видя кебапчетата Баща ми прави страхотни кебапчета, но и малко нестандартни! ЕТО: Вкуса на тези кебапчета само ние знаем ахперас. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.