Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Хахаха Гоце, що не заместиш сегашния Гоце и да станеш президент :cool: Шегувам се, разбира се :lol: Поздравления още веднъж :drinkingcheers:

• Отговори 1,6k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

• The Shaman

349

• johnnybravo

346

• Alxx®

89

• pepo1919

50

Публикувано

Браво Гоце! Наистина са станали доста добри! Нямам търпение да видя кебапчетата :cool: Баща ми прави страхотни кебапчета, но и малко нестандартни! ЕТО:

pb190441.th.jpg

Публикувано

Гоце, ти накара един вегетариенец да си сготви кюфтета. Надявам се утре отново да бъда доброто старо аз, че днес ми стана адски тежко (и невероятно вкусно). :chef:

Публикувано

Благодаря братлета. И аз неможах да го гледам, та се га като се прибрах, го изгледах от тук.А що се отнася за iPhon–a, всички работещи при него са със този телефон. А на следващите две предавания ще спомена за прекрасният по–различен форум.

Публикувано
Публикувано

Само така Гоце. :cool:

п.с. направих твоята рецепта , невероятни кюфтета :thumbsup:

Публикувано

Гоце, аз се прибирам на 20-ти декември. Така като гледах, май от летището директно при тебе идвам :mrgreen:

Публикувано

Сега пак го гледах и едно нещо ми направи впечатление. Кимион не се ли слага само на кебапчета. Или тази рецепта се отнася само за "вкусните стари сочни кюфтета"?

Публикувано

Кой ресторант беше?

Май ще идвам да хапвам там :mrgreen:

Публикувано

Има, има. Ке умрем за тях. :cool:

Публикувано

Можете да ме намерите всеки ден от 8-16 часа в ресторанта на хотел Мария Луиза до халите, на евтино и вкусно обедно меню,приготвено от мене. Шефовете ми повериха ресторанта в хотела, и вече не съм в Марая Фюжън, така че винаги добре дошли. За всички от форума в други ден ще правя шкембе по македонски, и ако някой дойде да търсе моето меню, че има и за чужденци, което не е за нас.

Публикувано

Ами, Гоце, аз си казах, сега и ще повторя. На 20-ти като кацна, стига да си на работа, идвам с празния стомах и гладен за хубава храна, че нещо немската кухня не ми пасва :)

Публикувано

Е как ще ти пасва, аз като се сетя за маринована зелка със захарен сироп и ми се повдига. :) :roulette:

Публикувано
Ами, Гоце, аз си казах, сега и ще повторя. На 20-ти като кацна, стига да си на работа, идвам с празния стомах и гладен за хубава храна, че нещо немската кухня не ми пасва :)

Тебе, брат ако трябва ще те чакам и на летището,заслужаваш го...! бъди здрав.

Публикувано

Чак на летището няма нужда да идваш, но аз наистина ще дойда да те видя :) Всички да сме здрави, пък виждането и яденето ще го измислим ;)

Публикувано

Нямах възможност да гледам по БНТ, но си го изтеглих.

Трябва да кажа, Гоце, страшни кюфтаци, ще ги пробвам скоро по твоята рецепта.

Публикувано

Малеее...

Освирепях, докато гледах магиите на Гоце! :sarcasm:

Ще трябва да се дегустират тези произведения на изкуството!

Публикувано

Гоце, да кажеш га че са другите две предавания, да те гледаме па :)

Публикувано

Каймичката ми отлежава вече. Довечера ще правя и от 2-та вида кюфтенца.

П.П. Ще пиша за резултата в домашни условия. :razz:

Публикувано
Браво Гоце! Наистина са станали доста добри! Нямам търпение да видя кебапчетата :lol: Баща ми прави страхотни кебапчета, но и малко нестандартни! ЕТО:

pb190441.th.jpg

Вкуса на тези кебапчета само ние знаем ахперас. :biggrin:

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...