Grievous Публикувано Октомври 25, 2010 Сподели Публикувано Октомври 25, 2010 А бе аз защо не взема да я заключа тази тема, ба*и. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
alex.7777 Публикувано Октомври 25, 2010 Сподели Публикувано Октомври 25, 2010 МММ,вкуснооооооо,отиде ми диетата. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
BANNN Публикувано Октомври 31, 2010 Сподели Публикувано Октомври 31, 2010 Тая тема стана на Г@з! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Октомври 31, 2010 Сподели Публикувано Октомври 31, 2010 Що бе?? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
delmondo Публикувано Октомври 31, 2010 Сподели Публикувано Октомври 31, 2010 GPower, само тая ли?!? 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Октомври 31, 2010 Сподели Публикувано Октомври 31, 2010 Делмондо, да вече и тая с подобни излишни коментари! 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
BANNN Публикувано Ноември 1, 2010 Сподели Публикувано Ноември 1, 2010 Все едно съм на Ути във форума. Лъчко що не постваш кога ходиш да @к@ш? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Anthony Публикувано Ноември 1, 2010 Сподели Публикувано Ноември 1, 2010 Шамана го мразя. Уби ме с агнешките пържолки. А Неол чакам да ни покани на гости и да ни сготви от тази яхнийка. Ракията от мен. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Grievous Публикувано Ноември 1, 2010 Сподели Публикувано Ноември 1, 2010 Кога? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Grievous Публикувано Ноември 3, 2010 Сподели Публикувано Ноември 3, 2010 Аз съм доста по-скромен. С мляко, захар, царевечно или бяло нишесте и обикновенни бисквитки. Поръсвате с каквото ви е кеф. Може и с трева. Хаха... Извинявам се за тъмната снимка, но съм под прикритие. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
KurtiMakarov Публикувано Ноември 3, 2010 Сподели Публикувано Ноември 3, 2010 (редактирано) http://img192.imageshack.us/img192/3103/prasence1.jpg http://img525.imageshack.us/img525/3553/prasence3.jpg Сътворени от Гоце. Редактирано Ноември 3, 2010 от KurtiMakarov Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
johnnybravo Публикувано Ноември 6, 2010 Сподели Публикувано Ноември 6, 2010 Още малко морски гадини Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Nixing Публикувано Ноември 6, 2010 Сподели Публикувано Ноември 6, 2010 За пипалцата до кралските скариди мога да кажа само "ммм...". Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Ноември 8, 2010 Сподели Публикувано Ноември 8, 2010 Веяна рибка, домашно изпечено, чесново хлебче, гъбки, жулиенче, салатка с риба тон, доматки, краставички, моцарела с кълнове , Рибни шишчета, мезенца и вино На диета съм. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
alex.7777 Публикувано Ноември 8, 2010 Сподели Публикувано Ноември 8, 2010 Добре бе, не ти ли е неудобно малко ,тва е храна за един месец бе Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Ноември 8, 2010 Сподели Публикувано Ноември 8, 2010 Ахаха, не бях сам а и това е към края Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
johnnybravo Публикувано Ноември 10, 2010 Сподели Публикувано Ноември 10, 2010 Млечно теленце с картови: Бутче от малко теленце ~ 4кг. 1. Измива се добре: 2. Забърква се смес от сол, червен пипер, зехтин, горчица и лимон. 3. Намазва се обилно цялото бутче от всякъде: 4. В тавата се налива вода и бяло вино, добавят се цели обелени картофи, една глава стар лук (срязана на две) и едно малко листо дафинов лист. 5. Запечатва се тавата с алуминиево фолио и се вкарва в нагорещена фурна на 250 градуса. 6. След 30-35 минути сваляте температурата на фурната на 190 градуса и чакате още три часа и половина, може четири, след което махате фолиото и заливате със сос от печеното. 7. Вдигате температурата отново на 250 градуса (ако имате вентилатор на фурната го пуснете.) намазвате с малко краве масло и запичате за ~10 минути. Готово Месото става изключително крехко и сочно, може да се реже само с вилицата без никакво усилие. За да не ви залепне за дъното на тавата, можете да сложите 2-3 дървени бъркалки под месото. Възможно е да попаднете на по-ароматен дафинов лист, както се случи при мен. Аз го махнах след като минаха 40 минути, което му беше напълно достатъчно да си пусне аромата. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Grievous Публикувано Ноември 10, 2010 Сподели Публикувано Ноември 10, 2010 Уффф..... Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Sladichuk® Публикувано Ноември 10, 2010 Сподели Публикувано Ноември 10, 2010 Джони, отдавна съм те признала... Особено с (мойта слабост) марските глезотии, но това сега довършва картинката от страна " всестранност"... Боже, къде се озовах... Май трябва да добавя към заглавието : "...забранено за жени (държащи на визията си)..." Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
johnnybravo Публикувано Ноември 10, 2010 Сподели Публикувано Ноември 10, 2010 Магазинът от който си купувам месо продават и цели теленца за заведения. Днес точно за това си говорихме с месарите, защото празници се задават и ще трябва да се празнува Трябва да се има предвид, че в понеделник започват коледните пости, хубавото е че скариди, октопод и калмари минават за постни храни а по време на този пост се разрешава риба (без сряда и петък) Добре е да се направи едно пречистване на духа и тялото преди коледа. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Sladichuk® Публикувано Ноември 10, 2010 Сподели Публикувано Ноември 10, 2010 Твърдо съм "ЗА", че и ако може 265 дни в годината.... Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
johnnybravo Публикувано Ноември 10, 2010 Сподели Публикувано Ноември 10, 2010 Между другото, бива ме и с десертите ето един cheesecake, снимката ми е от миналата година, от тогава не съм правил Тези дни ако не ме домързи мога да спретна един и ще направя "ръководство за потребителя" Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Sladichuk® Публикувано Ноември 10, 2010 Сподели Публикувано Ноември 10, 2010 Абе, "подушвам аз, че сме от една порода..." ( кулинарнa ) още от шпионската среща миналата година.... Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
johnnybravo Публикувано Ноември 10, 2010 Сподели Публикувано Ноември 10, 2010 Заведението вече е в други ръце. Зимата ако не ми мине котка път, ще се вихрим из Боровец 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Ноември 12, 2010 Сподели Публикувано Ноември 12, 2010 Джонка, пресен дивак 4 килца и половина Не е от Метро. В неделя ще покажа крайния резултат... Пълнен Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.