The Shaman Публикувано Декември 26, 2010 Сподели Публикувано Декември 26, 2010 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Януари 12, 2011 Сподели Публикувано Януари 12, 2011 Салатка, гъши дроб печен върху дюли, патешко филе (магре), пържено с моркови и чесън, домашна пилешка пастърма и печена домашна луканка Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Януари 12, 2011 Сподели Публикувано Януари 12, 2011 Лакомник Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
goce kostadinov Публикувано Януари 16, 2011 Автор Сподели Публикувано Януари 16, 2011 Уважаеми съфорумци.утре в 18,35 по БНТ имам поредното предаване при Ути. който има възможност нека го свали тука за да го имам и аз благодаря предварително. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Toni- Публикувано Февруари 10, 2011 Сподели Публикувано Февруари 10, 2011 В тази тема не бях влизал отдавна....направо си облизах пръстите, страхотни вкусотии готвите. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
foxy Публикувано Февруари 10, 2011 Сподели Публикувано Февруари 10, 2011 Ето нещо лесно,бързо и много вкусно.Може да се ползва за мезе -много водка изпива МАРИНОВАНА СЬОМГА Сьомгата(900гр)се измива и се слага в стъклен съд с кожата надолу.Поръсва се със следната смес:60гр.захар,70гр морска сол,1ч.л.черен пипер едро счукан.Отгоре се наръсва нарязан на ситно 1връзка копър.Взимат се 100гр.ВИСОКОКАЧЕСТВЕНА водка и БАВНО се излива най-отгоре,така,че да се напои всичко.Покрива се плътно с прозрачно фолио и се оставя в хладилника.Първите 24ч стои без да се пипа.През следващите 24ч рибата се обръща през всеки 5часа.След това маринатата се изхвърля,солта се изстъргва/НЕ СЕ МИЕ!/и рибата може да се консумира. Колкото остане се съхранява в хладилник. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
alessandros Публикувано Февруари 12, 2011 Сподели Публикувано Февруари 12, 2011 (редактирано) Ето и от мен едно предложение от мен за десерт: АВСТРИЙСКИ ЩРУДЕЛ С ЯБЪЛКИ Необходими продукти: 1,5 кг.ябълки 2 пакета „фини кори“ 130 гр. Масло 50 гр. Стафиди 100 гр. Галета 100 гр. захар 50 гр. Пудра захар канела Начин на приготвяне: Корите се разгъвати всеки лист се намазва със запържените в масло галета.Ябълките се обелват и настъргват.Омесват се стафидите и захарта.Две по две корите се поръсват със сместа от ябълките и се навиват на руло.Нареждат се в намазана с масло тавичка.Пекат се в умерена фурна.След като изстинат,се поръсват с пудра захар,смесена с канелата. Препоръки: - тъй като захарта ми се видя малко я увеличих с 100 грама повече/оказа се, че стана приятно сладко/ ако някой иска по сладко може да я увеличи с още 100 грама. - също така и при канелата. Редактирано Февруари 13, 2011 от alxx Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Февруари 12, 2011 Сподели Публикувано Февруари 12, 2011 Ехаааа Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
alessandros Публикувано Февруари 13, 2011 Сподели Публикувано Февруари 13, 2011 Мусаката с домати, сервирайте с кисело мляко! Необходими продукти за 5 порции: 1 кг домати, 100 мл олио, 50 г масло, 100 г лук, 2 яйца, 40 г брашно, 150 г ориз, 200 мл прясно мляко, 1 връзка магданоз, сол Начин на приготвяне: Задушаваме в сгорещеното олио до омекване почистения и нарязан на дребно лук. Прибавяме ориза, заливаме с топла вода /2:1/ и задушаваме, докато оризът набъбне. От маслото, брашното, прясното мляко и яйцата приготвяме сос бешамел. Част от соса прибавяме към ориза заедно с наситнения магданоз. Измиваме и нарязваме на кръгчета обелените домати. В намазана с мазнина тавичка слагаме последователно ред домати, ред оризова смес, като най-отгоре трябва да бъдат домати. Печем мусаката във фурната до зачервяване, след което я заливаме с останалия сос бешамел и допичаме. Препоръки: Няма рецептата е перфектна. Ето и едно клипче на чужд език . Да ви е сладко, на мен вече е!!! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
alessandros Публикувано Март 6, 2011 Сподели Публикувано Март 6, 2011 Рецепта за Пълнени домати с риба тон и яйца Продукти: 4 домата 1 консерва риба тон 1 яйце 1 с.л. лимонов сок 1 щип. черен пипер сол 2 стръкчета магданоз Начин на приготвяне на Пълнени домати с риба тон и яйца: Яйцето се сварява. През това време доматите (4 бр) се измиват, подсушават и капачетата им се изрязват. Издълбават се с помощта на лъжичка. Яйцето се обелва и нарязва на кубчета. Смесва се с рибата (1 консерва), лимоновия сок (1 с.л.), черния пипер (1 щип.) и солта, и с получената смес се пълнят доматите. Сервират се веднага, поръсени със ситно нарязан пресен магданоз (2 стръкчета). Препоръки: малко повече солчица. Да ви е сладко. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
johnnybravo Публикувано Март 16, 2011 Сподели Публикувано Март 16, 2011 В събота имахме едно парти, което за малко да ми развали постенето Студени предястия: Изреждам ги в реда, който съм ги снимал на клипчето 1. Балканска салата (мариновани печени чушки, овче сирене, домати, краставици и маслини каламата) 2. Хумус. 3. Тартар от риба тон. 4. Микс от Френски и Италиански сирена, гарнирани със сушени плодове. 5. Микс от сушени и пушени риби + хайвер сервиран върху яйца от патпадъци 6. Салата верде 7. Белени домати на шайби с печена тиквичка и овче сирене, посипани със сос песто. 8. Кошнички от пармезан пълнени с телешко карпачо. 9. Салата Табули. 10. Аспик от кьополу със плочка прясно биволско сирене. 11. Микс от Италиански колбаси и филета. Топли предястия и основни ястия: Агнешки котлети: Розбиф: Свинско бонфиле пълнено със сушени домати и ементал, пилешки руладини и телешко сукалче: Сьомга в сол (~6кг.) Десерт: Микс от плодове: 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Март 16, 2011 Сподели Публикувано Март 16, 2011 Джонка, брат, не знам за твоите пости, но моите ги прецака Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
kawabiker Публикувано Март 21, 2011 Сподели Публикувано Март 21, 2011 Малко извън темата - Гоце , струва ми се че по еврофондовете те има вече или се бъркам , а ? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
goce kostadinov Публикувано Март 21, 2011 Автор Сподели Публикувано Март 21, 2011 Има ме да платиха добре за една реклама.и се възползвах! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
kawabiker Публикувано Март 21, 2011 Сподели Публикувано Март 21, 2011 Мноо ясно бре , там е играта , там е парата )) Да си жив и здрав , да си изкарваш , все така, аз го споменавам с най-добри чувства и намерения !!! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Март 27, 2011 Сподели Публикувано Март 27, 2011 Браво Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Anthony Публикувано Март 27, 2011 Сподели Публикувано Март 27, 2011 Неоле, ти да не мина на другия бряг, бе? Или винаги си бил там? Искам и аз да ти стана любим мъж, ама само да ми готвиш. Отказвам се от другите екстри Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
johnnybravo Публикувано Март 27, 2011 Сподели Публикувано Март 27, 2011 Ето нещо от вчера: Бутчетата на едно теленце, което беше 20кг. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
cvalio Публикувано Март 27, 2011 Сподели Публикувано Март 27, 2011 Еееееееееееее ....... стига де Човек и вегетарианец да е му потичат ....... Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
johnnybravo Публикувано Април 3, 2011 Сподели Публикувано Април 3, 2011 Понеже през постите са разрешени октопод, скариди, калмари и други мекотели, които нямат кръв, реших да си взема един октопод и да си го сготвя Първото и най-важно нещо е как да го сварим. Моето предложение е следното: Най-подходящи са екземплярите, които са ~2.5кг. В голяма тенджера слагате вода, червено вино, малко оцет, 1-2 листа дафинов лист, малко бахар и сол. Измивате много добре октопода и го слагате в маринатата, след което сагате да заври. Когато заври, намаляте температурана и чакате ~ 40мин. Пробождате го с клечка или вилица и преценявате дали се е сварил достатъчно. Различните октоподи им трябва различно време, имал съм случаи, в които съм ги варил по 1:30мин. Първата манджа си я правя от главата на октопода. Нарязвате я на парчета като за шкембе чорба В един тиган задушавате пресен лук, морков, гъби, червена и зелена чушка и нарязания октопод. Добавяте малко бяло вино, след което добавяте предварително сварен ориз да е леко алденте, добавяте малко вода и чакате да изври. Махате от котлона, поръсвате с магданоз и сервирате Съжалявам, но бях жестоко омазан и направих снимка само на готовата продукция Октопода го нарязваме на отделни пипала, които допълнително нарязваме на 1-2 парчета. Намазваме ги със зехтин и ги слагаме в нагрят сух тиган. Обръщате ги за да се запекат от двете страни, вадите октопода в чиния, дърпате тигана от котлона, наливате малко зехтин, добавяте малко риган и гасите със сока на половин лимон. С получения сос заливате октопода и сервирате 7 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
johnnybravo Публикувано Април 11, 2011 Сподели Публикувано Април 11, 2011 Печено телешко с картофи. За тази манджа съм само идеолог, готвача я сготви Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Април 11, 2011 Сподели Публикувано Април 11, 2011 Красота Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
goce kostadinov Публикувано Април 11, 2011 Автор Сподели Публикувано Април 11, 2011 Имам голямата молба на 14 април от 18.30 нека някой да свали предаването ми при ути, за да мога да го гледам че съм на работа.благодарско предварително Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Април 11, 2011 Сподели Публикувано Април 11, 2011 Няма проблем брат. Вие рода станахте с Ути Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
goce kostadinov Публикувано Април 23, 2011 Автор Сподели Публикувано Април 23, 2011 Който не си е направил агнешко, да заповяда на агнешко по македонски на ресторант бели брези ул. дойран 1, срещу р-т ниагара. кадето съм сега.градината е уникална. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.