Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Apple Magic Mouse

Recommended Posts

Публикувано

Перфектна е, ще купувам още бройки. Първоначално мислех да се оттърва от кликането, но после видях, че си е нужно за по удобна работа.

Публикувано (редактирано)

Просто няма такава мишка, страшно удобна е. Ползвах Mighty Mouse, която просто не можех да използвам и с удоволствие я пратих към Адамов(той поне им се радва). Реших да ползвам поне 2 дена, новата Magic Mouse, преди да я купя, и съм много впечатлен от мишката, сякаш е правена за мен така ми пасна. Да ви кажа заслужава си всяка една стотинка, както и всички продукти на Apple.

Редактирано от yovet0
  • 2 седмици по-късно...
Публикувано

Пробвайте това defaults write -g com.apple.mouse.scaling -1

На мен ми свърши чудесна работа, понеже премахва ефекта на ускорение или забавяне на курсора, когата движите мишката по-бързо или побавно(не знам дали го обясних правилно), пробвайте, на мен ми е перфектно вече.

Публикувано

Абе и аз се замислям да си взема такава и да питам удобна ли е за игри ?

Публикувано

Не съм я пробвал за игра, но според мен няма да е много удобна, причината е, че за кликването е някак си по твърдо, и в игра това би ми причинило известен дискомфорт. Но за прецизност няма равна, предполагам че с допълнителни настройки, може да се превърне в префектната мишка за всичко.

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

А бе успях да я свържа и работи, но няма скрол. Не ми стана ясно как да го реша този проблем

Публикувано

Изтегли ъпдейта за Wireless Mouse от сайта на Apple. Това реши проблема със скрола на един познат на MacBook-a.

Публикувано

става въпрос за PC с win7. На мака върви без проблеми.

Публикувано

А Windows-а x64 ли е или x32? Питам от любопитство, защото аз на Vista x32 я подкарах със скрол с драйверите в темата, но в офиса съм с Win2003 Server x64 и ударих на камък по същия начин.

Публикувано

Windows-a е х32. Би ли ми казал как успя да я подкараш?

Нещо явно ми убягва. Подкарах я но няма скрол, а само ляв и десен клавиш.

За капак на всичко, постоянно ми се дисконектва клавиатурата когато и двете са свързани. Клавиатурата е wirless keaboard na Apple-алуминиевата.

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

MouseWizard 6.0.5 [uB k'd].dmg

Свали

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Някой знае ли, дали се е появило решение за magic mouse за win? По специално проблема със скрола.

@LUBECA - Аз нямам проблем със скрола под Windows. Както по-рано писах под Vista x32 си работи нормално със хоризонтален и вертикален скрол. От скоро я ползвам и под Windows 7 x64 и също имам и хоризонтален и вертикален скрол. Инсталирал съм само драйверите за Windows, към които е дал линк ThUnDeR на предната страница.

Редактирано от intruder
Публикувано

Успях ;) Мерси много. Бачка на 6 ;)

Здравейте, имам макбук про с операционна система Snow Leopard, ъпдейтнал съм до последната версия, ако не се лъжа номера на версията е 10.6.3.

Имам Magic Mouse.

Мишката си работи много добре, но работи като обикновено мишле, имам десен, ляв бутон, които нагласих от System Preferences, но прочетох, че можело да се добавят още функций, и реших да си изтегля допълнителен софтуер.

Oпитах се да инсталирам от сайта на Apple, ъпдейт, при инсталацията на ъпдейта ми дава грешка.

После се опитах да инсталирам MouseWizard, инсталира се успешно, но след няколко клика, системата "увисва" и само рестарт мога да направя, след изтриване на MouseWizard, всичко се оправя и си работи нормално.

Изтеглих от тук всичко което сте препоръчали, но проблема винаги е еднакъв, системата тотално "увисва" след няколко кликвания с мишката.

Ако, някой е чул за такъв проблем или алтернативна програмка ще се радвам много за помощ.

Благодаря.

Редактирано от korn3
Малки грешки на които не обърнах внимание.
Публикувано

Пиши ЛС на Aveliky, той ще те "светне" по - подробно как става, видял съм нагледно.

Публикувано

За допълнително функции за Magic Mouse си изтегли MagicPrefs от сайта на Apple.

• 2 месеца по-късно...
Публикувано

Линка на предната страница вече не работи. Моля, който използва мишката на Windows 7, да качи драйвера, или каквото е необходимо за пълното й функциониране. Ще се оглеждам за линкче.

Благодаря.

Google is your friend:

win 32 bit

Свали

win 64 bit

Свали

Редактирано от alxx
Публикувано

Чудно защо, но като стартирам файла ми излиза следното съобщение:

The current language is not supported by the Device Driver Installation Wizard.

Contact the vendor that provided you this package.

Ако някой има идея какъв ми е проблема, ще съм благодарен отново да ми помогнете..

Публикувано

Смени си езика на бозата бе човек, то си го пише. Какво се чудиш толкова?

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Може ли някой да даде линк за крак за да работи мишката под win 7,другите линкове не работят...

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

Здравейте,

Когато повдигна Magic Mouse-а, за да я преместя леко, курсора отскача накъдето си пожелае (на iMac 21.5). Това не се случва с другата ми мишка на Logitech. При вас има ли такова поведение?

Публикувано

Искам да попитам собствениците на този мишок следното: кликването същото като при mighty mouse-a ли е?

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...