techo91 Публикувано Януари 15, 2010 Публикувано Януари 15, 2010 Перфектна е, ще купувам още бройки. Първоначално мислех да се оттърва от кликането, но после видях, че си е нужно за по удобна работа. Цитирай
yovet0 Публикувано Януари 19, 2010 Публикувано Януари 19, 2010 (редактирано) Просто няма такава мишка, страшно удобна е. Ползвах Mighty Mouse, която просто не можех да използвам и с удоволствие я пратих към Адамов(той поне им се радва). Реших да ползвам поне 2 дена, новата Magic Mouse, преди да я купя, и съм много впечатлен от мишката, сякаш е правена за мен така ми пасна. Да ви кажа заслужава си всяка една стотинка, както и всички продукти на Apple. Редактирано Януари 20, 2010 от yovet0 Цитирай
yovet0 Публикувано Януари 27, 2010 Публикувано Януари 27, 2010 Пробвайте това defaults write -g com.apple.mouse.scaling -1 На мен ми свърши чудесна работа, понеже премахва ефекта на ускорение или забавяне на курсора, когата движите мишката по-бързо или побавно(не знам дали го обясних правилно), пробвайте, на мен ми е перфектно вече. Цитирай
tarikatcho Публикувано Януари 28, 2010 Публикувано Януари 28, 2010 Абе и аз се замислям да си взема такава и да питам удобна ли е за игри ? Цитирай
yovet0 Публикувано Януари 28, 2010 Публикувано Януари 28, 2010 Не съм я пробвал за игра, но според мен няма да е много удобна, причината е, че за кликването е някак си по твърдо, и в игра това би ми причинило известен дискомфорт. Но за прецизност няма равна, предполагам че с допълнителни настройки, може да се превърне в префектната мишка за всичко. Цитирай
LUBECA Публикувано Февруари 14, 2010 Публикувано Февруари 14, 2010 А бе успях да я свържа и работи, но няма скрол. Не ми стана ясно как да го реша този проблем Цитирай
yovet0 Публикувано Февруари 14, 2010 Публикувано Февруари 14, 2010 Изтегли ъпдейта за Wireless Mouse от сайта на Apple. Това реши проблема със скрола на един познат на MacBook-a. Цитирай
LUBECA Публикувано Февруари 14, 2010 Публикувано Февруари 14, 2010 става въпрос за PC с win7. На мака върви без проблеми. Цитирай
intruder Публикувано Февруари 15, 2010 Публикувано Февруари 15, 2010 А Windows-а x64 ли е или x32? Питам от любопитство, защото аз на Vista x32 я подкарах със скрол с драйверите в темата, но в офиса съм с Win2003 Server x64 и ударих на камък по същия начин. Цитирай
LUBECA Публикувано Февруари 15, 2010 Публикувано Февруари 15, 2010 Windows-a е х32. Би ли ми казал как успя да я подкараш? Нещо явно ми убягва. Подкарах я но няма скрол, а само ляв и десен клавиш. За капак на всичко, постоянно ми се дисконектва клавиатурата когато и двете са свързани. Клавиатурата е wirless keaboard na Apple-алуминиевата. Цитирай
LUBECA Публикувано Април 29, 2010 Публикувано Април 29, 2010 Някой знае ли, дали се е появило решение за magic mouse за win? По специално проблема със скрола. Цитирай
intruder Публикувано Май 2, 2010 Публикувано Май 2, 2010 (редактирано) @LUBECA - Аз нямам проблем със скрола под Windows. Както по-рано писах под Vista x32 си работи нормално със хоризонтален и вертикален скрол. От скоро я ползвам и под Windows 7 x64 и също имам и хоризонтален и вертикален скрол. Инсталирал съм само драйверите за Windows, към които е дал линк ThUnDeR на предната страница. Редактирано Май 2, 2010 от intruder Цитирай
korn3 Публикувано Май 8, 2010 Публикувано Май 8, 2010 (редактирано) Здравейте, имам макбук про с операционна система Snow Leopard, ъпдейтнал съм до последната версия, ако не се лъжа номера на версията е 10.6.3. Имам Magic Mouse. Мишката си работи много добре, но работи като обикновено мишле, имам десен, ляв бутон, които нагласих от System Preferences, но прочетох, че можело да се добавят още функций, и реших да си изтегля допълнителен софтуер. Oпитах се да инсталирам от сайта на Apple, ъпдейт, при инсталацията на ъпдейта ми дава грешка. После се опитах да инсталирам MouseWizard, инсталира се успешно, но след няколко клика, системата "увисва" и само рестарт мога да направя, след изтриване на MouseWizard, всичко се оправя и си работи нормално. Изтеглих от тук всичко което сте препоръчали, но проблема винаги е еднакъв, системата тотално "увисва" след няколко кликвания с мишката. Ако, някой е чул за такъв проблем или алтернативна програмка ще се радвам много за помощ. Благодаря. Редактирано Май 8, 2010 от korn3 Малки грешки на които не обърнах внимание. Цитирай
Alxx® Публикувано Май 8, 2010 Публикувано Май 8, 2010 Пиши ЛС на Aveliky, той ще те "светне" по - подробно как става, видял съм нагледно. Цитирай
r3ac7 Публикувано Май 8, 2010 Публикувано Май 8, 2010 За допълнително функции за Magic Mouse си изтегли MagicPrefs от сайта на Apple. Цитирай
petio.dimitrov Публикувано Юли 21, 2010 Публикувано Юли 21, 2010 Линка на предната страница вече не работи. Моля, който използва мишката на Windows 7, да качи драйвера, или каквото е необходимо за пълното й функциониране. Ще се оглеждам за линкче. Благодаря. Цитирай
Alxx® Публикувано Юли 21, 2010 Публикувано Юли 21, 2010 (редактирано) Google is your friend: win 32 bit win 64 bit Редактирано Юли 21, 2010 от alxx Цитирай
petio.dimitrov Публикувано Юли 22, 2010 Публикувано Юли 22, 2010 Чудно защо, но като стартирам файла ми излиза следното съобщение: The current language is not supported by the Device Driver Installation Wizard. Contact the vendor that provided you this package. Ако някой има идея какъв ми е проблема, ще съм благодарен отново да ми помогнете.. Цитирай
techo91 Публикувано Юли 22, 2010 Публикувано Юли 22, 2010 Смени си езика на бозата бе човек, то си го пише. Какво се чудиш толкова? Цитирай
kachaka Публикувано Август 2, 2010 Публикувано Август 2, 2010 Може ли някой да даде линк за крак за да работи мишката под win 7,другите линкове не работят... Цитирай
ifif Публикувано Август 23, 2010 Публикувано Август 23, 2010 Здравейте, Когато повдигна Magic Mouse-а, за да я преместя леко, курсора отскача накъдето си пожелае (на iMac 21.5). Това не се случва с другата ми мишка на Logitech. При вас има ли такова поведение? Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Август 28, 2010 Публикувано Август 28, 2010 Искам да попитам собствениците на този мишок следното: кликването същото като при mighty mouse-a ли е? Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.