Pe6o666 Публикувано Февруари 13, 2012 Публикувано Февруари 13, 2012 Мишката е уникааална!!! Благодарности на arm11 Цитирай
gygeorgiev Публикувано Февруари 19, 2012 Публикувано Февруари 19, 2012 undefined Яде батериите за 1 месец! undefined Цитирай
gygeorgiev Публикувано Февруари 19, 2012 Публикувано Февруари 19, 2012 Това решава проблема http://mobeetechnology.com/products.html, но е малко скъпо! Аз си го купих и съм много доволен. Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Февруари 20, 2012 Публикувано Февруари 20, 2012 Добре де, месец малко ли ти се вижда за батерия на безжична блутуут мишка, поддържаща такива жестове?! Аз имам един проблем, който е по-скоро свързан със самия мак. Като тегля нещо (торент, голям файл от скайп, тайм машината се бекъпва и т.н.) се получава ужасен лаг - както на меджик мауса, така и на тракпада, като е по-ужасяващо при втория. Явно това е масов проблем и за мен е доста голяма недомислица от страна на Епъл. Къде точно - не знам. Но е по хардуера. С безжична мишка на Лоджитек няма лаг, но тя си ползва собствен усб ресийвър. Цитирай
Alxx® Публикувано Февруари 20, 2012 Публикувано Февруари 20, 2012 Не е хардуер - блутуут драйвърите се сриват. Цитирай
arm11 Публикувано Февруари 20, 2012 Публикувано Февруари 20, 2012 Егати, 30 дни с едни батерии си е супер. Аз съм с Logitech Performance MX, 1 ден гейминг или 4-5 дни разцъкване. Е да с една батерия работи, но все пак... Добре че се презарежда. Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Февруари 20, 2012 Публикувано Февруари 20, 2012 Хм, значи изцяло софтуерен проблем е тогава.. Вече мина доста време, а Епъл още не са си свършили работата както трябва! Може ли да създадат такива страхотни мишки и тракпадове с такъв проблем.. Трябва да добавят към ръководството за употреба: "не ползвайте мишката ви, докато теглите големи файлове" или "не теглете големи файлове"/ "не пускате бекъп през тайм машин.." Направо нямам думи. Цитирай
turganay Публикувано Март 2, 2012 Публикувано Март 2, 2012 Здравейте, два часа се мъча да намеря драйвери за Win 7/ 64, ако някой ги има да ги сподели с мен тук или на лични. Цитирай
Veselin Minchev Публикувано Март 2, 2012 Публикувано Март 2, 2012 Имаш лично. Win7 x64bit drivers Цитирай
Mkarchev Публикувано Август 26, 2012 Публикувано Август 26, 2012 Някой да има новата версия на MouseWizard? Цитирай
papalin4o Публикувано Февруари 8, 2013 Публикувано Февруари 8, 2013 Здравейте. А бе има ли как да изключа тази инерция на Magic Mouse, че нещо немога да свикна Цитирай
Alxx® Публикувано Февруари 8, 2013 Публикувано Февруари 8, 2013 System preferences/mouse/scrolling with inertia махаш тикчето. Цитирай
papalin4o Публикувано Февруари 8, 2013 Публикувано Февруари 8, 2013 Не, не инерцията при скролване. Тя ми е перфектна. Имам предвид, че като движа ръката бавно и курсура на мишката се движи бавно, а когато направя рязко движение, курсура на мишката също отива в края на екрана. Цитирай
Alxx® Публикувано Февруари 9, 2013 Публикувано Февруари 9, 2013 Това не се настройва, под боза е същото. Сигурно има някаква врътка през терминал, но не я знам. Намали тракинга, и може и да свикнеш Цитирай
papalin4o Публикувано Февруари 9, 2013 Публикувано Февруари 9, 2013 Благодаря. Ще се човъркъм из форумите за Мак дали някъде няма решение на проблема, а пък може да свикна докато намеря отговор Цитирай
papalin4o Публикувано Февруари 9, 2013 Публикувано Февруари 9, 2013 Да, това е идеята, но просто не съм свикнал и затова ми е кофти все още. 1 Цитирай
Monro Публикувано Април 4, 2013 Публикувано Април 4, 2013 Колеги, какви батерии и зарядни използвате? Четох за eneloop на sanyo, но мнението беше старичко, може пък да има нещо ново? Цитирай
Stanev Публикувано Април 4, 2013 Публикувано Април 4, 2013 Аз съм с enelop и съм много доволен, на практика забравям кога съм ги зареждал. Изкарват доста време. Цитирай
stangen Публикувано Април 5, 2013 Публикувано Април 5, 2013 Обикновенни алкални Дурасел ( с моето ползване 2 месеца ме изкарват). Ползва се всяка вечер + събота и неделя и мишока не се гаси от копчето. Така, че за мен не виждам смисъл да си купувам акумулаторни. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.