След като минах на iOS 5.0 имам някой трудности с iCloud.
- В контактите ми на телефона започнаха да се появяват дублажи ( Едно име с еднаква информация го има 2 или 3 пъти), най-интересното е, че няма закономерност. Освен това имам контакти в телефона липсващи в облака?
- има и някакъв проблем със синхронизирането на iCal. Ако правя промени на МВР-то, то те се синхронизират и се появяват на телефона, обратното обаче не се случва......добавям нещо в телефона и то не се появява на МВР-то?
Въпрос
wsgar3
Привет,
След като минах на iOS 5.0 имам някой трудности с iCloud.
- В контактите ми на телефона започнаха да се появяват дублажи ( Едно име с еднаква информация го има 2 или 3 пъти), най-интересното е, че няма закономерност. Освен това имам контакти в телефона липсващи в облака?
- има и някакъв проблем със синхронизирането на iCal. Ако правя промени на МВР-то, то те се синхронизират и се появяват на телефона, обратното обаче не се случва......добавям нещо в телефона и то не се появява на МВР-то?
Моля за съвет! Аз ли бъркам нещо....
Благодаря предварително!
Top Posters For This Question
12
12
10
4
Популярни дни
Ноем 2
15
Ноем 5
9
Ноем 23
9
Ноем 26
6
Top Posters For This Question
The Shaman 12 posts
Alxx® 12 posts
Jordyv 10 posts
matsan 4 posts
Популярни дни
Ноем 2 2012
15 posts
Ноем 5 2012
9 posts
Ноем 23 2012
9 posts
Ноем 26 2012
6 posts
Популярни публикации
uomoto
Sync Address Book Contact като избереш не става ли? Replace info from this iPhone трябва да избереш. Ако имаш гуугъл акаунт и са ти там контактите пак става или yahoo. Предполагам, си с последната
Alxx®
Синкваш мак-а с облака и маркираш "риплейс инфо он мак"(или нещо подобно). След като са вече в мак-а - слагаш телефона, на таб-а info маркираш синхронизация на контактите, скролваш надолу на advanced
gogi6
Рестор не е рестарт!!!Мисля,че си се пообъркал?Прочети как се прави Restore!!!
Добавени снимки
69 отговора на този въпрос
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.