Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Аз имам 3ка , 2ката я продаох че с тоя джейл само се напрягам вече, та мисълта ми е че си мятаме ваичко на телевизора на 1080 и си е ок. С малко мерак може да се ползват всичките услуги които има вградени дет се вика , а и знам че и plex нещо се магери да се слага и 3ката .

П.П.

Гога всяко нещо струва толкова колкото хората са готови да платят за него . Аз мойта 2ка я продадох на цената на чисто нова 3ка в БГ магазин .

Публикувано

Само казвам и за 2ката и за 3ката

Публикувано

Колеги, в крайна сметка не можах да преценя, като оставим цената на страна, ще мога ли да ползвам ATV2 с последната излязла за него версия на Коди без проблем?

Поиграх си да сваля ПЦ версията на работа и добавих разните там адони и репота. Очарован съм колко добре работи. Да очаквам ли много по-бавна/кофти работа на ATV2?

Другото, което не ми стана много ясно - четох, че е по-добре да се ползва лан кабел за да няма грижи с буфериране и т.н. Обаче по този начин - ATV на ethernet, а телефоните и макове на WIFI ще имам ли AirPlay?

Публикувано (редактирано)

Няма проблем с AirPlay;)Случва се да крашва Kodi:(

Редактирано от gogi6
Публикувано

Аз още използвам АТВ2 и съм много доволен. Не съм използвал Kodi. Използвам Infuse

В infuse съм си направил връзка с мак-а и каквото имам на него си го гледам директно там, също съм си направил връзка и за капсулата и от там гледам филми/сериали, които съм архивирал. Откакто съм с капсула никакъв бъферинг, преди това имах проблеми.

Според мен покупката на АТВ 2 е оправдана, такова удобство за филми не съм имал никога.

Предназначението на Kodi е съвсем различно от infuse.

Редактирано от arm11
Публикувано

По-удобно от Infuse няма. Пускам АТВ-то и с два клика гледам. В XBMC трябва да влизам в него, да чакам да зареди...

А и като гледам сериал и ми омръзне след Н-та серия превключвам към ТВ и след време като ми се догледа пак сериала като включа съм направо в папката със сериала и знам до коя серия съм стигнал

Публикувано

Явно не си ползвал особено, Kodi!

В предния пост си писал,че не си използвал Kodi.Не обърквай хората,защото се ползват за различни неща.Естествено,че infuse е по-добро за гледане на шернати дискове.Но за онлайн филм какво ползваш?По темата...едно прилично андроид у-во за около 150-200 кинта,с опции да му инсталваш каквото си пожелаеш,е по-добрия вариянт ;)

Опс,засякохме се ;)

Редактирано от arm11
Публикувано

Трябва да отворим една тема за тези устройства, защото ми е интересно, но е пълна мъгла за мен. Имам предвид тези андроидските устройства.

Публикувано

Има по-бюджетен на пари и никак лош вариант с малинка за 80 кинта(топ моделът) и оупънелек или подобна дистрибуция. Питайте @plam4e ;)

Това иска познания.Няма и дистанционно :(

Редактирано от arm11

И аз мислих за този вариант, и точно липсата на дистанционно и заместването му с телефон ме отказа.

А може би не е зле и да се изчака да видим дали ще покажат ATV4 другата седмица.

btw миналия месец бях при приятел в Дъблин и гледах какво ползва той. Ако тук Нетфликс-а работеше, нямаше и да си помисля да се занимавам с подобни гимнастики. За смешни пари си имаш почти всичко легално...

Редактирано от OXYGEN
Публикувано

С попкорн и без пари...

Публикувано

Аз гледам със субтитри, тези които съм пробвал онлайн не предлага вариант за субс. Преди съм пробвал и разни добавки в XBMC, и там имаше опция за търсене на субс, но ако намери вероятността да са добри не е голяма.

Публикувано

Пак ти казвам, изказваш се абсолютно неподготвен.

Публикувано

Ще преставят ново AppleTV,ясно е като бял ден от постера за събитието:

11377171_1152630018096648_3280798928147085477_n.jpg?oh=942d73896a474dea3eecd354c689715d&oe=55F59DFD

Относно Plex за AppleTV 3 - лично аз се разсипвам да го ползвам и не ми е създавало никакви ядове.Ето ти подробно описание как се инсталира.

Публикувано

Не знам, ама на мен ми излиза със странни символи линка...

Публикувано

Safari -> View -> Text Encoding -> Cyrillic (Windows) и е ОК :smile:

post-8-0-89404000-1433333253_thumb.png

post-8-0-30701400-1433333353_thumb.png

post-8-0-35911000-1433333270_thumb.png

Публикувано

Ще преставят ново AppleTV,ясно е като бял ден от постера за събитието

Този слух се опроверга. Според техблоговете, Епъл в последния момент са решили да отложат анонса на новата генерация АТВ, защото не е напълно готов за прайм тайм.

За Плекс - и аз го ползвам на 3-ката и е повече от идеален. Продадох си и едната 2-ка, понеже просто вече не ми е нужна..

Публикувано

Добре, някъде бях чел из нета, как по някое време Плекс-а спрял да работи на ATV3.

Трябва ли да е с определен по-стар FW или няма проблем и с чисто нов ATV3 с последен FW пак става?

Публикувано

Този слух се опроверга. Според техблоговете, Епъл в последния момент са решили да отложат анонса на новата генерация АТВ, защото не е напълно готов за прайм тайм.

Ще ме хване доста яд,ако това се окаже вярно...

@OXYGEN

Потвърдено-с последният ъпдейт на AppleTV 3,Plex-а спира да работи.

Има един изчанчен начин за оправяне,като ми остане малко време ще го драсна на български.

Това е начина - https://langui.sh/2013/08/27/appletv-ssl-plexconnect/ , ако на някой му се занимава,може да ме изправари и да го преведе той.

Публикувано

Има по-бюджетен на пари и никак лош вариант с малинка за 80 кинта(топ моделът) и оупънелек или подобна дистрибуция. Питайте @plam4e ;)

Алекс, мъка е с малинката. Мъчих около месец да гледам през него, но адски тегаво върви, забива, буферура и т.н. Иначе за дистанционно си ползвах телефона с Kodi Remote.

Публикувано

Нямам такива наблюдения. Даже има еърплей.

Вече съм с ATV3 и до тук съм доволен. Много по-добро от Chromecast според мен.

Имам само следното неудобство и се надявам да има някакво решение:

За да работи Plex се правят там гимнастиките с Plex Connect и добавяне на DNS на ATV. По този начин целия тряфик минава през компютъра. Съответно, ако не искам да си пускам Макбука (или пък ако не е на батерия и след определения му период той "заспи") ATV загубва връзка. Това е доста дразнещо, ако не използвам Plex, а някоя от другите възможности на ATV. Например вчера на няколко пъти така ми прекъсва докато гледах Red Bull TV.

Има ли как да мога да променям бързо и лесно настрийките на ATV, за да може когато не ползвам Plex, да няма нужда и Макбука ми да е пуснат?

Редактирано от OXYGEN

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...