BulgarianSS Публикувано Юни 8, 2015 Публикувано Юни 8, 2015 Можеш ръчно да сменяш DNS-a,ама е крива история. Спри функцията на мак-а ти да заспива и няма да имаш този яд Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Ноември 16, 2015 Публикувано Ноември 16, 2015 (редактирано) Появи ми се наскоро следния проблем - АТВ2 излиза само като speaker в airplay опциите на Макове и iOS устройства => само звук, няма видео. Правих 2-3 ресета на АТВ-то, forget WiFi network, ъпдейти през Maintanence, рестарт на рутера и на мак-а... Някой да знае как да го оправя или няма начин без рестор? Последния софтуер се джейлва, нали? Редактирано Ноември 16, 2015 от DreamcatcheR Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Ноември 16, 2015 Публикувано Ноември 16, 2015 Не разбрах. До преди няколко дни работеше airplay mirroring от Мак (10.11.1) и iPhone 4 (7.1.2). Цитирай
gogi6 Публикувано Ноември 16, 2015 Публикувано Ноември 16, 2015 Имам предвид у-ва с 9.0 нагоре могат да стриймват само музикаЩо така се осраха,незнам!Да им купуваме новите А-твта Цитирай
johnnybravo Публикувано Ноември 16, 2015 Публикувано Ноември 16, 2015 Не е точно така, защото ако си направиш ъпдейт на старото Apple TV, airplay ще ти заработи без проблеми. Никой не е длъжен да се съобразява с това, че ние не си правим ъпдейт заради Jailbreak-a edit: Аз също съм от засегнатите но след няколко дни прекарани с Apple TV 4, двойката вече нИ мЪ кефи чак толкова. 3 Цитирай
gogo75 Публикувано Ноември 19, 2015 Публикувано Ноември 19, 2015 (редактирано) А аз да попитам имам apple tv 1 даЛИ е възможно да плейвам филми от ipada и по точно от movie boxa, защото за двойката е ясно че за сега не става. Редактирано Ноември 19, 2015 от arm11 Цитирай
baronbg Публикувано Ноември 19, 2015 Публикувано Ноември 19, 2015 И тук си в заблуждение или по точно не си разбрал. Двойката става, с последния софтуер да си плейваш фими и от айпада и от айфона. Не става за джейл, който не ти е необходим за това което искаш. Това само по втората част от въпроса ти, за първата генерация не съм наясно. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
gogo75 Публикувано Ноември 19, 2015 Публикувано Ноември 19, 2015 (редактирано) Не цитирай. Не разбрах и за това попитах дали това важи и за единицата понеже имам и двете и ако става за единицата ще е супер мерси се пак. Редактирано Ноември 19, 2015 от arm11 Цитирай
dessyteneva Публикувано Ноември 19, 2015 Публикувано Ноември 19, 2015 Моля, не цитирай предходен пост, счита се за спам! Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Ноември 19, 2015 Публикувано Ноември 19, 2015 За последния фърм май има джейл, но е tethered. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.