Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Можеш ръчно да сменяш DNS-a,ама е крива история.

Спри функцията на мак-а ти да заспива и няма да имаш този яд :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

• 5 месеца по-късно...
Публикувано (редактирано)

Появи ми се наскоро следния проблем - АТВ2 излиза само като speaker в airplay опциите на Макове и iOS устройства => само звук, няма видео.

IMG_0140.jpg

Правих 2-3 ресета на АТВ-то, forget WiFi network, ъпдейти през Maintanence, рестарт на рутера и на мак-а...

Някой да знае как да го оправя или няма начин без рестор? Последния софтуер се джейлва, нали?

Редактирано от DreamcatcheR
Публикувано

Орязано е от 9.0 нагоре

Публикувано

Не разбрах. До преди няколко дни работеше airplay mirroring от Мак (10.11.1) и iPhone 4 (7.1.2).

Публикувано

Имам предвид у-ва с 9.0 нагоре могат да стриймват само музика:(Що така се осраха,незнам!Да им купуваме новите А-твта

Публикувано

Не е точно така, защото ако си направиш ъпдейт на старото Apple TV, airplay ще ти заработи без проблеми. Никой не е длъжен да се съобразява с това, че ние не си правим ъпдейт заради Jailbreak-a :smile:

edit: Аз също съм от засегнатите ;)

но след няколко дни прекарани с Apple TV 4, двойката вече нИ мЪ кефи чак толкова.

А аз да попитам имам apple tv 1 даЛИ е възможно да плейвам филми от ipada и по точно от movie boxa, защото за двойката е ясно че за сега не става. Редактирано от arm11
Публикувано

И тук си в заблуждение или по точно не си разбрал. Двойката става, с последния софтуер да си плейваш фими и от айпада и от айфона. Не става за джейл, който не ти е необходим за това което искаш.

Това само по втората част от въпроса ти, за първата генерация не съм наясно.

Не цитирай.

Не разбрах и за това попитах дали това важи и за единицата понеже имам и двете :smile: и ако става за единицата ще е супер мерси се пак. Редактирано от arm11
Публикувано

Моля, не цитирай предходен пост, счита се за спам!

Публикувано

За последния фърм май има джейл, но е tethered.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...