Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Излишни не са, но между слаб компютър и АТВ3 без джейл трябва да конвертирам/сменям контейнер. И понякога незнам защо но конвертираните филми не ги чете АТВ-то. Като цяло "картинката" не е добра за мен.

Публикувано

Здравейте.

Има ли програма аналог на iFlicks за Windows ?

Трябва ми за смяна на контейнера на HD филм за да мога да го гледам на аТВ 3.

Благодаря предварително.

Публикувано

За уиндоус виж тази: http://forum.videohelp.com/threads/340675-Mkv%D0%A2%D0%BEMp4-v0-220a-rapid-tool-for-repack-Mkv-to-Mp4

Лично не съм я пробвал, защото съм на Мак, но по описанието изглежда ще върши работа.

Публикувано

Форка, "ръчната" я има и за уин. На мака е чудо, на уин-а би трябвало също да е.

Публикувано

"Ръчната" е добре, но за съжаление тръгна да ми конвертира филма и времето за конвертиране е към 2 часа :(, а със на Форката програмката стана за 26мин. всичко, но още не съм го пуснал през aTV-то да видя дали всичко е наред.

Публикувано

Кое ще е по-добре, да продам АТВ3 и да си купя АТВ2 или да сменя лъвът със снежния леопард? :scratch:

Публикувано

Ми...аз съм с бая по - мощна машина, но си стоя на снежко. За едната гъзария и жестове с мишката(имам си ги другояче) не ща да си правя компа бавен. Лъв=МакВиста.

Публикувано

Прав си, ще потърся време да сваля на снежко, макар че ще ми даде доста работа.

Публикувано

Здравейте.

С програмката на Форката, всичко е шест, но нямам звук :( На какво може да се дължи?

Публикувано

Krasisv вземай atv2 докато се намират все още, преди малко погледах в ebay,com, цената там на atv2 тръгва от 170$ :)

• Alxx®: на core duo Лъва наистина е като Виста, но на новите Air-и си върви много добре, аз лично съм доволен.

Публикувано

Върви перфектно даже ;)

Публикувано

Благодаря за съвета trick_979, но не ми се дават сега тези пари. Пък и незнам как АТВ2 "дъвчи" филмите с висока резолюция. Сега вече съм на сноу леопард и компа се държи значително по-добре. Ще си помисля дали да чакам джейл с 3-ката или да го сменя с 2-ката.

Публикувано

Atv 2 нищо не дъвче!Гледа всичко перфектно!!!!

Публикувано

Здравейте. Възнамерявам да си закупя Apple TV, но имам нужда от компетентно мнение по въпроса. Интересува ме към кое поколение на продукта да се насоча? Чета, че 3-ката има проблеми при плейването, несъвместимост с телевизори и т.н. Оборудван съм с всички продукти на Apple, включително и Airport Extreme, ако това е от значение за по-донрото функциониране на продукта. Та какво ще ми препоръчате?

Публикувано

ATV2 има джейлбрейк, т.е. ще можеш да иснталираш програми с който да плейваш спокойно всякакви видео формати. Основната разлика е, че не можеш да плайваш 1080р.

Публикувано

Ако прекарваш много време пред телевизора определено АТВ2, ако гледадаш умерено или по-скоро отвреме навреме но предпочиташ 1080р, не те притеснява да конвертираш/сменяш контейнер и имаш голям ТВ може да заложиш на АТВ3.

Публикувано

Някой играл ли си е да слага custom скрийнсейвър? До скоро ползвах flickr но там лимита е 200 снимки, не мисля да плащам $25/година заради един скрийнсейвър. Искам да си гледам снимки от шерната папка/нас/веб ... Има опция да се ъплоуднат снимки във /var/root и да ги чете от там, но не знам колко свободно място му е нужно на atv2? Сега е 6,5GB

Публикувано

Photo Stream?

Публикувано

Не ги искам тези снимки по другите дивайси, а само на АТВ-то. Друг акаунт само за тази цел пак не е работещ вариянт заради iTunes либрарито.

Публикувано

За Apple tv-to ,PhotoSteam е супер!Нали вече можеш да изтриваш която снимка си искаш!Много съм доволен!

Публикувано

Тайминга на субтитрите имаше ли чалъм да се настройва, че голямо разминаване на един филм...

Публикувано

Само на XBMC!Задържаш OK и влизаш в менюто и настройваш:)

Публикувано

За медия плейъра ми трябва.

XBMC не ползвам :)

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...