gogi6 Публикувано Юни 5, 2012 Публикувано Юни 5, 2012 При мен се е получавало разминаване в тайминга,ако си пусна филма от там до където съм го гледал...1-2 пъти!Излизам от менюто,пускам отначало и превъртам и се оправяДали не е от това?Или суб не пасват?! Цитирай
ioshin Публикувано Юни 5, 2012 Публикувано Юни 5, 2012 Някой няма ли да каже нещо по въпроса с спирането HD каналите в live tv на johnnybravo и rtmpGUI Цитирай
arm11 Публикувано Юни 5, 2012 Публикувано Юни 5, 2012 Излезе нов firmware за АТВ2 и АТВ3 AppleTV(2G) (AppleTV2,1)5.0.2 (9B830) 06/05/2012 16:19:01 AppleTV3,1 (AppleTV3,1)5.0.2 (9B830) 06/05/2012 16:19:01 Цитирай
ioshin Публикувано Юни 7, 2012 Публикувано Юни 7, 2012 Тази вечер се изненадах приятно всичко бачка HD каналите имам в предвид Цитирай
krasisv Публикувано Юни 11, 2012 Публикувано Юни 11, 2012 На някой да му се намира АТВ2 излишно и го продава? Цитирай
papalin4o Публикувано Юни 19, 2012 Публикувано Юни 19, 2012 Няма ли начин да си платя и да кача XBMC на Apple TV3 ? Гледам има aTV Flash за 29.94$, но пак е за аТВ2 Все пак на iPhone ако си харесам някое приложение и нямам джейл си го купувам от AppStore, при Apple TV няма ли такъв алтернативен вариант? Цитирай
BulgarianSS Публикувано Юни 19, 2012 Публикувано Юни 19, 2012 Не е точно така-xbmc-то го няма в App Store-a. Същото е и с iPhone-а - неща толкова полезни пак ги няма там. Цитирай
papalin4o Публикувано Юни 19, 2012 Публикувано Юни 19, 2012 Да, както е Cydia. Ебаси тъпата работа. Още ще се чака за джейл за 3ката П.П. Кажете програмка за Windows която да конвертира или сменя контейнера от .mkv на .mp4, но да може и звука да е DTS или AC3, един вид да е 5.1 звука ? Благодаря предварително. Цитирай
The Shaman Публикувано Август 15, 2012 Публикувано Август 15, 2012 Не е по темата, но няма къде: Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Август 20, 2012 Публикувано Август 20, 2012 Това ясно, но моята 3-ка ми наду главата (или по-скоро очите), че иска ъпдейт. На всеки 2-3 минути излиза досадното съобщение. Наскоро нещо спря. Опасявам се някой от къщата да не му е дал ъпдейт Така или иначе си мисля, че по-скоро ще имаме джейл за новия iPhone, отколкото за АТВ3. Цитирай
papalin4o Публикувано Септември 6, 2012 Публикувано Септември 6, 2012 Здравейте. Никъде не открих отговор на въпроса ми и затова ще попитам тук. Как мога да гледам на aTV2 Blu-Ray филм ? Пробвах със XBMC, но насича? Дали има някой плъгин или нещо друго? Благодаря за отговора! Цитирай
eek Публикувано Септември 6, 2012 Публикувано Септември 6, 2012 Направи си FTP на компютъра и го добави в xbmc-a. Ftp протокола поддържам по-бърз пренос, но все пак зависи от мнгого неща. Какъв ти е рутера, каква ти е мрежовата карта на компа и т.н Цитирай
BulgarianSS Публикувано Септември 6, 2012 Публикувано Септември 6, 2012 За FTP ползвай FileZilla. Лесно за настройване и работи безотказно.Пък и е безплатна. Sent from my iPhone using Tapatalk v. 1.14 Цитирай
johnnybravo Публикувано Септември 6, 2012 Публикувано Септември 6, 2012 Media Player от aTV Flash също отваря доста формати: AVI, DVR-MS, FLV, M2TS, M4V, MKV, MOD, MOV, MP4, MPEG, MPG, MTS, TS, WMV DVD Files: DVDMEDIA, IMG, ISO and VIDEO_TS/VOB Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Септември 6, 2012 Публикувано Септември 6, 2012 За чий ! ти е да гледаш bluray филм на устройство поддържащо 720п? Както е казал и Джони, Media Player поддържа какви ли не формати (всички популярни поне), защо ще се бъхтиш да стриймваш 30+ гб по WiFi и то след като няма да го гледаш full hd? А аз съм забелязал, че дори с обикновено 1080п .мкв понякога се задъхва и ми буферира честичко.. Не знам как стои въпроса с АТВ3, дали има повечко рам например и след един евентуален джейл дали ще се справя перфектно с по-тежки full hd филми.. Цитирай
papalin4o Публикувано Септември 7, 2012 Публикувано Септември 7, 2012 Имам и Apple TV3, но чакам джейла за него Определено ще е по-добро, защото процесора и РАМ-та са му повече от на Apple TV2. Със Media Player пак насичат BluRay филмите. Имам доста заглавия BluRay и просто вчера ми се догледа някой от тях, но го нямах за съжаление на 720p, а нямах време да го дърпам и затова попитах. Иначе не са ми приоритет BluRay-овете. П.П. Със Media Player когато пусна и .wmv файл също насича, незная на какво се дължи това. Дори файла когато е 1GB. Цитирай
arm11 Публикувано Септември 7, 2012 Публикувано Септември 7, 2012 Зависи от много неща. При мен АТВ2, филм 1ГБ буферира през 30сек и друг 8ГБ нито веднъж. Кодеци, битрейт и т.н. Цитирай
gogi6 Публикувано Септември 7, 2012 Публикувано Септември 7, 2012 Откакто си смених рутера никога не съм имал проблеми!За TimeCapsule говоря! Цитирай
arm11 Публикувано Септември 7, 2012 Публикувано Септември 7, 2012 Е и аз съм със същият рутър. А .wmv пък въобще не ги харесва, плейва ги с 300 зора и с някакъв зверски лаг. XBMC Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Септември 7, 2012 Публикувано Септември 7, 2012 Мдам.. и на мен главното ми оплакване от медиа плеър е лошата поддръжка на .wmv... Дано го оправят с някой ъпдейт, но то откакто има ATV flash black е така.. Цитирай
papalin4o Публикувано Септември 9, 2012 Публикувано Септември 9, 2012 Здравейте. Имам друг въпрос. Защо aTV2 няма звук на AC3 /Dolbi Digital/ звук? DTS-а е перфектен, но AC3 през XBMC и Media Player няма звук. На Media Player е включено да подържа AC3 от настройките. На ресийвъра отчита, че звука е Dolbi Digital, но не възпроизвежда нищо. Само DTS. На какво може да се дължи това? Дали трябва да се инсталира нещо допълнително? Благодаря Ви! Цитирай
johnnybravo Публикувано Септември 9, 2012 Публикувано Септември 9, 2012 При теб нещо не е както трябва. Ето едно старо видео, което направих преди време при подобни оплаквания: Цитирай
papalin4o Публикувано Септември 9, 2012 Публикувано Септември 9, 2012 Да, това клипче го гледах. Но от какво може да се дължи, че да няма при мен? Също така, при мен менюто е наредено по друг начин. Да, джейлвам наново ли? Цитирай
johnnybravo Публикувано Септември 9, 2012 Публикувано Септември 9, 2012 Не, изчакай да видя моите настройки. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.