Публикувано Август 8, 201114 гд user&pass-оставаш празно полето.Всичко друго си е,както колегата е споменал.При мен си работи перфектно.
Публикувано Август 11, 201114 гд Благодаря много! Тръгна всичко точно, обаче data roaming нали няма да ми начисли нищо отгоре?
Публикувано Август 19, 201114 гд Здравейте. Можете ли да ми кажете от кой вид gevey sim трябва да си купя, че като ги търся в ebay ми излизат няколко вида
Публикувано Август 19, 201114 гд Автор GEVEY SUPREME PRO, без допълнително рязане на сим картата!!! Аз съм точно с този, работи перфектно на 4.3.5
Публикувано Септември 8, 201114 гд Щом си с гей-сим - data roaming/ON , на APN=internet.globul.bg; user&pass=пробвай без, ако не ще - пиши globul и след всяка пренастройка правиш reboot. При мен това не сработва по никакъв начин. Телефона е iPhone 4 с турбина про, разбира се има активиран интернет на сим картата. Тествано на 4.2.1 и 4.3.3. Иначе с Мтел няма грижи. Други идеи? П.С. Не са слагани шитни като SBSettings и аналогични. Начисто.
Публикувано Септември 9, 201114 гд Другите идеи - не е направен кериър ъпдейта за глобул. Мяташ го ръчно - Неоля някъде беше постнал линк и инструкции за уиндоус.
Публикувано Септември 12, 201114 гд Купух за един приятел Gevey Superior от обява във форума Телефона е iPhone4 Modem 04.10.01 FW 4.3. Когато сложа Гевей картата и сим дава "SIM Failure". Нестига до съобщение, което трябва да се появи за да продължа с AirMode-то и т.н. Идеи и съвети моля.
Публикувано Септември 12, 201114 гд Автор 1.Дефектен гивеѝ 2.Не си резнал картата добре и не ляга на местото 3.Чети нагоре, обяснено е с подробности
Публикувано Септември 12, 201114 гд Гивея е от типа който не се реже сим-а. Остава да е дефектна. *аси късмета.
Публикувано Септември 12, 201114 гд Автор Има много случаѝ на дефектни чипове, не се впрягаѝ ами накараѝ продавача да го смени
Публикувано Септември 12, 201114 гд Всичко си дойде на мястото, след като махнах пин-а. Не е лошо да се пише в упътването при използването на Гивей. Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано Септември 12, 201114 гд от Cyberman
Публикувано Септември 12, 201114 гд http://bgiphone.com/topic/12421-gevey-sim-%d0%be%d1%82%d0%ba%d0%bb%d1%8e%d1%87%d0%b2%d0%b0%d0%bd%d0%b5-%d0%bd%d0%b0-iphone-4/page__view__findpost__p__105687
Публикувано Октомври 2, 201114 гд Колеги малко помощ! Имам iPhone 4 4.3.5 jailbraje redsn0w 9.9 нямам сигнатури, та gevey ultra си работеше перфектно на 4.3.3 но сега не иска да сработи! Моля който има опит да сподели кой сорс ползва и коя версия на furiousmod 1.02 или 1.1.0 както и сръпките за активация. Благодаря
Публикувано Октомври 6, 201114 гд Проблема е следния.Едно HTC вече цяла година ми къса нервите и за втори телефон (освен iphone 4) си взех и един 3ГС.Уж правих всичко както трябва с ъмбрелата и т.н,но в бързината при рестора съм му вдигнал бейсбенда на 05.16.02.Не искам да му качвам айпадския бейсбенд защото държа да си имам GPS.Обаждах се в сервиза от форума,но цената за хардуерното понижаване абсолютно не ме устройва.Въпросът ми е да ли има работещ турбо сим за 3ГС с точно този бейсбенд?Доколкото знам Gevey са само за четворки.
Публикувано Октомври 9, 201114 гд Здравейте, имам един въпрос за тия чипове защото не съм наясно. С 3ГС съм и мисля да си взема 4-ка заключена към АТ&T. Ако не искам да се джейлва, мога ли да го отключа само с тия чип (и кой точно)? и какво става ако мина на iOS5? Благодаря! ПС ще се ползва с карта на Глобул
Публикувано Октомври 9, 201114 гд Не е нужно да джейлваш за да ползваш gevey. За ios5 трябва да чакаш нов чип.
Публикувано Октомври 9, 201114 гд 'А, спри малко с цитати на последен пост, какво ще кажеш? Аз зная, че за Gevey Ultra е задължително. За другите Supreme, Supreme Pro и т.н. не е.
Публикувано Октомври 10, 201114 гд Задължитно е само ако искаш да го ползваш untethered, т.е. автоматично да ти активира мрежата след всеки рестарт. В противен случай при ръчно активиране не ти е нужен джейл.
Публикувано Октомври 10, 201114 гд 'А, спри малко с цитати на последен пост, какво ще кажеш? Добре звучи, но малко късно за мен. Аз направих вече JB и сега ще се чудя откъде да си поръчам Ultra. Може ли някакви предложения? Искам да е оригинална картата и да е надежден продавача. Официалния сайт надежден ли е според вас?
Публикувано Октомври 10, 201114 гд Автор DealExtreme: Cool Gadgets at the Right Price - Worldwide Free Shipping Turbo Unlock SIM Card with SIM Card Tray Holder for iPhone 4 4.1 to 4.3
Публикувано Октомври 10, 201114 гд Здравейте, току що си копнах една 4-ка на АТ§Т на снимките от продавача виждам че е с iOS4 (все още) и реших да си взема gevey докато чакам решение за iOS5, някой да помага кои са стабилни ако има опит, защото виждам най-различни - червени, жълти, сини http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p3984.m570.l1313&_nkw=iphone+4+gevey&_sacat=See-All-Categories ПП и друго - тия натъкмации и чипове има ли опасност да си прецакам трея/слота?
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.