dessyteneva Публикувано Ноември 17, 2023 Публикувано Ноември 17, 2023 Привикали са го в антикорупционната Перуката, споко. Друг въпрос е ще искат ли да изровят нещо или не. Много се разшумя, може и да отече най-накрая.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
venelin111111 Публикувано Декември 21, 2023 Публикувано Декември 21, 2023 Европейския съд отсъди в полза на създаването на “Суперлига” и против забраната за създаване на УЕФА. Така , че Суперлига може и да се организира в близко бъдеще. Мнението на “ големите “ е различно . Испанските грандове са ЗА, англичаните се колебаят , а против проекта е Байерн Мюнхен, заедно с Немския футболен съюз.Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
venelin111111 Публикувано Декември 22, 2023 Публикувано Декември 22, 2023 Суперлигата не е особено "супер": Ето кои отбори застанаха до Реал и БарсаНа този етап зад турнира са ПСВ, Фейенорд, Порто, Бенфика, Андерлехт и Цървена Звезда, за сега.Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
venelin111111 Публикувано Декември 23, 2023 Публикувано Декември 23, 2023 Хората от "А22" учредителите на лигата очевидно са си взели своя урок и решиха да променят формата на Суперлигата. Първите две нива - "Star League" и "Gold League" ще бъдат от по 16 отбора, докато ще има трета "Blue League", която ще се състои от 32 тима.Третата лига ще се попълва с нови членове на база представянето в националните шампионати. В елитната лига пък всеки тим ще играе 14 двубоя, след които ще има плейофна фаза с елиминации, в края на която ще има шампион.Реално увеличение на броя мачове няма да има спрямо Шампионска лигаSent from my iPad 9 using Tapatalk Цитирай
venelin111111 Публикувано Декември 29, 2023 Публикувано Декември 29, 2023 Радикални мерки срещу Суперлигата в Италия: Отнемат лиценза на всеки клуб, който я подкрепя.Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
venelin111111 Публикувано Януари 8 Публикувано Януари 8 RIP!!!След тежко боледуване на 78-годишна възраст почина великият Франц Бекенбауер - Кайзер Франц. Поклон !Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
venelin111111 Публикувано Януари 23 Публикувано Януари 23 “Перуката” не пуска кокала и това си е. С риск да се изложа мисля си :..Дали държавата в лицето на спортното министерство не би махла да се намеси и да се състои прословутия конгрес през м.март тази година? Сегашното ръководство използват всякакви трикове само и само да няма конгрес защото според настроенията във футболната общност вече не са желани. Щом Сираков прикани Михайлов да даде оставка….нещата отиват към ново ръководство .Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
venelin111111 Публикувано Февруари 20 Публикувано Февруари 20 Почина Андреас Бреме: Големият герой на Германия от Мондиал 1990г.Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
venelin1111gmail Публикувано Септември 19 Публикувано Септември 19 Ш.Л 2024, нов формат и повече мачове. За нас феновете е ок. Да пожелая успех на любимия ми BVB 09Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
venelin1111gmail Публикувано Октомври 24 Публикувано Октомври 24 Излезе по кината филма за Георги Аспарухов „Гунди – легенда за любовта“-препоръчвам го , гледах го и в киното бях с батко ми човек на 65+ фен на Локо, но се разплака човека. Аз не го помня Гунди , но филма е направен добре.Трейлър;Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
londongunner Публикувано Октомври 24 Публикувано Октомври 24 Аз също гледах филма и останах без думи. Когато свърши филма и светнаха лампите половината киносал беше със сълзи на очите.Филма е поредното доказателство,че комунистическата сган трябва да бъде изтребена и да не се размножава! 1 Цитирай
Kery70 Публикувано Октомври 24 Публикувано Октомври 24 Лошото е че, повечето които в момента ни управляват, са чеда на партийни величия и бивши кадри на дс! Лошо е че, в ЕС и зад океана знаят всичко това че и повече, и продължават да ги крепят. Няма измъкване, това е една васална държава, на едни (преди) или други (сега). Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 26 Публикувано Октомври 26 На едни и същи, въоръжени с кофа боя и четка Утре има шанс за промяна, ползвайте я. 2 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.